LIVE BLOG | Viitorul – Dinamo 0-0. Remiză pentru FCSB la Ovidiu! „Câinii”, aproape să dea lovitura pe final, într-un meci în care elevii lui Hagi au fost mai periculoși

Redactor:
Dan Mirea
LIVE BLOG | Viitorul - Dinamo 0-0. Remiză pentru FCSB la Ovidiu!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Viitorul – Dinamo 0-0

  • FC Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Țîru, Boli, Cr. Ganea – N. Roșu, Nedelcu, Vînă – Purece, A. Chițu, Fl. Coman
  • Rezerve: Buzbuchi – S. Rădoi, Casap, G. Iancu, Morar, Cicâldău, Hodorogea
  • Dinamo: Penedo Cano – Romera Navarro, Nedelcearu, M. Popescu, St. Filip – D. Nistor, Busuladzic, Palic – Hanca, Nemec, Bumba
  • Rezerve: Cerniauskas – Bawab, Rivaldinho, M. Oliva, Spătaru, Dudea, Ceccarelli


22:23 FINAL! VIITORUL – DINAMO 0-0! Mihai Popescu ratează ultima mare ocazie a meciului, din câțiva metri, ca mai apoi centralul partidei să pună punct celor 90 de minute.


22:17 Ocazie uriașă ratată de dinamoviști, cu câteva minute înainte de finalul meciului: Nistor bate periculos o fază fixă, mingea ajunge la Nedelcearu care trage puternic pe poartă, dar execuția acestuia se duce fix pe direcția lui Rîmniceanu.


22:10 Al doilea șut pe poartă al dinamoviștilor vine abia în minutul 79. Dan Nistor a tras puternic de la 25 de metri, iar mingea a fost repsinsă cu greu în afara terenului de Rîmniceanu. 


22:02 Poate cel mai promițător fotbalist al Viitorului, Florinel Coman, face o cursă foare frumoasă pe stânga terenului, acolo unde a driblat 3 fotbaliști, a intrat în careu, dar nu a pus suficientă forță în execuție, iar mingea expediată pe poartă e reținută fără probleme de Penedo, care a avut intervenții sigure până în acest moment.


21:52 Hagi și Contra schimbă în același timp. Antrenorul dinamovist îi oferă debutul lui Danu Spătaru și îl scoate pe Bumba, inexistent în meci, în timp ce „Regele” îl ntroduce pe Hodorogea, în locul lui Roșu. 


21:47 Se pare că antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a schimbat tactica din prima repriză și le-a cerut fotbaliștilor săi să joace direct pe oamenii din față. De la începutul reprizei secunde, „câinii” au apelat de mai multe ori la mingi trimise în spatele apărării adverse, dar Nemec și Bumba nu au reușit să fructifice baloanele care au ajuns la ei. 


21:39 Penedo își salvează excelent de la primirea unui gol, care ar fi deschis scorul. Chițu și Ganea au combinat foarte bine pe partea stângă, acesta din urmă a centrat, mingea a ajuns la Purece, care a întors până la Roșu, iar șutul acestuia, din interiorul careului, a fost respins de Penedo, care a avut un reflex de zile mari. 


21:35 A început rerpiza secundă cu Viitorul în atac, dar Dinamo respinge repede ofensiva adversă și finalizează o fază prin Palic, care a tras câțiva metri pe lângă poarta lui Rîmniceanu, de la 25 de metri. În momentele premergătoare începerii reprizei secunde, „câinii” au ieșit pe teren cu un banner pe care scria: „Vrem stadion”


Pauză! VIITORUL – DINAMO 0-0.


21:13 Condițiile meteorologice de la ora meciului nu sunt cele mai potrivite pentru fotbal, astfel că jocul celor două echipe este unul extrem de fizic, cu foarte multe intrări la limita regulamentului de ambele părți.


21:04 Vînă simte că e în zi de șut și trimite o nouă minge periculoasă spre poarta lui Penedo. La fel ca la primul șut, fotbalistul Viitorului și-a asumat răspunderea și a tras de la 30 de metri, dar de această dată mingea s-a dus puțin pe lângă poartă.


20:58 Dinamo a fost ocrotită de șansă la o fază la care defensiva a gafat. Ganea a venit cu o centrare către niciun coechipier, iar în încercarea de a respinge Filip a trimis în Nedelcearu, iar din fundașul central mingea s-a îndreptat periculos către propria poartă, acolo de unde Penedo a respins cu greu.


20:54 Dinamo dă imediat replica la atacurile repetate ale Viitorului. Defensiva gazdelor respinge o minge trimisă de Nistor, din lovitură liberă, faza continuă cu „câinii” în posesie, iar centrarea lui Navarro e finalizată de Hanca direct în brațele lui Rîmniceanu.


20:46 Echipa lui Hagi este din nou periculoasă și în acest moment deține controlul asupra meciului. Gazdele construiesc rapid o fază de pe stânga pe dreapta, Purece centrează excelent între fundașii centrali ai lui Dinamo, dar Chițu lovește mingea cu umărul, iar balonul cade pe plasa porții lui Penedo.


20:41 Viitorul are prima ocazie, în meci, prin mijlocașul central al echipei, Ionuț Vînă. Acesta sesisează că are culoar liber și decide să șuteze de la 30 de metri, dar execuția puternică a fotbalistului gazdelor este reținută în doi timpi de Penedo. 


20:39 Încă din startul meciului, cele două echipe se tatoneză și caută „fisuri” în apărările adverse. „Câinii” au avut o acțiune promițătoare de atac, Filip și Palic au desfăcut excelent pe partea stângă, faza s-a derulat pe dreapta terenului, dar Navarro s-a împiedicat în momentul centrării, air mingea s-a scurs în afara terenului. Imediat, Nemec e faultat la marginea careului, dar execuția lui Nistor din lovitură liberă se duce în afara terenului. 


20:30 A început partida de la Ovidiu dintre Viitorul și Dinamo. Contrar vremii potrivnice, stadionul găzduiește un număr considerabil de fani, astfel avem premizele unui derby extrem de frumos.


17:00 Eforturile Viitorului de a aduce suporterii aproape s-ar putea să nu dea roade, în această seară, în meciul cu Dinamo. Vremea este vitregă, la Ovidiu, la această oră, cu ploaie și vânt puternic. 


Nimeni nu vrea să rateze șansa câștigării unui titlu care, în momentul startului playoff-ului, pare accesibil oricărei echipe dintre primele șase. După ce FCSB a învins duminică seară CFR Cluj, 2-0 pe Național Arena, elevii lui Gică Hagi simt presiunea dată de ipostaza în care se află. Înjumătățirea punctelor a făcut ca Viitorul să aibă un avans de doar două puncte în fața echipei lui Reghecampf, iar în acest moment FCSB este liderul Ligii 1 cu un punct peste constănțeni. Așadar, victoria este varianta liniștitoare pentru o echipă care trebuie să își demonstreze că playoff-ul eșuat de sezonul trecut a fost doar un accident nefericit. De partea cealaltă, Dinamo vine în Dobrogea din postura de echipă revitalizată. Cosmin Contra și-a adus entuziasmul pe bancă și „câinii” au obținut victorii la rând, victorii cu care au intrat în playoff și care au trezit noi idei: se poate bate Dinamo la titlu?

Fără probleme mari de lot, Hagi se bazează la meciul de pe teren propriu pe un prim „11” puternic. Căpitanul Benzar este titular și vrea să lase o impresie bună înainte de venirea la lotul național pentru meciul cu Danemarca. Viitorul se prezintă cu o apărare puternică, cea mai bună din Liga 1 la egalitate cu cea a FCSB după numărul de goluri primite.

Dincolo, Cosmin Contra știe că nu trebuie să lase fotbaliștii să se relaxeze și pune presiune prin declarații. „Urmează un meci foarte important, Viitorul are un avans de cinci puncte față de noi. Dacă pierdem acest meci ieșim din lupta pentru titlu. Știm valoarea adversarilor, știm că Dinamo nu prea a câștigat împotriva lor în ultimul timp. Ne apasă rezultatul, dar nu avem nimic de pierdut. Dinamo pleacă cu ultima șansă în playoff„, a spus antrenorul dinamoviștilor.

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele