Lucian Bălan îl desfiinţează pe Ţiţi: "Mi-a propus un blat pe când antrena Steaua! Pe când eram jucător, atârna de garduri!"

10 oct 2010 222 afişări Comentează şi tu Liga 1
Lucian Bălan îl desfiinţează pe Ţiţi: "Mi-a propus un blat pe când antrena Steaua! Pe când eram jucător, atârna de garduri!" Lucian Bălan îl desfiinţează pe Ţiţi: "Mi-a propus un blat pe când antrena Steaua! Pe când eram jucător, atârna de garduri!"

Vestea dramei prin care a trecut fostul mare jucător al Stelei,Lucian Bălan, încă nu s-a stins. După ce a trecut prin momentegrele, încercând să-şi ia singur viaţa, Bălan a explicat că motivulpentru care a recurs la acest gest a fost demiterea de la clubulSteaua, înfăptuită de Şeful Centrului de Copii şi Juniori, ŢiţiDumitriu.

Conform lui Bălan, motivele lui Ţiţi Dumitriu nu ţin de culpereale, ci de un moment din trecutul ambilor, pe vremea când unulantrena FC Maramureş şi altul Steaua. Bălan a povestit că DumitruDumitriu i-a cerut să facă un aranjament la meciul Steaua -Maramureş, încheiat 0-0, dar nu a acceptat. Reacţia virulentă apublicului la finalul meciului contra lui Dumitriu l-a scos dinsărite pe actualul descoperitor de talente din Ghencea.

"Eram antrenor la FC Maramures si am avut un meci inGhencea. Titi Dumitriu a venit la cabine, sa imi propuna sa il lassa castige meciul la un gol diferenta. A trebuit sa ma ascund intoaleta, pentru ca stiam ce vrea sa imi ceara. Am aparut pe terenabia in momentul in care arbitrul a dat fluierul de inceput. Meciuls-a terminat 0-0. Cred ca l-a deranjat ca intreg stadionul Ghenceaimi scanda mie numele, iar pe el il huiduia. Dupa meci am vrut saii strang mana si sa il pup, dar el a tinut mana intinsa, m-a tinutla distanta si mi-a spus ca nu e corect ce am facut. El era deatunci constient de diferenta de valoare dintre noi. Complexul luia mai plecat si de la faptul ca, atunci cand eram jucator laSteaua, statea atarnat de gard si ne multumea ca vorbim cu el. Saii multumeasca lui Puiu Iordanescu, pentru ca l-a luat sub aripalui si l-a trimis si in Grecia, pentru ca nu ar fi ajuns niciacolo", a spus Lucian Bălan la Sport Total FM.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.