LIVE BLOG | FCSB – Viitorul 1-2. Ianis Hagi, omul meciului. Vicecampioana se scufundă în clasament

LIVE BLOG | FCSB - Viitorul 1-2. Ianis Hagi, omul meciului. Vicecampioana se scufundă în clasament
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • FCSB a câștigat patru dintre ultimele cinci întâlniri. Viitorul nu s-a impus niciodată pe Arena Națională.

FCSB – Viitorul 1-2 (F. Coman 40 / Calcan 15, I. Hagi 64-pen.)
Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Radu Petrescu (București). Asistenți: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) și Ciprian Danșa (Satu Mare)

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Cristea, Bălașas, Morais – Filips, Nedelcu (F. Matei 46) – Moruțan (Rusescu 75), Tănase, F. Comans – Hora (Gnohere 67)
Rezerve: A. Vlad – Stoian, M. Roman, A. Niță
Antrenor: Mihai Teja

Viitorul: Cojocaru – Mladens (R. Boboc 35), Țîru, V. Ghiță, De Nooijer – Houri, T. Băluță, Vînăs – I. Hagi, Drăguș (Rivaldinho 55), Calcan (Arteans 62)
Rezerve: Tordai – Casap, Achim, Eric
Antrenor: Gheorghe Hagi

Minutul 90+4: Fluier final. Viitorul a fost echipa mai bună și reușește să se impună cu 2-1. FCSB continuă să se afle într-o degringoladă, iar CFR Cluj și Craiova profită din plin.

În urma acestui rezultat, Viitorul ajunge la 22 de puncte, în timp ce FCSB rămâne cu 25. Viitorul a urcat pe 4, peste Astra și Sepsi, iar FCSB rămâne pe 3, după CFR Cluj și Craiova. Ardelenii au cinci puncte peste vicecampioană, în timp ce oltenii au un avans de un punct, după succesul cu Astra. În etapa următoare, FCSB merge la Giurgiu, în timp ce Viitorul primește vizita campioanei CFR Cluj.


GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO


Minutul 88: Șansă uriașă. Morais l-a găsit pe Gnohere, singur pe șase metri, dar francezul a reluat pe lângă poartă. Francezul și-a pus imediat mâinile în cap, realizând ce ocazie a avut. Viitorul e tot mai aproape de victorie.


Minutul 84: Prinde Cojocaru. Coman i-a pus mingea pe frunte lui Iulian Cristea, care a trimis direct în brațele portarului advers. Rămâne 2-1 pentru Viitorul, care se apropie de un succes uriaș. Campioana din 2017 n-a câștigat niciodată pe Arena Națională.


Minutul 76: FCSB aleargă după egalare. O înfrângere astăzi ar complica foarte tare situația vicecampioanei. Băieții lui Teja s-au aruncat în atac în acest final, dar nu au un plan pus la punct. Aruncă toate mingile pe Gnohere, în speranța unui gol izbăvitor din partea „Bizonului.”


Minutul 64: GOOOL Viitorul! Ianis Hagi înscrie de la 11 metri. Fiul lui Gheorghe Hagi a șutat în stânga, Bălgrădean a ghicit colțul, dar balonul s-a dus în plasa laterală. Portarul gazdelor n-a avut nicio șansă. Viitorul revine în avantaj, iar CFR Cluj rămâne la cinci puncte de FCSB, la acest scor. Teja mută imediat după gol: intră Gnohere, iese Hora.


ALEXANDRA PANDREA / MEDIAFAX FOTO


Minutul 63: Penalty! Ianis Hagi a păcălit întreaga apărare a gazdelor, cu o pasă lobată, iar Houri a scăpat spre poarta adversă. Benzar a venit tare din spate, l-a placat pe Houri în careu, iar Radu Petrescu a indicat punctul cu var. Ianis Hagi va executa.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


Minutul 62: Ultima schimbare a oaspeților. Iese Andreas Calcan, marcatorul primului gol, iar în locul său intră Andrei Artean. Pe bancă au rămas, la Viitorul, Arpad Tordai, Carlo Casp, Vlad Achim și Eric de Oliveira.


Minutul 51: Replica oaspeților. Ianis Hagi l-a lansat pe De Nooijer, care a scăpat singur cu Bălgrădean. Olandezul a încercat să-l învingă cu un șut la colțul lung, dar „Pufi” a respins cu piciorul. Mingea a ajuns la Drăguș, care a șutat din prima, însă a fost blocat de Iulian Cristea. Rămâne 1-1, dar ritmul este unul foarte alert în acest moment.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


Minutul 48: O nouă șansă. Hora i-a trimis lui Coman, care l-a luat la țintă pe Cojocaru. Portarul a respins în față, Coman i-a deviat în spate lui Hora, dar atacantul a bărbierit mingea. Început bun pentru FCSB, care a trecut de două ori pe lângă gol.


Minutul 47: Ocazie mare pentru Hora. Vârful gazdelor a primit în interiorul careului, a șutat la colțul scurt, dar Cojocaru a respins în afara terenului. Rămâne 1-1, iar Cojocaru își mai spală din păcate.


Minutul 46: S-a reluat partida. Teja a mutat la pauză: a intrat Matei, a ieșit Nedelcu. Hagi n-a schimbat nimic.


Minutul 45: Pauză. Viitorul a fost echipa mai solidă, dar golul lui Florinel Coman din finalul reprizei a schimbat complet fața jocului. Rămâne de văzut dacă Hagi va reuși să-și mobilizeze elevii la vestiare.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


Minutul 43: Bară! Florinel Coman a șutat spre poartă din lateral, dintr-o nouă lovitură liberă, dar mingea a zguduit bara din stânga lui Cojocaru. Portarul gazdelor a fost fără reacție, iar stâlpul l-a salvat. Rămâne 1-1, iar reușita lui Coman pare că i-a debusolat pe elevii lui Hagi.


Minutul 40: GOOOL FCSB! Cojocaru greșete inexplicabil și Florinel Coman egalează. Moruțan l-a lansat pe Coman, care l-a driblat pe Cojocaru și a trimis în plasă, pentru 1-1. Portarul lui Hagi a avut o ieșire hazardată, iar șeptarul vicecampioanei a avut de îndeplinit o simplă formalitate. FCSB egalează în finalul primei părți, pe fondul unui joc mai bun al oaspeților. Să fie un moment de cotitură?


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


Minutul 36: Aproape de 2-0. Denis Drăguș a primit de la Calcan, în flancul stâng, dar n-a reușit să trimită pe cadrul porții. Jucătorul cu numărul 13 a căutat să înfingă mingea în plasa laterală, însă a ratat de puțin ținta.


Minutul 34: Periculoși doar la fazele fixe. Florinel Coman a centrat de la colțul terenului, Iulian Cristea a apărut la finalizare, dar fundașul aflat la debut a trimis multe peste poartă. Rămâne 1-0 pentru Viitorul. Hagi va opera prima schimbare. Avertizat, Sebastian Mladen e înlocuit cu Radu Boboc. S-ar părea că Mladen are și probleme musculare.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


Minutul 29: Egalitate la cartonașe. După ce Mihai Bălașa a fost avertizat în urmă cu câteva minute, e rândul lui Sebastian Mladen să încaseze un galben.


Minutul 19: La un pas de 2-0. Nedelcu a greșit, Drăguș a profitat, dar Bălgrădean a intervenit salvator. Viitorul a fost la un pas de 2-0. Gazdele sunt în corzi.


Minutul 15: GOOOL Viitorul! Oaspeții deschid scorul la capătul unei acțiuni plecate de la Cojocaru. Calcan l-a executat pe Bălgrădean cu o rachetă din interiorul careului, la care „Pufi” n-a avut reacție. Toată acțiunea a plecat de la portarul Valentin Cojocaru. Fostul jucător al FCSB-ului i-a pasat lui Țîru, care a continuat cu Tudor Băluță. Jucătorul lui Brighton l-a găsit excelent pe Ianis Hagi între linii, iar fiul „Regelui” a făcut șah apărarea lui Teja. Ianis i-a trimis imediat lui Calcan, în flancul drept, iar mijlocașul repatriat din Olanda a sprintat și l-a învins pe Bălgrădean.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


Minutul 9: Prea ambițios. Ianis Hagi a încercat să-l surprindă pe Bălgrădean cu un șut de la peste 30 de metri, din lovitură liberă, însă mingea s-a dus peste poarta gazdelor.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


Minutul 2: Ocazie uriașă pentru FCSB. Țîru l-a faultat pe Tănase în marginea careului, iar Radu Petrescu a dictat lovitură liberă. Florinel Coman a trimis la colțul lung, Cojocaru a plonjat și a respins în ultimul moment, iar Lucian Filip a ratat mai apoi ținta din șase metri. Cu toată poarta în față, mijlocașul a trimis peste. Cojocaru s-a lovit după ce a parat șutul lui Coman, dar apoi și-a revenit.


Minutul 1: Start pe Arena Națională! Viitorul are în spate o galerie numeroasă la acest joc. La prima vedere, par că ar fi chiar mai mulți oameni decât în sectorul PRA. În total, circa 3500 de persoane asistă la meci.


19:03 Avem și echipa Viitorului. Hagi mizează din nou pe Denis Drăguș, în timp ce Rivaldinho e rezervă. Houri, omul care a calificat-o pe Viitorul în playoff, e titularizat și astăzi.


18:51 Echipa de start a FCSB. Mihai Teja pregătește debutul lui Iulian Cristea la FCSB, care va face pereche cu Bălașa, în timp ce cuplul de la mijlocul terenului va fi Filip – Nedelcu, după accidentarea lui Pintilii. Hora îl ține în continuare rezervă pe Gnohere.


FCSB a încheiat cu „stângul” sezonul regular din Liga 1 Betano, cu un egal împotriva celor de la FC Voluntari, scor 2-2. Echipa antrenată de Mihai Teja debutează în play-off-ul Ligii 1 Betano împotriva celor de la Viitorul, formație care s-a calificat la limită în primele șase echipe, cu victoria din ultima etapă împotriva lui FC Botoșani, scor 1-0. După meciul cu moldovenii, oamenii lui Hagi au pus capăt unei serii de șapte meciuri fără gol marcat în campionat. Va fi a treia întâlnire dintre cele două din acest sezon, după cele din sezonul regular. FCSB s-a impus în ambele partide, cu 4-1, respectiv 2-0.

2016-2017 este sezonul în care Viitorul a cucerit primul titlu de campioană din istoria clubului. Aceștia au încheiat la egalitate de puncte cu FCSB, dar oamenii lui Hagi au fost declarați campioni datorită meciurilor directe.

„Este imprevizibilă, au jucători tineri, jucători cu calitate, cu valoare. Am văzut un joc foarte bun la meciul cu Botoșani, atunci când au avut nevoie au dat tot ce au avut mai bun. Este o echipă care joacă fotbal și atunci când joci fotbal, riști”, a declarat Teja la conferința de presă premergătoare meciului cu Viitorul.
 


 

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în urma unei supradoze
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în urma unei supradoze
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Solistul celebru care s-a VINDECAT de cancer! A fost la un pas de moarte, dar acum răsuflă ușurat: 'A tăiat acea bucată de intestin'
Solistul celebru care s-a VINDECAT de cancer! A fost la un pas de moarte, dar acum răsuflă ușurat: 'A tăiat…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din…
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele