LIVE BLOG | Viitorul – FCSB 3-1. Elevii lui Hagi sărbătoresc și iau avans în fața vicecampionilor. Festival de gafe din partea lui Niță, iar Reghecampf se înclină la Ovidiu

Redactor:
Dan Mirea
LIVE BLOG | Viitorul - FCSB 3-1. Elevii lui Hagi sărbătoresc și iau avans în fața vicecampionilor. Festival de gafe din partea lui Niță, iar Reghecampf se înclină la Ovidiu
  • Publicat:
  • Actualizat:

Viitorul – FCSB 3-1 (Coman 46, Morar 56, Casap 75 / Alibec 79)

  • Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Țîru, Boli, Ganea – Roșu, Nedelecu, Vînă – Purece, Chițu, Coman
  • Rezerve: Buzbuchi, Rădoi, Casap, Iancu, Morar, Cicăldău, Hodorogea
  • FCSB: Fl. Niță – Enache, Bălașa, Tamaș, Momcilovic – Ovidiu Popescu, Pintilii, Muniru – Jakolis, Alibec, Florin Tănase
  • Rezerve: Stăncioiu, Pleașcă, Achim, Moke, Boldrin, De Amorim, Gnohere


22:25 FINAL! VIITORUL – FCSB 3-1. Ultimele minute ale meciului au fost mai liniștite, iar doar ocaziile lui Alibec și Chițu au mai animat partida. Elevii lui Hagi se desprind la trei puncte de FCSB, în clasament, după victoria din această seară.


22:10 GOOOOL FCSB! Alibec readuce vicecampioana în joc, cu un gol din lovitură liberă, de la 25 de metri. Atacantul a tras pe lângă zid, la colțul lung, iar Rîmniceanu nu a făcut decât să se uite cum mingea intră în poartă. 


22:06 GOOOOL VIITORUL! Presiunea pe Niță, după convocarea la națională, și-a spus cuvântul în această seară la Ovidiu. La un corner de pe partea dreaptă, elevii lui Hagi bat scurt, Casap vine la primire, șutează din unghi, iar o intervenție ce părea facilă pentru Niță s-a dovedit a fi o nouă gafă a portarului, care și-a băgat mingea în poartă.


21:56 În acest moment, niciunul dintre cei doi antrenori nu mai are schimbări la dispoziție. Hagi a făcut ultima mutare posibilă și l-a introdus pe Hodorogea, în locul lui Purece.


21:53 Reghecampf efectuează și ultima schimbare în speranța că va obține cel puțin un punct din întâlnirea de la Ovidiu: Gnohere îi ia locul lui Jakolis.


21:48 GOOOOL VIITORUL! Elevii lui Hagi combină frumos pe partea stângă a terenului, Enache este tamponat de Florinel Coman și rămâne întins, Hațegan lasă jocul să curgă, iar gazdele dezvoltă o acțiune frumoasă în bandă prin marcatorul primului gol, care-l găsește aproape lipit de linia de fund a terenului pe Vlad Morar. Deși era de așteptat o pasă în careu din partea acestuita, atacantul șutează pe poartă și îl învinge dintr-un unghi imposibil pe Niță, care a rămas „mască” la soluția găsită de adversar.


21:43 Reghecampf observă că jucătorii săi suferă în teren și operează o dublă schimbare. Muniru îi lasă locul lui Moke, iar De Amorim intrăpe teren în locul lui Florin Tănase.


21:37 GOOOOL VIITORUL! Repriza a doua a debutat cum nu se poate mai bine pentru Viitorul, după ce Hagi i-a introdus pe Casap și Morar și i-a scos pe Roșu și Vînă. La o acțiune pe partea dreaptă, Benzar vine cu o centrare perfectă pentru Coman, care preia norocos, rămâne singur cu Niță și îl învinge pe acesta cu un șut din câțiva metri. 


21:20 PAUZĂ‚! VIITORUL – FCSB 0-0, într-un meci controlat în mod evident de elevii lui Hagi, cărora li s-a refuzat și un penalty evident făcut de Bălașa asupra lui Florinel Coman. Echipa antrenată de Reghecampf joacă în inferioritate numerică, după ce Tamaș a văzut direct cartonașul roșu pentru o talpă asupra lui Purece. 


21:14 Fază controversată la Ovidiu! Viitorului îi este refuzat un penalty evident de centralul meciului, Ovidiu Hațegan, care trece cu vederea faza în care Bălașa îl trage de tricou pe Florinel Coman. Fotbalistul gazdelor ar fi scăpat singur cu Niță. 


21:06 Viitorul trece peste atacurile pasive ale adverasilor cu o pătrundere a lui Chițu, pe partea dreaptă. Atacantul intră în careu, scoate mingea în centru, dar șutul lui Florinel Coman este atenuat de un adversar, iar Niță reține fără probleme. După ce a petrecut câteva minute pe mâna medicilor, Momcilovic revine pe teren și își reia locul în flancul stâng al apărării. 


21:02 Continuă problemele pentru FCSB, la Ovidiu. Enache execută un corner, mingea plutește peste toată apărarea Viitorului, iar la a doua bară apare Momcilovic care ratează întâlnirea cu mingea, dar în schimb se lovește crunt cu ambele picioare de bara din stânga porții lui Rîmniceanu. Totul coroborat cu eliminarea lui Tamaș din minutul 17.


20:55 Așa cum era de așteptat după eliminarea lui Tamaș, Viitorul s-a aruncat în atac și în aceste momente a pus monopol pe balonul de joc. Elevii lui Hagi caută „fisuri” în apărarea adversă, dar până acum vicecampionii s-au apărat foarte bine, deși joacă în inferioritate numerică. Într-o primă fază, Tănase are o intervenție decisivă în propriul careu, ca mai apoi Niță să rețină un șut al lui Purece. 


20:48 FCSB are o misiune dificilă în aceste momente la Ovidiu. Gabriel Tamaș vede direct cartonașul roșu, din partea lui Ovidiu Hațegan, după ce i-a pus talpa pe tibie lui Florin Purece. Pe margine, Reghecampf ia foc și scoate imediat jucătorii la încălzire. Imediat după eliminarea fundașului, Viitorul s-a năpustit în atac. 


20:44 Vine și rândul Viitorului să-și arate „colții”. Noua „perlă” de la Ovidiu, Florinel Coman, își asumă răspunderea să execute o lovitură liberă, de undeva din colțul careului, iar execuția sa trece puțin pe lângă poartă. În urmă cu câteva zile, Coman recunoștea că se inspiră din loviturile libere ale lui Ronaldo și exersează cu Hagi, la antrenamente.


20:42 Reghecampf a mizat pe ambiția lui Florin Tănase și nu s-a înșelat până în acest moment. Fostul jucător al Viitorului a fost găsit în poziție centrală, undeva la 30 de metri, și-a pus mingea pe șut, a tras plasat, iar balonul trece puțin peste poarta apărată de Rîmniceanu. 


20:35 Meciul a debutat cu un pressing avansat și agresiv dictat de Gică Hagi de pe marginea terenului. FCSB a încercat să iasă din apărare, dar mingea ajunge la Purece, care șutează din poziție centrală, de la 30 de metri, mult pe lângă poarta proaspătului convocat la națională, Florin Niță. 


20:30 A început partida de la Ovidiu, pe un gazon impecabil, așa cum ne-am obișnuit deja să vedem acasă la Hagi. Din păcate, nu putem spune același lucru și despre celălalt meci al serii, acolo unde ASA și Concordia s-au luptat pe ploaie și pe noroiul stadionului Trans – Sil. Meciul dintre Viitorul și FCSB a fost precedat de un moment de reculegere în memoria celui care a fost Adrian Stoicov.


19:05 Avem echipele de start la meciul care aduce față în față două dintre echipele favorite la titlu, în Liga 1. Gică Hagi a ales formula standard, în această seară, iar Viitorul va ataca vicecampioana cu Purece, Chițu și Florinel Coman. De celaltă parte, Reghecampf a schimbat sistemul și a ales tot un trident ofensiv format din: Jakolis, Alibec și Florin Tănase. Astfel, antrenorul FCSB a ales un prim „11” plin de surprize prin titularizarea lui Florin Tănase, care i-a luat locul lui De Amorim, unul dintre favoriții lui Gigi Becali. 


Momentul adevărului în Liga 1. Poate Viitorul lui Hagi să spulbere predicțiile oricărui parior din România și să învingă după 11 înfrângeri consecutive? Poate Reghecampf să își mobilizeze jucătorii într-un moment extrem de important și să se distanțeze în fruntea clasamentului, în ciuda jocului neconvingător din 2017? Cele mai bune echipe din acest sezon al Ligii 1, conform clasamentului, se întâlnesc direct în această seară la Odiviu. Viitorul și FCSB au fost aduse pe aceeași poziție de prima etapă din playoff, dar și de înjumătățirea punctelor, astfel încât meciul acesta poate lămuri multe dintre dilemele microbiștilor.

După ce a terminat la egalitate cu Dinamo, 0-0 pe teren propriu, echipa lui Hagi vrea o victorie. Antrenorul constănțenilor va trimite pe teren cel mai bun „11” pe care îl are la îndemână, e echipă de start care îi va conține pe căpitanul și jucătorul de națională Romario Benzar, o echipă cu un atac redutabil din care, cel mai probabil, nu vor lipsi Aurelian Chițu și Florinel Coman, acesta din urmă fiind noul „wonderkid” al fotbalului românesc. „Ne așteaptă un meci tare, iar un rezultat bun ne duce în postura de a lupta pentru titlu. E un meci puternic, avem în față o echipă valoroasă, puternică, dar suntem pregătiți. Nu mai e ca anul trecut, atunci eram pe locul cinci, acum suntem pe doi. Nu contează ce a fost, e istorie, nu mă interesează statistica„, a spus Gheorghe Hagi în ziua premergătoare meciului.

Vicecampioana României se deplasează la Ovidiu fără probleme importante de lot. Laurențiu Reghecampf are la dispoziție fotbaliștii cu care a obișnuit în acest sezon, iar singurele dileme din acest moment sunt cele din alcătuirea liniei de mijloc. Alături de Ovidiu Popescu, deja nou star la FCSB, Boldrin a făcut un cuplu puțin reușit în victoria cu 2-1 în fața lui CFR Cluj de etapa trecută. Este unul dintre motivele pentru care Mihai Pintili este favorită să reapară în echipa de start încă din primul minut. Mai mult, Florin Tănase a ajuns la o formă fizică suficient de puternică pentru a-i permite să înceapă un meci, iar decarul vicecampioanei este anunțat titular în spatele vârfului Alibec. Enache, cu o evoluție bună în ultimele partide, dar și Jakolis, cu un 2017 bun, pot alcătui o bandă dreaptă puternică.

FCSB este favorită la casele de pariuri

Istoria întâlnirilor directe dintre cele două echipe arată faptul că FCSB a câștigat 12 dintre cele 13 întâlniri directe. Singura victorie a Viitorului este deja celebrul 5-2 din Ghencea, partidă care a născut numeroase controverse și care a dat startul discuțiilor cu privire la înfrângerile pe linie ale constănțenilor. Este și motivul pentru care casele de pariuri oferă cote din care reiese că echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf este favorită clară. FCSB are cote la victorie între 2.15 la Fortuna și 2.25 la NetBet și Winmasters, în timp ce o victorie a Viitorului este cotată între 3.10 la Betfair și 3.30 la Unibet. Pentru un egal, casele de pariuri oferă cote între 3.20 (Betfair și Fortuna) și 3.30 (Unibet, NetBet și Winmasters).

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri de cuțit. Ce a mărturisit în fața sediului de poliție, în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup