LIVE BLOG | Viitorul – Dinamo 0-1, în meciul în care rezervele lui Contra au fost mai bune decât cele ale „Regelui”! Costache a fost omul meciului și a dat lovitura, după o cursă de 50 de metri

LIVE BLOG | Viitorul - Dinamo 0-1, în meciul în care rezervele lui Contra au fost mai bune decât cele ale
  • Publicat:
  • Actualizat:

Viitorul – Dinamo 0-1 (Costache 82)

Echipele de start:

  • FC Viitorul: Tordai (Buzbuchi 56) – Dumitraș, M. Constantin, Hodorogea, Boli – D. Lopez, Mladen, D. Dumitrescu (Herea 64) – Eric (Coman 64), Țucudean, Vînă
  • Rezerve: S. Rădoi, A. Ciobanu, V. Ghiță, T. Băluță
  • Dinamo: Penedo – Dudea, Nedelcearu (Katsikas 46), Maric, St. Filip  – Busuladzic, P. Anton – Costache, Albin (Nemec 59), Bumba – Rivaldinho
  • Rezerve: Brănescu – Hanca, Mahlangu, Nascimento, Romera


19:57 FINAL! VIITORUL – DINAMO 0-1! Campionii au încercat să smulgă un punct din întâlnirea de la Ovidiu, dar nu au mai avut niciun șut pe poartă, după ce Costache a marcat în minutul 82.


19:45 Incident petrecut în careul lui Dinamo! Penedo se pune pe teren, Țucudean îl ceartă, iar din greșeală îi aplică un cot în gură lui Steliano Filip, care rămâne și el pe jos. Hațegan îi arată galbenul atacantului, iar galeria dinamovistă își continuă războiul cu fostul atacant din „Ștefan cel Mare”. 


19:43 GOOOOOOOL DINAMO! „Câinii” dau lovitura cu 10 minute înainte de finalul partidei. Defensiva Viitorului este depășită total, Costache pleacă din propia jumătate și îl învinge pe Buzbuchi cu un șut la colțul scurt, după o cursă de 50 de metri în care nu a fost tatonat de nimeni.


19:38 Dinamoviștii plimbă mingea, aruncă baloane direct pe Nemec, încearcă să depășească apărarea Viitorului și reușesc, după ce Marius Constantin s-a scos din joc. Totuși, șutul lui Rivaldinho a zburat undeva în peluza din spatele porții lui Buzbuchi, iar scorul rămâne 0-0.


19:29 Deși pe teren au intrat Coman, Herea și Nemec, cele două echipe au scăzut turațiile și nu mai avem parte de același fotbal ca în prima repriză. Hagi și Contra au închis jocul, o înfrângere de orice parte însemnând un minus de moral pentru meciurile din preliminariile europene. 


19:22 Rivaldinho este angajat în careu de un coleg, trage spre colțul lung, dar nu cadrează și mingea trece pe lângă poartă. 


19:16 Ghinion pentru Tordai! Pe o fază de atac a dinamoviștilor, Costache trimite mingea în mijlocul careului, Tordai iese să respingă din fața lui Rivaldinho, reține mingea, dar este lovit în față de Hodorogea. După un minut în care a primit îngrijiri medicale, Hagi a decis să-l schimbe cu Buzbuchi. 


19:11 O nouă desincronizare în apărarea dinamovistă! Fundașii lui Contra au respins mingea până la Vînă, care a „tăiat” toată apărarea adversă și a șutat pe direcția lui Penedo, care a respins în corner. 


19:09 Doru Dumitrescu a șutat mult peste poartă, după ce Eric a strâns trei dinamoviști după el și i-a scos mingea la 25 de metri. 


19:05 A început repriza secundă fără Nedelcearu pe teren. Katsikas a fost introdus pe teren.


18:48 Pauză! Viitorul – Dinamo 0-0. Campionii puteau intra mult mai liniștiți la cabine, dacă Țucudean ar fi marcat în minutul 45. Campionii au derulat o fază pe repede înainte, Vînă a venit cu centrarea de pe stânga, Filip a ratat total întâlnirea cu balonul, iar Țucudean, din careul mic, a tras agonizant pe lângă.


18:41 Eric jonglează în fața apărării dinamoviste, dă drumul mingea în partea stângă până la Vînă, care pătrunde în careu, dar întoarce până la brazilian, iar din marginea careului acesta trage plasat puțin pe lângă. 


18:37 „Câinii” au ieșit la atac, după posesia prelungită a Viitorului. Doar de câteva secunde au avut nevoie dinamoviștii să facă traziția din apărare în atac prin Costache, cel mai activ om de pe teren. Mijlocașul a depășit pe bandă un adversar și a pasat până la Rivaldinho, care a aruncat mingea în careu, dar după un șut al aceluiași Costache defensiva gazdelor lui Hagi a scos mingea.


18:33 Precizia lipește de ambele părți până în acest moment. În posesia mingii, Mladen a încercat o pasă în mijloc, dar mingea a ajuns la un adversar, iar „câinii” au pornit spre poarta lui Tordai. Anton a ajuns în poziție de șut, după ce oaspeții au desfăcut apărarea adversă, dar execuția a trecut mult pe lângă. 


18:26 Eric iese la rampă la primul meci pentru Viitorul! Brazilianul a tras puțin pe lângă poartă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, fază la care Penedo s-a lovit violent de bară. Portarul s-a ridicat, după intervenția medicilor. 


18:22 Campionii sunt periculoși la fazele fixe. Din cele trei cornere executate de Viitorul, dinamoviștii nu au reușit să pună capul la niciunul, iar Hodorogea a fost cel care a reluat pe lângă poartă în urmă cu un minut. 


18:16 Costache are poftă mare de joc, după ce Contra l-a titularizat pentru prima dată în acest campionat. Mijlocașul este la a treia incursiune pe partea dreaptă, iar „victimă” i-a căzut Boli la ultima fază.


18:11 Campionii reacționează, iar în aceste momente avem parte de un fotbal total la Ovidiu! Dani Lopez s-a inspirat de la colegul său, Cristi Ganea, și a șutat o minge respinsă cu greu de Penedo. Mingea a rămas în joc fiind recuperată de Eric, acesta i-a așezat lui Mladen, iar șutul a fost respins în corner de oaspeți. Țucudean a pus capul la faza fixă, dar balonul s-a dus mult pe lângă.


18:08 Viitorul are probleme, după ce Hagi a introdus pe teren mai mulți puști. „Câinii” au speculat din nou pe partea dreaptă prin Costache, care a pasat în mijlocul careului, dar Bumba a tras cu pământul puțin pe lângă. 


18:03 Ce ratare! Dinamo putea porni cu 1-0 încă din startul partidei, dar Costache a avut ratarea campionatului. Hodorogea a pasat înapoi până la portar, Tordai și-a făcut mingea pe piciorul drept, dar a alunecat în fața lui Costache, iar dianamovistul a pornit spre poartă. Însă, atacantul, cu toată poarta în față, a lovit bara. 


18:01 A început partida de la Ovidiu, în care Hagi și Contra au ales să-și menajeze cele mai importante piese pentru meciurile din preliminariile europene. 


17:50 Viitorul – Dinamo nu se va disputa cu tribunele pline. Aproximativ 2.000 de fani vor asista la partidă. 


16:40 În goana spre play-off Ligii Campionilor și Europa League, Viitorul și Dinamo vor începe partida programată la 18:00 cu fotbaliști care au prins mai puține minute. După ce s-a plâns de programul încărcat al echipei, Hagi a apelat la fotbaliști precum: Tordai, Dumitraș, Mladen, în timp ce Eric se află la debut. 

De cealaltă parte, Contra a pregătit meciul fără Nemec și Hanca, care sunt pe bancă, dar cu Dudea, Paul Anton și Albin, care e în premieră titular. 


În mod normal, Viitorul – Dinamo ar fi fost cel mai așteptat meci al etapei a treia din Liga 1, dar importanța pe care Gică Hagi și Cosmin Contra o acordă retururilor din cupele europene, cu APOEL Nicosia, respectiv Athletic Bilbao transformă duelul de la Ovidiu (ora 18:00) într-un meci al rezervelor.

După 1-0 la Ovidiu și 1-1 pe Arena Națională, atât Viitorul, cât și Dinamo se gândesc la APOEL și Athletic, pe care le vor întâlni la începutul săptămânii viitoare, iar duelul dintre Gică Hagi și Cosmin Contra nu va fi la fel de încrâncenat precum precedentele. Ambii antrenori iau decizia logică și vor lăsa mulți titulari pe banca de rezerve, urmând ca în primul 11 să-și facă apariția fotbaliștii care au jucat mai puțin în acest început de sezon.

Meciul de la Ovidiu ar putea reprezenta debutul lui Eric în tricoul formației lui Hagi, dar și prima partidă pe care Florinel Coman o începe ca titular în acest sezon. Lângă cei doi, Hagi are de gând să-l titularizeze în atac pe George Țucudean, fostul dinamovist fiind suspendat pentru returul cu APOEL.

De partea cealaltă, Contra e gata să facă și mai multe schimbări, iar explicația e dată de faptul că antrenorul lui Dinamo vrea să vadă la lucru cât mai mulți dintre jucătorii care au venit mai târziu la echipă și nu au apucat să intre în mecanismele de joc. Astfel, linia defensivă nu va avea de suferit, dar formula de la mijloc în sus va fi una inedită. Anton și Albin se vor număra printre titulari, iar puștiul Costache și Claudiu Bumba, două soluții de avarie în meciurile importante, vor începe în spatele lui Rivaldinho.

Confruntarea din această seară va fi a treia în care Hagi și Contra vor fi adversari în Viitorul – Dinamo. În play-off-ul sezonului trecut, „Guriță” a câștigat patru puncte din șase, după 0-0 la Ovidiu și 2-1 în Ștefan cel Mare. Înaintea meciului, cele două echipe se află la egalitate în clasament, cu câte trei puncte obținute în primele două etape.
 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut o cafea de la automatul din aeroport
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut o cafea de la automatul…
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele