LIVE BLOG | Poli Iași – Steaua 0-2. Tamaș is the Man. Fundașul renegat de Becali și mijlocașul adus de la UTA au decis meciul din Moldova

LIVE BLOG | Poli Iași - Steaua 0-2. Tamaș is the Man. Fundașul renegat de Becali și mijlocașul adus de la UTA au decis meciul din Moldova
  • Publicat:
  • Actualizat:

Poli Iași – Steaua 0-2 (Tamaș 35, Man 86). Echipele de start:

  • CSM Poli Iași: Caparco – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Sato (Bădic 83) – Mitic, Crețu – Bole, Gheorghe (A. Cristea 54), Țigănașu – Boiciuc.
  • Steaua: Niță – Ovidiu Popescu (Man 14), Tamaș, Moke, Momcilovic – Bourceanu, Pintilii (Popa 46) – Enache, Boldrin, De Amorim – Golubovic (Achim 59)

22:26 Sfârșitul partidei de la Iași! Steaua se impune în fața lui CSM Poli, după o prestație prin care a demonstrat că nu a forțat prea tare. Meciul a fost decis de Tamaș, care i-a torpilat poarta lui Caparco, din lovitură liberă și de Denis Man, care a împins mingea în poartă pentru 2-0.


22:20 GOOL Steaua! Oaspeții au reușit să-și dubleze avantajul, la o fază la care Caparco a scăpat mingea în față. Enache a centrat de pe partea dreaptă, Caparco a gafat, iar Man a avut o misiune ușoară și a împins mingea în poarta goală.


22:15 Steliștilor le-a trecut glonțul pe la ureche. Relaxați și la adăpostul avantajului de pe tabelă, oaspeții au fost aproape de a fi egalați, după o acțiune prelungită de atac a gazdelor. Andrei Cristea a lovit bara, iar mingea a țopăit prin fața porții lui Niță.


22:11 Sato acuză probleme medicale, iar Caparco îl ia pe sus pe colegul său și îl transportă în afara terenului de joc. Steliștii au încercat flancul lăsat liber de filipinez, dar nu au reușit să-și dubleze avantajul pe tabelă. În cele din urmă, Sato a reintrat pe gazon, dar a fost schimbat câteva minute mai târziu.


22:10 Bouceanu păstrează „tradiția” cartonașelor galbene luate în urma stopării contraatacurilor adverse, din această seară, și este avertizat de Alexandru Tudor.


22:04 Boldrin este oprit dintr-o fază de contraatac de Crețu, iar fotbalistul gazdelor este avertizat și el cu cartonașul galben.


22:02 Reghecampf nu e mulțumit de prestația elevilor săi, din această seară. Meciul s-a „stins” în ultimele minute, deși gazdele joacă în atac cu doi atacanți, Piccioni și Cristea. Nici steliștii nu par prea motivați în acest moment și stau la adăpostul avantajului de pe tabelă.

21:58 În acest moment, CSM Poli Iași are în atac doi fotbaliști. Pe lângă Cristea, Neagoe l-a introdus și pe Piccioni în locul lui Țigănașu.


21:52 Atacul Stelei nu a funcționat în această seară, iar Golubovic este înlocuit cu Achim. Cel mai probabil, Denis Man va fi trecut în locul bosniacului.


21:46 Eugen Neagoe încearcă să egaleze situația de pe tabelă, îl scoate pe Vasile Ghoerghe și îl introduce pe Andrei Cristea, care va avea rolul de a marca.


21:45 Primul verdict al medicilor după accidentarea lui Popescu:


21:39 Reghecampf schimbă la pauză, iar Adi Popa îi ia locul lui Pintilii, pe teren. Enache este retras pe postul de fundaș dreapta. Gazdele au avut lovitura de start a celei de-a doua reprize.


21:21 Pauză la Iași între CSM și Steaua! Oaspeții conduc, după ce Gabi Tamaș a reușit o execuție remarcabilă din lovitură liberă, de la o distanță de 30 de metri.


21:19 Pintilii este avertizat cu cartonașul galben, după ce l-a împiedicat pe Vasile Gheorghe dintr-o acțiune de contraatac. Între timp, Steaua a continuat atacurile, dar acestea nu au avut fost fructificate de oamenii din față.


21:08 GOOL Steaua! La o lovitură liberă obținută de Bourceanu, de la 30 de metri, Boldrin a mișcat mingea pentru Tamaș, iar fundașul stelist a trimis o torpilă la vinclu, care a nu a mai putu fi oprită de Caparco. Și-a revenit Tamaș după ultimul episod din Centrul Vechi?


21:04 Cu o apărarea supra-aglomerată din partea celor de la Iași, De Amorim își încearcă norocul de la 30 de metri, dar șutul brazilianului trece mult peste poarta lui Caparco. Pasa a venit din partea lui Denis Man, care ocupă o poziție centrală, în spatele vârfului Golubovic. 


21:00 Planurile lui Reghecampf au fost date peste cap de înlocuirea lui Ovidiu Popescu, iar steliștii își croiesc cu greu drumul spre poarta gazdelor. Deși cei de la CSM Poli Iași joacă în inferioritate, le țin piept fotbaliștilor de pe primul loc al Ligii 1.


20:51 Prima ocazie a partidei este de fapt un șut trimis în peluză de Țigănașu. Până în acest moment, meciul a stat sub șocul intrării lui Boiciuc la Ovidiu Popescu.


20:47 Fundașul stelist nu mai poate continua partida de la Iași, iar în locul său este introdus Denis Man. În curând vom afla mai multe detalii privind starea de sănătate al lui Ovidiu Popescu. 


20:41 Ovidiu Popescu este scos din joc momentan, după o intrare inconștientă din partea lui Boiciuc, care este eliminat imediat de Alexandru Tudor. Atacantul moldovenilor i-a pus talpa pe tibie fundașului stelist, iar urmările sunt îngrijorătoare, după cum vedem din imaginile surprinse. 

20:35 Moment de reculegere pe stadion în memoria victimelor de acum un an, din clubul Colectiv, din Capitală. Alexandru Tudor fluieră începutul partidei, iar Steaua a avut lovitura de start.


20:15 Meciul din Moldova va fi condus de la centru de Alexandru Tudor, care va fi ajutat de la marginile terenului de Mircea Orbuleț și Andrei Constantinescu, în timp ce arbitrul de rezervă este George Rădulescu.


19:05 Echipa de start a Stelei! Tamaș e titular, Toșca a ieșit din schemă, iar Adi Popa e pe bancă.


Laurențiu Reghecampf anunță săptămânal că are cel mai bun lot din România, însă realitățile îl contrazic. Vicecampioana, echipa care a investit de departe cele mai mari sume de transfer din Liga 1, se pregătește de un meci cu Poli Iași în care are nevoie de victorie pentru a puncta măcar moral în duelul cu CSU Craiova. Oltenii au egalat Steaua la puncte în fruntea clasamentului după victoria cu Pandurii, iar un eșec al echipei lui Reghecampf ar complica situația pentru optimistul antrenor. 

În teorie, misiunea Stelei este ușurată de situația deloc plăcută în care se află echipa din Copou. Poli Iași este prima peste linia retrogradării în acest moment, cu doar 12 puncte acumulate în primele 13 etape. Într-un clasament normal, în care nu s-ar fi pleca la drum cu handicap, Poli Timișoara ar fi depășit echipa pregătită acum de Eugen Neagoe, bănățenii obținând pe terenul de joc 4 victorii și 2 egaluri, adică 14 puncte. Steaua merge la Iași cu mai mulți titulari odihniți în meciul din Cupă cu Foresta Suceava, dar și cu o incertitudine. Gabi Tamaș, cel care a avut un nou episod bahic, a fost amenințat cu excluderea de către finanțatorul Becali, iar eventuala sa absență îl îndeamnă pe Reghecampf la o regândire a echipei de start fără fundașul altfel titular indiscutabil.

„Tamaș nu are cum să fie iertat, una e să ajungi beat la antrenamente, alta e să nu ajungi deloc. Nu mai am ce să discut cu el” a fost discursul lui Becali, motiv pentru care în linia defensivă de diseară ar putea veni Moke alături de Toșca. Modificarea l-ar readuce pe Mihai Pintilii în primul „11”, mai ales după ce căpitanul Stelei a mărturisit că cele 15 minute jucate contra Forestei au fost „prea puține”. 

 
Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot face...'
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace…
E gata! Pe urmele lui Ronaldo: a scris istorie la Real Madrid, iar acum semnează cu Al-Nassr
E gata! Pe urmele lui Ronaldo: a scris istorie la Real Madrid, iar acum semnează cu Al-Nassr
Cristina Spătar, implicată într-un accident: „Au venit cei de la SMURD, m-au scos de acolo”
Cristina Spătar, implicată într-un accident: „Au venit cei de la SMURD, m-au scos de acolo”
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă după ce a mâncat pește macrou
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă după ce a mâncat pește…
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e așa milă"
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e…
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl…
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii…
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Amintiri de la Sevilla, meciul în care Helmut Duckadam a reușit o performanță unică în lume: a apărat 4 lovituri de la 11 metri VIDEO
Amintiri de la Sevilla, meciul în care Helmut Duckadam a reușit o performanță unică în lume: a apărat 4 lovituri…
Jucătorul de tenis de masă Ovidiu Ionescu, al 82-lea sportiv român calificat la Jocurile Olimpice
Jucătorul de tenis de masă Ovidiu Ionescu, al 82-lea sportiv român calificat la Jocurile Olimpice
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”