Lăcătuş a debutat cu dreptul! Vaslui - Astra 3-1!

3 oct 2009 50 afişări Liga 1
Lăcătuş a debutat cu dreptul! Vaslui - Astra 3-1! Lăcătuş a debutat cu dreptul! Vaslui - Astra 3-1!

Vasluiul nu mai câştigase din etapa a V-a (n.r. 2-1 cu PoliIaşi) şi avea nevoie acută de victorie pentru a rămâne în cursapentru un loc european.

La primul meci ca antrenor al Vasluiului, Marius Lăcătuş a avutparte de o primire călduroasă din partea fanilor moldoveni, ceipeste 4.000 de suporteri ai "galben-verzilor" aplaudându-l la scenădeschisă. Galeria vasluiană a avut şi un banner interesant care l-apus pe gânduri pe Marius Lăcătuş: "Vei căpăta respectul total alnostru după etapa a XV-a". Atunci, Vasluiul va juca în Ghencea, cuSteaua. Suporterii moldoveni i-au cerut lui Lăcătuş să câştige acelmeci pentru a arăta că a venit cu sufletul alături de formaţia luiAdrian Porumboiu. Când a antrenat alte echipe, Marius Lăcătuş aîncurcat Steaua cu Oţelul Galaţi, Braşovul şi UTA.

Cu un Gerlem la cel mai bun joc al său de când a venit la Vaslui,trupa "Fiarei" a reuşit să-şi pună la respect adversarul încă dinprimele minute. Astra s-a apărat pe două rânduri şi a încercat săcontraatace atunci când a avut ocazia. Primul gol al meciului avenit firesc, la o combinaţie de efect între cei doi brazilieni aimoldovenilor, Wesley şi Gerlem, ultimul executându-l pe Munteanu dela limita careului de şase metri. Ploieştenii nu şi-au revenit dupăgolul primit, fiind dominaţi total de gazde. În minutul 33 a venitşi golul al doilea al vasluienilor, Temwanjera trecându-şi numelepe tabela de marcaj după un corner excelent executat de Delgado. Cutrei minute înainte de finalul primei reprize, oaspeţii reuşesc săreducă din handicap. Paulinho a dejucat foarte bine jocul la ofsaidal vasluienilor şi l-a învins fără probleme pe Hăisan. Partea adoua a partidei a avut aceleaşi coordonate ca şi în primulmitan.

Dominare teritorială a vasluienilor şi contraatacuri destul detăioase din partea ploieştenilor. Milos Pavlovic a marcat golulcare a adus linişte în tabăra gazdelor(63), scorul final fiind de3-1 pentru trupa lui Marius Lăcătuş. Vasluiul în "era Lăcătuş" apracticat un fotbal în viteză, cu mai multă determinare decât pânăacum, dar primul test adevărat va fi chiar în runda viitoare,atunci când moldovenii vor evolua împotriva campioanei en-titre,Unirea Urziceni.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.