Lovitura care o poate dărâma definitiv pe Dinamo. Încă un acţionar sistează investiţiile în echipă

16 dec 2012 18848 afişări Liga 1
Lovitura care o poate dărâma definitiv pe Dinamo. Încă un acţionar sistează investiţiile în echipă Negoiţă intră în stand-by

Ionuţ Negoiţă (foto) este nemulţumit că nu i s-a oferit o funcţie executivă în cadrul clubului, dar şi pentru că nu a fost lăsat să adminstreze marketingul "câinilor"

Situaţia devine din nou critică la nivelul acţionariatului lui Dinamo. În urmă cu două săptămâni, Ionuţ Negoiţă a vorbit public despre viitorul sumbru care îi paşte pe roş-albi în absenţa unui plan de redresare eficient. În acelaşi timp, omul de afaceri a înaintat oficial celorlalţi doi acţionari o soluţie pentru rezolvarea situaţiei. Consecinţa imediată a fost retragerea lui Dragoş Săvulescu, iar Nicolae Badea a promis că va da un răspuns în termenul de 14 zile acordat de Negoiţă.

Două cereri, ambele refuzate
Joi seara, înainte de întâlnirea cu jucătorii de la Săftica, cei doi acţionari au discutat mai multe ore. Negoiţă a cerut, printre altele, o funcţie executivă în club, motivând că doar astfel îşi poate asuma răspunderea pentru deciziile care se vor lua la Dinamo, dar şi preluarea marketingului roş-alb, pentru eficientizare. A fost refuzat însă. Cu toate acestea, Badea a promis că în două zile, adică până sâmbătă, va oferi, în scris, un răspuns ofertei lui Negoiţă.

Nu mai dă niciun ban
Acesta a întîrziat să apară, iar verbal, cel mai nou dintre acţionarii lui Dinamo a fost înştiinţat să mai aştepte câteva zile. Reacţia lui Badea l-a nemulţumit însă pe patronul grupului RIN, iar acesta a hotărât ca, momentan, să nu mai facă vreo investiţie la Dinamo. "Nu eu sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat până acum şi chiar cred că am făcut tot ce am putut din momentul în care am venit. Doar că nu mai pot investi, iar alţii să ia deciziile în locul meu", a fost reacţia pe care Negoiţă a avut-o în faţa apropiaţilor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.