LIVE BLOG | Viitorul – Dinamo 5-0. „Câinii” umiliți total! Lui Eugen Neagoe i s-a cerut demisia, iar partida a fost întreruptă peste 20 de minute din cauza fanilor dinamoviști

LIVE BLOG | Viitorul - Dinamo 5-0.
  • Publicat:
  • Actualizat:

ViitorulDinamo 5-0 (Iancu 9, 69, Ganea 48, Calcan 66, Eric 70)

Echipele de start:

  • Viitorul: Tordai – Mladen, Țîru, P. Iacob (Ghiță 58), De Nooijer – Vl. Achim, Artean, Houri – G. Iancu, G. Ganea (Calcan 61), Mățan
  • Rezerve: Căbuz, Boboc, Ciobanu, Pitu, Eric
  • Dinamo: Straton – G. Moura, Klimavicius, Bejan, R. Grigore (Sin 46) – Mrzljak (Perovic 61), Răuță – Sorescu (D. Popa 51), K. Bru, Moldoveanu – Montini
  • Rezerve: Piscitelli, D. Ciobotariu, I. Filip, Mihaiu

Minutul 90+4 Finalul calvarului pentru Dinamo!


Minutul 85 Viitorul simte că Dinamo nu mai e în joc și, deși gazdele își creează ocazii de gol, fotbaliștii nu mai sunt concentrați la finalizare. De celaltă parte, „câinii” revin greu în apărare și abia așteaptă finalul partidei.


Minutul 79 Viitorul are o nouă ocazie de gol, dinamoviștii sunt „jaloane” pe teren. Mijlocașul pătrunde în interiorul careului și trage plasat la colțul lung, iar Straton respinge spectaculos în lateral. 


Minutul 70: GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL VIITORUL! Eric înscrie și el cu un șut spectaculos de la distanță! Incredibil: e 5-0 pentru echipa lui Hagi.


Minutul 69: GOOOOOOOOOOLLLLLLLLL VIITORUL! Trupa lui Hagi marchează din nou, după întrerupere! De Nooijer centrează perfect din partea stângă, cu efect, iar Gabi Iancu pune capul perfect, de lângă un fundaș dinamovist, și-l învinge pe Cătălin Straton.


Minutul 67! Meciul a fost reluat, iar fanii dinamoviști au fost evacuați din peluză.


UPDATE Centralul Marcel Bîrsan cheamă echipele la marginea terenului, unde are loc o ședință! Nu se mai joacă de aproape 20 de minute!


UPDATE Florin Prunea s-a dus în peluză pentru a discuta cu fanii, care nu s-au calmat, din cauza unei noi umilințe trăite. Momentan, Jandarmeria nu permite reînceperea partidei. 


UPDATE Nu se mai joacă de 10 minute! Jandarmeria și-a făcut apariția pe teren, în fața peluzei dinamoviste și ar putea evacua fanii. 


Minutul 66 Meciul a fost întrerupt de suporterii dinamoviști. Trei dintre ei au pătruns pe teren, iar fanii care au făcut deplasarea la Ovidiu au izbucnit în peluză. 


Minutul 66 GOOOOOOOOOOOL VIITORUL! Apărarea dinamovistă e făcută praf! Mățan pasează până la Calcan, prezent undeva în stânga careului. Atacantul a pătruns și a tras la colțul scurt, iar mingea deviată îl învinge din nou pe Straton. 


Minutul 59 „Câinii” vor să arate că încă respiră, iar Sin s-a avântat în atac. Fundașul stânga a interceptat o minge trimisă greșit de Tordai și a șutat de la 30 de metri puțin pe lângă poartă. 


Minutul 53 Dinamo e la pământ, în timp ce Viitorul atacă în continuu. Houri a șutat sub bara lui Straton, dar portarul dinamovist respinge spectaculos în corner. 


Minutul 52 Continuă prestația foarte bună a lui Iancu, iar la ultima fază a centrat în careu până la Paul Iacob, dar fundașul central a reluat cu capul puțin pe lângă poartă.


Minutul 48 GOOOOOOOOOOOL VIITORUL! George Ganea marchează superb din interiorul careului. De Nooijer i-a adus mingea până în lateralul porții, iar Ganea doar a pus latul și a trimis mingea la colțul lung printr-o execuție dificilă.


Minutul 46 A început repriza a doua, dar fără Ricardo Grigore pe teren, care a fost înlocuit cu Andrei Sin. 

Citește și: Demisia după doar 27 de minute! Neagoe, luat în colimator: fanii lui Dinamo nu-l au deloc la inimă


Minutul 45+1 Finalul primei reprize. 


Minutul 41 Bru își încearcă norocul de la 25 de metri de poarta lui Tordai și ratează poarta de puțin. Totuși, portarul Viitorul era pe minge. 


Minutul 36 Dinamo revine în atac, iar centrarea lui Moura e scoasă de pe fruntea lui Montini de intervenția decisivă a lui Mladen. „Câinii” au prins curaj, după o jumătate de oră e joc în care nu au existat.


Minutul 27 Dinamo nu-și revine, iar Bejan face o gafă care aproape că-i îngroapă echipa. Fundașul central a lăsat mingea să cadă, Ganea a dat mingea peste el și a pasat în spate până la Iancu, dar acesta a tras puțin pe lângă poartă. 


Minutul 24 Dinamo construiește greu și nu reușește să pună probleme defensivei lui Hagi. Până în acest moment, „câinii” nu s-au apropiat periculos de poarta lui Tordai. 


Minutul 16 Ce ocazie ratează Iancu! Achim pasează superb printre fundașii lui Dinamo și îl lasă pe Iancu singur cu Straton. Portarul a fost driblat, dar Iancu a șutat în plasa laterală.


Minutul 14. Tot Viitorul rămâne în atac și obține o lovitură liberă în marginea careului. Mățan trage, dar trimite mult peste poartă. 


Minutul 9 GOOOOOOOL VIITORUL! Gabi Iancu marchează primul gol al echipei lui Gică Hagi în acest sezon, după o acțiune frumoasă. Mățan îi pasează lui Ganea, care prelungește și îl lasă pe Iancu într-o poziție perfectă pentru a deschide scorul. 


Minutul 4. Gabi Iancu iese pentru prima dată la rampă. Mijlocașul l-a fentat pe Bejan și a tras la colțul lung, dar foarte puțin pe lângă poartă. Cele două echipe au început atacurile încă din startul partidei. 


Minutul 3 Viitorul greșește la mijlocul terenului, iar Sorescu e lansat spre poarta adversă, dar pe urme îl are pe De Nooijer. Olandezul l-a ajuns din spate și l-a blocat în marginea careului, iar gazdele au scăpat de emoții. 


Minutul 1. A început partida de la Ovidiu! Eugen Neagoe se află la debutul pe banca bucureștenilor.


„Avem un început de campionat frumos, chiar dacă nu mi l-am dorit. Ar fi frumos să începem campionatul cu o victorie. Vreau 9 punctele după primele 3 etape. Știm foarte bine adversarii de mâine. Viitorul e una dintre cele mai bune echipe din campionat. Are jucători valoroși, chiar dacă mulți sunt tineri. Chiar dacă pierde jucători, vin alții! Știm cum se lucrează la Hagi. Laurențiu Corbu, Dan Nistor și Brito nu vor face deplasarea.Vor avea un program separat. Au probleme medicale. Sperăm ca Nistor și Brito să fie apți pentru meciul cu Craiova, a declarat Eugen Neagoe la conferința de presă.

„Începem cu un meci acasă contra unei rivale, care are tradiție, are istorie, care a făcut foarte multe schimbări în această vară, începând de la președinte, antrenor, care au o experiență foarte bună și care cunosc foarte bine Divizia A și jucătorii pe care i-au adus și cred că au format un lot competitiv așa cum au și declarat-o, jucători care au jucat, care au meciuri în picioare.

Dar noi jucăm acasă, vrem să câștigăm, ne dorim să luăm cele trei puncte, să facem un meci bun, să începem cu bine campionatul și după aceea bineînțeles ne așteaptă o lună destul de grea cu meciuri miercuri – duminică sau joi – duminică, sâmbătă, deci meciuri multe unde trebuie să gestionăm foarte bine acest început de campionat, care sperăm să fie mai bun ca celelalte care au fost până acum atât intern, cât și în competiție europeană”, a explicat Hagi.

  • Viitorul vs Dinamo în Liga 1: 18 jocuri – 7 victorii Viitorul – 6 remize – 5 succese Dinamo;
  • Palmares cu Viitorul gazdă: 9 jocuri – o victorie Viitorul – 5 remize – 3 succese Dinamo.
  • – Primul meci a avut loc pe 17 noiembrie 2012, Viitorul – Dinamo 1-1, marcatori Romario Benzar și Issa Ba. În returul ediției 2012-2013, dobrogenii s-au impus în „Ștefan cel Mare” cu 3-2, golul victoriei fiind reușit de Balașa în ultimul minut de joc.
  • – Primul succes din contul bucureștenilor: 8 mai 2015, Viitorul –  Dinamo 0-2 (marcatori Alexe, Bunoza).
  • – Cele mai multe goluri marcate de o echipă: 2 noiembrie 2015, Dinamo – Viitorul 1-5 (Gnohere / Tănase, Achim dublă, Aganovic dublă).
  • – Două remize albe s-au consemnat de-a lungul timpului, ambele pe terenul constănțenilor (pe 5 august 2013 și pe 13 martie 2017).
  • – Cea mai recentă confruntare directă: 1 decembrie 2018, Viitorul – Dinamo 4-1 (D.Drăguș, I. Hagi dublă, Al. Achim / M. Montini)
  • Statistică lpf.ro.
Bogdan Savin / Autor
Activează de peste 17 în presa sportivă. La început a fost colaborator al departamentului care se ocupa de ligile inferioare, a „făcut practica” la meciuri din Liga 2 sau a treia și treptat a ajuns la secția „Fotbal Intern” a ProSport. A acumulat experiență și după patru ani a acceptat ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen