LIVE BLOG | FCSB – Astra 1-1. O repriză ba, o repriză da! Elevii lui Dică au jucat din nou fotbal doar în partea a doua a meciului. Moise a speculat greșeala lui Bălașa și Nedelcu, Gnohere a egalat. Ioniță a fost eliminat

LIVE BLOG | FCSB - Astra 1-1. O repriză ba, o repriză da! Elevii lui Dică au jucat din nou fotbal doar în partea a doua a meciului. Moise a speculat greșeala lui Bălașa și Nedelcu, Gnohere a egalat. Ioniță a fost eliminat
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB – Astra 1-1 (Gnohere 65 / Moise 7)

Echipele de start:

  • FCSB: Niță – Benzar, Nedelcu, Bălașa (Larie 46), Pleașcă – Ov.Popescu, Achim – Teixeira (Golofca 10), Man (Tănase 46), De Amorim – Gnohere
  • Rezerve: Stăncioiu, L. Filip, D. Benzar, Grecu
  • Astra: Astra: Iliev – Belu, Bejan, Polczak, Stan (Radunovic 46) – Dandea, Mrzljak – V. Gheorghe, Ioniță, Moise (Pițian 75) – Abang (Nicoară 65)
  • Rezerve: Lazăr, Marquinhos, Erico, Balaure

22:56 FINAL! FCSB – ASTRA 1-1, după încă un meci în care vicecampionii au fost conduși și au fost nevoiți să revină.


22:50 Hazardul s-a instalat în tabăra Astrei, după eliminarea lui Ioniță, dar și pe fondul unei presiuni tot mai intense a FCSB-iștilor. Fotbaliștii lui Edi Iordănescu au început să rupă rândurile, iar Gnohere a fost aproape să marcheze cu capul. 


22:43 ROȘU ALEX IONIȚĂ‚! Rapidistul a fost eliminat, după ce a protestat la o decizie a arbitrului. Ioniță a uitat că este deja avertizat cu cartonașul galben și l-a văzut pe al doilea din partea lui Adrian Cojocaru. Iritat de decizia arbitrului și de faptul că eliminarea s-a produs împotriva rivalilor, „Bulgarul” a aplaudat ironic publicul de pe Arena Națională, iar pe buze s-a citit: „Bravo, bă!”


22:39 Bară FCSB! Astra nu mai există pe teren în aceste momente, după ce vicecampionii au pus stăpânire pe joc. Dragoș Nedelcu i-a trimis o pasă de 60 de metri lui Gnohere, atacantul a preluat perfect și a trimis mingea cu boltă peste Iliev, dar balonul a lovit bara și s-a dus în aut de poartă. 


22:33 Fază controversată pe Arena Națională! FCSB a marcat, dar Adrian Cojocaru a anulat golul. Achim i-a pasat în margine lui Golofca, cel care se afla în poziție regulamentară, acesta a mai făcut doi pași, a șutat și l-a învins pe Iliev la colțul scurt. Totuși, tușierul de pe acea parte, Vladimir Urzică, a considerat că Golofca s-a aflat în poziție afară din joc și a semnalizat acest lucru. 


22:31 Astra a revenit în atac determinată să obțină cele trei puncte. Marcatorul primului gol de pe Arena Națională, Moise, a executat spre poartă o lovitură liberă lateral-stângă, mingea a trecut printre picioarele celor din zid, dar s-a oprit în plasa laterală a porții lui Niță. 


22:25 GOOOOOOOOOL FCSB! Gnohere, cel mai periculos om al vicecampioanei, a dat lovitura cu o lovitură de cap. La un corner executat de pe dreapta, Achim a deviat spre a doua bară, acolo unde a apărut Gnohere, care a trimis la colțul lung. La faza la care FCSB a obținut cornerul, Polczak a fost cel care a respins mingea periculos de aproape de propria poartă.


22:19 Dică nu a mai ținut cont de o posibilă accidentare a unui jucător de-al său în momentul în care și-a epuizat schimbările, iar situația de evitat tocmai s-a întâmplat. Abang s-a lovit de Pleașcă la o fază la care a urmărit mingea, iar fundașul s-a resimțit pentru câteva momente. Dică a răsuflat ușurat, după ce jucătorul său a putut reveni pe teren, altfel echipa ar fi rămas în 10 oameni. 


22:13 FCSB aduce 5-6 jucători în ultimii 20 de metri ai terenului advers, iar mingile au început să zboare spre careul lui Iliev. Fundașii Astrei au bâlbâit câteva mingi, dar au reușit să îndepărteze pericolul. Se vede mâna lui Iordănescu în organizarea echipei sale. 


22:06 A început repriza secundă, iar Dică și-a epuizat toate schimbările. Larie i-a luat locul lui Bălașa, în timp ce Man i-a lăsat locul pe teren lui Tănase. Și Edi Iordănescu a schimbat: Radunovic a intrat în locul lui Stan. 


21:50 Pauză! FCSB – Astra 0-1, iar giurgiuvenii au fost foarte aproape de a-și dubla avantajul chiar înainte de intrarea la cabine. Apărarea lui Dică s-a crăpat din nou, Mrzljak a sprintat pe poziție viitoare, mingea a venit, croatul a preluat cu călcâiul și și-a adus balonul pe piciorul stâng, dar șutul acestuia a fost telefonat, iar Niță a prins fără probleme. 


21:40 Gnohere este cel mai activ jucător al FCSB-ului de la începutul meciului, chiar dacă a ratat o nouă ocazie. „Cerbul” a primit mingea undeva la 12 metri, și-a potrivit-o, dar a șutat în primul fundaș care i-a ieșit în cale. 


21:33 Strategul Iordănescu jr. a stopat perfect rezervele lui Dică până în acest moment acestea fiind oprite undeva la 20 de metri de poarta lui Iliev. Așa cum ne-a obișnuit deja Dică, acesta va schimba mai mult ca sigur, după pauză ținând cont de jocul echipei sale. 


21:25 Prima ocazie mai „sănătoasă” a FCSB-ului are loc în minutul 26. Ovidiu Popescu a executat o lovitură liberă aproape de pe linia de aut, Nedelcu a fost uitat de fundașii Astrei undeva în spatele grupului de jucători, iar noul fundaș central a reluat cu capul în brațele lui Iliev. 


21:23 Incidente petrecute la marginea spațiului tehnic. Edi Iordănescu a primit mingea în mână din partea lui Stan, Ovidiu Popescu a alergat până la margine să bată autul, dar antrenorul Astrei i-a ascuns mingea. „Lampard” l-a împins pe Iordănescu jr. și a fugit. Imediat, al patrulea arbitru a venit să calmeze spiritele.


21:18 Șocul primirii golului se resimte în echipa lui Dică, iar FCSB se apropie timid de poarta lui Iliev. Golofca a fost alergat de fundașii adverși în afara careului, ca mai apoi să piardă mingea, în timp ce De Amorim a centrat cu stângul prin spatele porții. 


21:09 Pentru Teixeira, meciul s-a terminat în minutul 10! Portughezul nu a putut trece peste momentul în care glezna sa a avut de suferit, iar mijocașul a cerut schimbare. Golofca l-a înlocuit în flancul drept. 


21:07 GOOOOOOOOOL ASTRA! FCSB este pusă din nou în postura de a alerga după egalare, așa cum s-a întâmplat și în meciurile trecute. Alex Ioniță a speculat foarte bine „gaura” lăsată de apărarea adversă, a pasat pentru Moise, iar mijlocașul l-a învins pe Niță cu un șut la colțul lung din poziție de unu la unu. Cuplul Bălașa – Nedelcu este pus în situația de a se adapta rapid, efortul fotbalistului venit de la Viitorul, în urmă cu câteva zile, fiind considerabil mai mare întrucât acesta este obișnuit cu postul de mijlocaș central. 


21:04 Teixeira i-a dat emoții mari lui Nicolae Dică, iar ținând cont de felul în care și-a prins piciorul în gazon, antrenorul FCSB-ului a avut toate motivele să se îngrijoreze. Acesta a primit îngrijiri medicale timp de câteva zeci de secunde și a reintrat pe teren. 


21:00 A început partida de pe Arena Națională, iar peisajul este dezolant. Terenul este ars de soare, iarba lipsește în anumite zone, iar în tribunele stadionului sunt doar câteva mii de fani. 


20:05 Tricourile cu Adi Popa, Gabriel Tamaș și Mihai Pintilii sunt destul de populare printre fanii vicecampioanei.


19:45 Avem echipele de start! Dică i-a introdus din primul minut pe cele mai noi transferuri ale FCSB-ului: Dragoș Nedelcu și Romario Benzar. Așa cum a anunțat și Gigi Becali, Nedelcu a fost mutat în centrul apărării, în timp ce surpriza vine pe postul de fundaș stânga, acolo unde va fi folosit Marian Pleașcă. 

De cealaltă parte, Edi Iordănescu a mizat în atac pe Abang, fotbalist care a semnat cu Astra în urmă cu câteva zile. 


FCSB – Astra, ora 21:00, este ultima partidă a zilei în Liga 1. Roș-albaștrii vin după remiza cu CSM Poli Iași și nu își mai permit niciun pas greșit pentru a nu pierde contactul cu primele poziții.

Dică va folosi o formulă schimbată pentru această partidă dat fiind faptul că meciul cu Sporting Lisabona, de la mijlocul săptămânii viitoare, este unul extrem de important pentru viitorul european al echipei. Noile achiziții, Nedelecu și Romario Benzar, ar putea debuta pentru formația roș-albastră cu atât mai mult cu cât cei doi nu au drept de joc pentru FCSB în play-off-ul UEFA Champions League pentru că au jucat deja pentru Viitorul în cupele europene.

De partea cealaltă, Astra ar putea devansa FCSB în clasament în eventualitatea unui succes. Echipa lui Edi Iordănescu are un debut de sezon bun ținând cont că în perioada de vară a pierdut cei mai importanți fotbaliști. Giurgiuvenii ‘au ratat’ un singur meci în campionat, eșecul cu FC Voluntari din etapa a doua, și un singur meci în cupele europene, returul cu Oleksandriya care de altfel i-a și eliminat din Europa League.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu Astra

  • Stăncioiu – R. Benzar, Larie, Nedelcu, Momcilovic – Ov. Popescu, Achim – Man, D. Benzar, De Amorim – Gnohere
Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării Stăpânului Moldovei! Totul a fost filmat cu o dronă
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării Stăpânului Moldovei! Totul a fost filmat cu o dronă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen