LIVE BLOG | Steaua – CS U Craiova 2-1. Derby-ul de clasament, decis de o eroare majoră a brigăzii conduse de Radu Petrescu. Vicecampioana se distanțează la șase puncte în fruntea Ligii 1

LIVE BLOG | Steaua - CS U Craiova 2-1. Derby-ul de clasament, decis de o eroare majoră a brigăzii conduse de Radu Petrescu. Vicecampioana se distanțează la șase puncte în fruntea Ligii 1
  • Publicat:
  • Actualizat:

Steaua – CS U Craiova 2-1 (De Amorim 17, Boldrin pen. 75 / Vătăjelu 41)

  • Steaua: Fl. Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovic –   Muniru, Bourceanu (Golubovic 55) – Adi Popa, Boldrin, De Amorim – Fl. Tănase (Man 27, Ovidiu Popescu 67)
  • CS U Craiova: Calancea – Briceag, Kelic,   Acka, Vătăjelu –  Zlatinski (Rambe 89), Gustavo (Bancu 46) – Andrei Ivan,   Rocha, Băluță -Măzărache (Screciu 82)

22:22 S-a terminat meciul! Steaua învinge CS U Craiova, scor 2-1, și se distanțează la șase puncte în fruntea Ligii 1.


22:17 Craiova încearcă un forcing de final, Rocha intră în careu și e tras de Tamaș, dar Radu Petrescu consideră că nu sunt circumstanțe pentru acordarea unui nou penalty. Aparent corect, pentru că atacantul oltean a căzut mult prea ușor. Am intrat în minutele de prelungiri, trei la număr, și ne îndreptăm spre un nou meci decis de o eroare de arbitraj. Ar cam trebui să ne obișnuim cu asta…


22:11 Colegii de la Digi Sport au oferit reluarea care spulberă orice dubiu: hențul lui Acka de la faza penalty-ului s-a produs în afara careului. Craiova pare copleșită de primirea golului, iar Steaua atacă și caută o nouă reușită, dar Adi Popa ratează două ocazii bune. Iese Măzărache, iar locul atacantului oltean e luat de Screciu, un jucător de doar 16 ani.


22:04 GOOOL STEAUA! Tamaș pasează pentru Adi Popa, Acka intervine, oprește mingea, dar balonul îi sare în mână. La intervenția tușiereului Radu Petrescu dictează lovitură de la 11 metri, iar decizia atrage protestele oaspeților. Reluările arată că mingea a lovit clar mâna lui Acka, dar discuția a fost dacă hențul s-a produs pe linie sau în afara careului de 16 metri. Boldrin a executat sigur, în stânga lui Calancea și a modificat din nou tabela.


21:56 Dennis Man a petrecut doar 40 de minute pe teren. Introdus în minutul 27 în locul accidentatului Tănase, tânărul adus de la UTA e scos în minutul 67 și înlocuit cu Ovidiu Popescu.  Ciudat e că Reghecampf îl putea introduce pe Popescu din prima, pentru că și fostul timișorean e eligibil pentru regula U21. 


21:52 Avem parte de un meci cu un ritm foarte bun, mult peste ceea ce suntem obișnuiți să vedem în Liga 1. Perioada bună a Craiovei s-a cam terminat, iar schimbarea lui Reghe pare să aibă efect, pentru că Steaua s-a mutat în jumătatea olteană. Totuși, inexactitățile lui Man, Popa și Boldrin fac ca ocaziile să întârzie și Golubovic să nu fie pus deloc în valoare.


21:45 Reghecampf observă că adversarii petrec prea mult timp în jumătatea Stelei și mută ofensiv. Iese Bourceanu, care nu s-a ridicat la nivelul evoluției din meciul cu Villarreal, și intră Golubovic.


21:40 Craiova are prima ocazie a reprizei secunde. Bourceanu pierde o minge la mijlocul terenului, Măzărache declanșează contraatacul și-l pune pe Băluță în poziție de finalizare, dar execuția autorul assist-ului de la golul lui Vătăjelu e modestă și Niță deține. Oltenii nu au de gând să facă pasul în spate.


21:34 A început repriza a doua. Mulțescu a schimbat la pauză, iar Bancu și-a făcut apariția pe teren în locul lui Gustavo.


21:18 Pauză pe Arena Națională după 45 de minute care au propus un ritm agreabil. Craiova e o echipă pragmatică, a marcat frumos la prima fază construită așa cum trebuie, iar Steaua a dominat în prima jumătate a reprizei. De apreciat jocul lui Boldrin, dar și colaborarea foarte bună dintre Băluță și Vătăjelu la faza golului. Revenim în 15 minute.


21:12 GOOOOL CRAIOVA! Oltenii egalează la prima fază cu adevărat periculoasă. Băluță și Vătăjelu se sincronizează perfect, fundașul stânga al lui CS U trece ca un TGV pe lângă Bourceanu, primește mingea în careu și înscrie cu o execuție frumoasă, cu stângul, la colțul lung. 1-1, cu patru minute înaintea pauzei și fanii veniți din Bănie au ce sărbători.


20:58 Florin Tănase este scos pe targă și a fost înlocuit cu Dennis Man. Se pare că fostul jucător al Viitorului s-a accidentat destul de grav. Vă vom ține la curent cu situația în care se află Tănase


20:50 GOOOL STEAUA! Vicecampioana reușește o fază foarte frumoasă. Bourceanu scoate mingea din propria jumătate și o trimite la Popa, acesta așteaptă urcarea lui Tamaș, fundașul dreapta centrează perfect, William de Amorim îi ia față lui Briceag și înscrie cu capul, di napropiere. Gol veni perfect logic.


20:46 Boldrin încearcă să primească o minge în careu, se împiedică de Zlatinski și cere penalty, dar Radu Petrescu spune că nu e cazul și jocul continuă. Mijlocașul brazilian e cel mai activ om al Stelei. Au trecut 16 minute și Enache e scos la încălzire.


20:41 Prima ocazie a meciului! Muniru îl deschide pe Boldrin în partea stângă, brazilianul centrează perfect, dar Tănase nu nimerește mingea singur cu Calancea. Steaua domină startul partidei.


20:39 Vă era dor de Anghel Iordănescu? Generalul care a condus oaștea la EURO e în tribunele Arenei Naționale alături de Alex, fiul său legitimat la Steaua. Pe teren, vicecampioana e echipa mai ofensivă, iar Mulțescu pare că nu se ține de promisiune și Craiova nu e echipa care deține posesia.


20:30 A început meciul. Pentru că nu au încăput în cele două sectoare rezervate inițial, fanii olteni au fost repartizați în patru sectoare. Sunt aproape 2.000 de suporteri veniți de la Craiova și, cel mai probabil, vor domina atmosfera pe Arena Națională.


20:00 Gigi Mulțescu se ține de cuvânt și trimite în teren o echipă ofensivă, un 4-2-3-1 cu o linie de atac promițătoare. Cel puțin pe hârtie. Până la începerea meciului vă invit să citiți despre partida jucată mai devreme de Viitorul și Astra.


19:40 Avem echipa de start a Stelei. E aceeași din meciul cu Villarreal, singura modificare survenind în atac, unde Tănase joacă în locul lui Golubbovic.

17:15 2.000 de fani olteni au plecat spre București și anunță o atmosferă de zile mari pe Arena Națională. Se vor duela în tribune cu noua galerie a Stelei, termen care a invadat mass-media în ultimele zile. Să vedem ce va ieși.


Steaua – CS U Craiova este derby-ul rundei a 11-a în Liga 1 (ora 20:30) chiar dacă niciuna dintre cele două formații nu sunt de acord cu titulatura dată partidei. Se întâlnesc totuși echipele de pe primele locuri ale clasamentului, iar confruntarea de pe Arena Națională poate schimba liderul.

Steaua este lider, cu 23 de puncte, în timp ce oltenii ocupă poziția a doua cu doar trei puncte mai puțin. Echipa lui Mulțescu va fi susținută de o galerie puternică la București, aproximativ 2000 de oameni, una dintre cele mai mari desfășurări de forțe ale oltenilor în perioada recentă.

Steaua și Craiova s-au întâlnit de cinci ori până acum, avantaj având trupa pregătită de Laurențiu Reghecampf. Roș-albaștrii au câștigat patru meciuri și doar o partidă s-a terminat la egalitate.

„Nu mă interesează decât echipa care e pe primul loc, nu mă interesează altceva. Sunt foarte multe declarații îndrăznețe, dar trebuie să existe puțin respect mai ales de la jucători care nu au nici măcar un sezon în prima ligă. Dar asta e situația, jucătorii din Oltenia sunt foarte înflăcărați, se sting la fel de repede… Trebuie să ne obișnuim să respectam adversarul. Le doresc să rămână în continuare pe locul 2, până la sfârșit, să lupte pentru orice trofeu, numai așa putem crește nivelul campionatului. Mâine jucăm acasă, ne dorim să câștigăm meciul. Dacă nu vom putea câștiga, atunci va fi bun și un punct. Chiar dacă o să fie mulți fani olteni, dupa 15-20 de minute sper să-i reducem la tăcere”, a declarat Reghecampf la conferința de presă dinaintea meciului.

Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE FOTO
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup