Lovitură pentru Craiova: Jonathan Rodriguez semnează contractul care îl ține departe de gruparea din Bănie | EXCLUSIV

Autori: Andrei Preotu, Andrei Trifan Publicat: 22 Aug. 2020, 13:33 Actualizat: 01 Sep. 2020, 02:21 Liga 1

Craiova a sperat să-l ia pe Jonathan Rodriguez, de la FC Botoșani, însă mutarea nu este una ușor de realizat, după cum a aflat ProSport.

Oltenii credeau că Rodriguez va fi liber de contract vara viitoare și au încercat să pună presiune în această perioadă, însă Valeriu Iftime a lămurit lucrurile pentru ProSport.

Jonathan Rodriguez nu mai merge la Craiova! Iftime: „Probabil va semna săptămâna viitoare!”

„Nu avem o ofertă de la Craiova pentru Rodriguez. El are acum contract până în 2021 cu Botoșani, dar noi avem un acord și săptămâna viitoare probabil va semna noul contract”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport.

FC Botoșani are un precontract prin care îi poate prelungi înțelegerea lui Rodriguez, aflat așadar tot mai departe de un transfer la Craiova.

Anul acesta, la sfârşitul lunii iunie, Jonathan Rodriguez a fost găsit pozitiv la un test pentru coronavirus, fotbalistul Botoșaniului lipsind o perioadă de pe gazon, după ce a fost în izolare.

Trei goluri şi şase pase decisive în 31 de meciuri în toate competiţiile a avut Jonathan Rodriguez în stagiunea precedentă, în care a fost inclus în echipa sezonului, întocmită de Liga Profesionistă de Fotbal. Zece goluri şi 11 assist-uri în 88 de meciuri este bilanţul total al lui Rodriguez la Botoşani, formaţie la care a venit în urmă cu trei ani.

În cariera sa, Jonathan Rodriguez a mai evoluat la formaţiile argentiniene Agropecuario, Deportivo Madryn, Defensores de Belgrano şi San Martin de Burzaco.

Pe postul de închizător, Universitatea Craiova, care se pregătește și de meciul cu Lokomotiv Tbilisi, din Europa League, îi are în acest moment pe Alexandru Mateiu şi Vladimir Screciu, acesta din urmă fiind luat în calcul şi pentru postul de fundaş central. Gruparea din Bănie, care o va întâlni pe Sepsi în prima etapă din Liga 1, i-a achiziţionat în vara aceasta pe Marius Constantin, Paul Papp, Vladimir Screciu şi Alexandru Tudorie.

Autori: Andrei Preotu, Andrei Trifan Publicat: 22 Aug. 2020, 13:33 Actualizat: 01 Sep. 2020, 02:21 Liga 1
Pe aceeași temă