Lovitură la cote uriaşe pentru pariori? Comportament straniu al cotelor după ultimele anunţuri legate de Astra - Dinamo

24 feb 2018 12370 afişări Liga 1
Lovitură la cote uriaşe pentru pariori? Comportament straniu al cotelor după ultimele anunţuri legate de Astra - Dinamo

Cel mai urmărit meci din această etapă a Ligii 1 va fi, cu siguranţă, partida de la Giurgiu dintre Astra şi Dinamo. Meciul care are ca miză accederea în playoff pentru dinamovişti se joacă la aceeaşi oră cu o altă partidă cu implicaţii directe, Poli Iaşi - Viitorul, şi este înconjurată de un aer de mister.

În primă fază, Edward Iordănescu a mărturisit public faptul că meciul ar putea fi tratat cu rezervele, în vederea ohihnirii unor titulari şi a evitării suspendării fotbaliştilor aflaţi la un cartonaş galben distanţă de un meci ”pe bară”. În consecinţă, casele de pariuri au ajustat cotele şi s-a ajuns în situaţia în care victoria Astrei a primit cotă în jurul a 4.30, de la 3.10 cât fusese anunţat iniţial la prezentarea oferteri.

Totuşi, în ultimele ore a apărut informaţia care dă Astra drept adversar serios şi motivat. Ioan Niculae ar fi promis prime uriaşe pentru o victorie a jucătorilor săi, motiv pentru care bookmakerii au început să lucreze la ajustarea cotelor. Primii care au reacţionat au fost cei de la Unibet, casă de pariuri care a coborât cota pentru victoria Astrei de la 4.80 la 4.00, în timp ce pe a lui Dinamo a urcat-o de la 1.72 la 1.93. Este de aşteptat ca în următoarele ore cotele pentru victoria Astrei să coboare şi la celelalte case de pariuri importante.

Câteva oferte de pariere pentru Astra - Dinamo, ora 17:30

  • Unibet: victorie Astra - 4.00, victorie Dinamo - 1.93
  • Betfair: victorie Astra - 4.33, victorie Dinamo - 1.90
  • Fortuna: victorie Astra - 4.20, victorie Dinamo - 2.00
  • NetBet: victorie Astra - 4.30, victorie Dinamo - 1.91
  • Winmasters: victorie Astra - 4.30, victorie Dinamo - 1.91
 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.