LIVE BLOG Steaua – Gaz Metan 3-0. Vâlceanu marchează la meciul de debut. U Cluj – Dinamo 0-1. „Câinii” se impun și își păstrează poziția a patra

LIVE BLOG Steaua - Gaz Metan 3-0. Vâlceanu marchează la meciul de debut. U Cluj - Dinamo 0-1.
  • Publicat:
  • Actualizat:

LIGA 1 – ETAPA 23

PROGRAM ȘI REZULTATE (Click pe meciuri pentru rezumate)

Vineri
VIiitorul – Săgeata, 0-0
Corona – CFR Cluj, 2-2 (Al. Neacșa ’61, C. Coman ’86 / S. Negruț ’18, ’21)
ACS Poli – FC Brașov, 0-1 (An. Cristea ’89)
Sâmbătă
U Cluj – Dinamo, 0-1  (Matei ’59)
Steaua – Gaz Metan,  3-0 (Keșeru ’10, Piovacarri ’67, Vâlceanu ’90+2)
Duminică
Petrolul – Astra, ora 20:30
Luni
FC Vaslui – FC Botoșani, ora 18:30
Oțelul – Ceahlăul, ora 19:30
Pandurii – Concordia, ora 21:00

Rămâi pe www.prosport.ro pentru reacții după SteauaGaz Metan.

PENTRU REZUMATUL MECIULUI, CLICK AICI

Intră în GALERIA FOTO pentru mai multe poze de la meciurile de astăzi, U ClujDinamo și Steaua- Gaz Metan


22:08 Se termină 3-0, iar Steaua devine echipa cu cel mai bun atac. Roș-albaștrii o întrec pe Astra la numărul de goluri înscrise în acest sezon, 51. Giurgiuvenii au 50 și joacă mâine, contra Petrolul.


22:06 GOOOL Steaua 3-0. Vâlceanu marchează la primul său meci pentru Steaua și devine cel mai tânăr marcator din această ediție a Ligii I.


22:05 Ciprian Tătărușanu a încasat al patrulea cartonaș galben și va fi suspendat în meciul cu Săgeata. Șansă pentru Niță sau, de ce nu, Bogatinov.


22:00 În acest moment, Steaua se află la șapte puncte distanță de Astra, iar mâine, ocupantele locurilor doi și trei se vor întâlni la Ploiești.


21:58 Galeria Stelei strigă numele lui Marius Lăcătuș și salută victoria acestuia de astăzi, din Giulești. Rapid – CSMS Iași 0-2


21:49 Laurențiu Reghecampf profită de scor și îl introduce în teren, în premieră, pe Robert Vâlceanu, promovat de antrenorul stelist de la echipa U17. A ieșit cel mai vârstnic fotbalist din lot, Lucian Sânmărtean și a intrat cel mai tânăr (16 ani). Vâlceanu evoluează pentru Naționala U17 a României și a făcut parte din echipa Stelei care a evoluat în toamnă, în Europa Youth League.


21:45 Mihai Pintilii a văzut al patrulea cartonaș galben din acest sezon și va rata partida următoare, cu Săgeata Năvodari.


CLICK AICI PENTRU COMENTARIUL MINUT CU MINUT LA STEAUA – GAZ METAN


21:40 GOOOL Steaua Piovaccari majorează diferența. Steaua – Gaz Metan 2-0. Este al optulea gol pentru italian, în Liga I


21:30 Crainicul stadionului a făcut public numărul spectatorilor din această seară, din Ghencea: 8.615


21:15 A început repriza a doua.

CLICK AICI PENTRU COMENTARIUL MINUT CU MINUT LA STEAUA – GAZ METAN


21:00 E pauză în Ghencea.


20:55 Piovaccari a rupt un panou publicitar după ce s-a dezechilibrat încercând să centreze.


20:41 Tot stadionul scandează mesaje antisemite. Steaua riscă suspendarea. Crainicul stadionului roagă spectatorii să înceteze cu scandările xenofobe, altfel partida ar putea fi oprită.


20:38 Ciprian Tătărușanu are probleme musculare. Portarul Stelei crează emoții după ce s-a întins la șutul lui Munteanu.


20:34 Și Peluza Sud a afișat un mesaj ce face referire la evenimentele de la meciul Stelei din Gruia, din etapa trecută: „Strigi România în gura mare, ai grijă, ești pasibil de închisoare!”


20:29 GOOOL STEAUA deschide scorul în minutul 14. Claudiu Keșeru marchează al doilea său gol în tricoul roș-albaștrilor .


20:15 Arbitrul fluieră startul partidei. Suporterii steliști strigă „România, România”. Peluza Nord a afișat un banner cu următorul mesaj: „Nu plânge maică Românie, e rândul nostru să luptăm”. Astăzi este ziua maghiarilor de pretutindeni.


CLICK AICI PENTRU COMENTARIUL MINUT CU MINUT LA STEAUA – GAZ METAN

20:10 Este primul meci din 2014 în care Laurențiu Reghecampf folosește un vârf autentic. După „experimentul” Chipciu, tehnicianul stelist l-a trimis acum în atac pe Piovaccari. Claudiu Keșeru și Gabi Iancu sunt în premieră titulari, în timp ce pe banca de rezerve au apărut doi jucători de la echipa a doua, Grădinaru și Vâlceanu.


19:48 Gheorghe Hagi și Ionuț Chirilă sunt antrenorii care în această seară asistă din lojă la meciul Stelei


19:45 Mai sunt doar treizeci de minute până la startul partidei din Ghencea, însă în tribune n-au ajuns decât aproximativ 2000 de suporteri. Nici la casele de bilete nu e înghesuială, semn că suporterii au preferat să vadă meciul din alte locuri.



Avem echipele de start la Steaua – Gaz Metan.

Laurențiu Reghecampf începe partida cu următorul „11”:

STEAUA: Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean – Popa, Keșeru, Iancu – Piovaccari

Rezerve: Niță – Râpă, Prepeliță, Pîrvulescu, Grădinaru, Răduț, Vâlceanu

GAZ METAN: Pleșca – Trtovac, Muth, Frăsinescu, Buzean – Todea, Tahar – Al. Munteanu, Bawab, C Petre –  Vitinho

Rezerve: Greab , Llullaku, Avram, Zaharia, Fl. Dan, Mach, Mărkuș

CLICK AICI PENTRU COMENTARIUL MINUT CU MINUT LA STEAUA – GAZ METAN


În minutul 78, Matei a fost schimbat cu Bărboianu. În momentul în care aceasta a ajuns în dreptul băncii, Flavius Stoican l-a îmbrățișat și l-a pupat pe elevul său.


După ce a reușit să înscrie, Matei era iritat și a făcut mai multe semne spre banca dinamovistă. Înainte ca Dinamo să deschidă scorul, la marginea terenului Joel Thomas aștepta întreruperea jocului pentru a fi intodus pe teren. Stoican a făcut semn ca cel înlocuit să fie Cosmin Matei, însă acesta a reușit să înscrie și tehnicianul s-a răzgândit, Kamil Bilinski fiind cel chemat pe bancă. Astfel se explică și reacția lui Cosmin Matei. (Mihai Cinpoeru)


GOOOL Dinamo. „Câinii” au deschis scorul prin Cosmin Matei.  Valentin Lazăr a recuperat o minge și i-a pasat perfect lui Matei, decarul „câinilor” executându-l pe portarul advers.


La Cluj a început furtuna. Plouă foarte puternic și bate vântul, astfel că mai multe dintre panourile publicitare de pe marginea terenului au fost puse la pământ. Fanii nu par intimidați de condițiile meteo, cele două galerii oferind show-uri pirotehnice. (Mihai Cinpoeru)


Dinamoviștii scandează numele lui „U”, iar clujenii răspund cu același gest. Cele două galerii înjură  împreună rivalele CFR și Steaua. (Mihai Cinpoeru)


Crainicul stadionului a făcut de două ori apel pentru ca fanii celor două formații să înceteze scandările rasiste, avertizând că partida poate fi întreruptă. Totuși, acestea s-au amplificat de la începutul jocului. Clujenii au dat startul cântecelor anti-maghiare, în timp ce dinamoviștii au început să cânte imnul național, Deșteaptă-te române. (Mihai Cinpoeru)


Foști colegi lîn „Ștefan cel Mare”, Ionel Dănciulescu și Vlad Munteanu, primul Director General la Dinamo, celălalt Administrator Special la „U”, stau împreună în tribuna oficială de pe Cluj Arena. Cei doi sunt unii dintre cei mai tineri conductori din fotbalul românesc.


Aproximativ 1000 de suporteri dinamoviști s-au strâns în sectorul destinat lor pe Cluj Arena. Câteva sute au plecat de dimineață din București, iar ceilalți au venit din Cluj sau din alte localiți din Ardeal. Cele două galerii fac o atmosferă foarte frumoasă. (Mihai Cinpoeru)


Ionel Ganea și-a câștigat dreptul de a reveni ca antrenor al lui „U”. În mod ciudat, clujenii au acum doi antrenori, însă doar în acte, deoarece Teja este singurul care conduce propriu-zis echipa de pe banca tehnică. Ganea nu este prezent la meci. (Mihai Cinpoeru)


  FC UNIVERSITATEA Cluj: Veselovski – Ciupe, Ninu, Abrudan, Tîrnăcop – D. Bucșa (cpt), Kovacs – Boutadjine, A. Lungu, Borza – Lemnaru
Rezerve: V. Niculescu – Neag, Gercaliu, Menezes, M. Nicu, Calcan, M. Ene
Antrenor: Mihai Teja

CLICK AICI PENTRU COMENTARIUL LIVE TEXT AL PARTIDEI U CLUJ – DINAMO

FC DINAMO București: Bălgrădean – L. Rus, Thicot, D. Grigore (cpt), S. Filip – Boubacar, Elton – V. Lazăr, D. Rotariu, C. Matei – Bilinski
Rezerve: Naumovski – Bărboianu, H. Crișan, I. Șerban, C. Munteanu, Velici, J. Thomas
Antrenor: Flavius Stoican


Suporterii dinamoviști au început vânzarea biletelor pentru partida tur cu Steaua din Cupa României. Oaspeți la primul meci al dublei cu Steaua, „câinii” au intrat în posesia biletelor cuvenite în urma reciprocității. Astfel, ultrașii din „Groapă” au primit 6874 de bilete, la retur, rivalii urmând să beneficieze de același număr de tichete. La Cluj, liderii PCH au vândut aproape 200 de bilete pentru derby-ul din Cupa României și au anunțat că vor pune la dispoziție bilete și fanilor din alte orașe. CITEȘTE mai multe pe marginea acestui subiect aici


Flavius Stoican l-a luat în lot pentru această partidă și pe fundașul central Horia Crișan. În vârstă de 22 de ani, stoperul a fost adus în această iarnă la Dinamo 2, iar acum a făcut pasul la prima echipă. Crișan este un produs al Școlii de Fotbal Gică Popescu, iar în trecut a mai jucat la Unirea Urziceni, Viitorul Constanța și FC Brașov. Înainte de a ajunge în „Ștefan cel Mare”, fundașul a evoluat în Ungaria, la Vasas Budapesta (liga a doua). CITEȘTE AICI mai multe detalii despre fotbalistul care astăzi este rezervă la Dinamo.



Partida de la Cluj va fi arbitrată de Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea), ajutat de Marius Nicoară (Băile Herculane) și Ciprian Danșa (Oradea)


Comisia Centrala a Arbitrilor a stabilit și brigada de arbitri care va conduce partida din Ghencea din această seară. George Rădulescu (București) va fi la centru, iar Alexandru Cerei (Cluj Napoca) și Daniel Hulubei (Vaslui) la cele două tușe.


  Universitatea Cluj și Dinamo se întâlnesc astăzi pe Cluj Arena într-un meci care este o sărbătoare pentru galeriile celor două formații. Ultrașii sunt înfrățiți, iar de ficeare dată, atunci când șepcile-roșii și „câinii” roșii se întâlnesc la Cluj, în oraș este o atmosferă foarte frumoasă. Suporterii cântă împreună, iar încă de la începutul zilei ocupă barurile din centrul orașului. Dacă în tribună este frăție, pe teren, jucătorii celor două formații vor încerca să-și asigure victoria. „U” se află pe locul 16 și luptă pentru a evita retrogradarea. Cu o victorie astăzi, ardelenii ar putea trece peste Viitorul Constanța și implicit peste linia care duce în liga secundă. De partea cealaltă,Dinamo dorește să prindă un loc de Europa, elevii lui Stoican aflându-se pe poziția a patra, la egalitate cu SC Vaslui, dar cu un golaveraj mai bun. În tur, în „Ștefan cel Mare”, „câinii” au reușit să se impună cu 6-0.

ECHIPE PROBABILE:

U Cluj: Veselovsky- Ciupe, Abrudan, Nicu, Târnăcop- Bucșa, Kovacs- Boutadjune, Max Nicu, Borza- Lemnaru

Absențe: Machado și Cristocea (accidentați)

CLICK AICI PENTRU COMENTARIUL LIVE TEXT AL PARTIDEI U CLUJ – DINAMO

Dinamo: Bălgrădean- Rus, Thicot, Grigore, Steliano Filip- Boubacar, Elton- Matei, Rotariu, Lazăr- Bilinski

Absențe: Țucudean (suspendat), Durimel și Fai ( accidentați)



  Echipa campioană a României va întâlni astăzi de la ora 20:15, în direct la Digisport și pe www.prosport.ro, ocupanta locului 8 în clasament, formația Gaz Metan Mediaș. Oaspeții au sosit în București ieri după amiază și s-au cazat la hotelul lui Dumitru Dragomir.

Steliștii au intrat în cantonament la Hotel Parliament și astăzi dimineață s-au antrenat pe terenul 6 din complexul sportiv din Ghencea.

Tănase, Stanciu și Chipciu nu vor putea evolua în această seară, fiind suspendați, dar în primul „11″ va reveni Lucian Sânmărtean.

Reghecampf va trimite pe teren următoarea echipă: Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Pintilii (cpt.), Prepeliță – Popa, Keșeru, Sânmărtean – Piovaccari.

De la ora 10 s-au deschis și casele de bilete de la stadionul Steaua și deja câțiva suporteri au venit să-și cumpere tichete pentru jocul cu Gaz Metan Mediaș. Acestea au următoarele prețuri: 5 lei la peluze, 10 lei la Tribuna a II-a, 15 lei la Tribuna I și 30 lei la Tribuna 0.

Jurnalist sportiv din anul 2003, în prezent reporter special și realizatorul emisiunii EXCLUSIV DINAMO de la ProSport. Ziarist acreditat la clubul Dinamo București încă din anul 2004, Cătălin Mureşanu este autorul a mii de articole, interviuri, reportaje, cronici pe care le-a scris pentru ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului…
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte?…
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați. Filmul exploziei care a…
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape…
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât veţi da înapoi pe lună
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât…
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz