LIVE BLOG | Dinamo – FCSB 2-1. „Câinii” au dat cu „Seen” ✔️, Andrei Sin! Victorie impresionantă pentru dinamoviști în Derby de România! | VIDEO

LIVE BLOG | Dinamo - FCSB 2-1.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dinamo  – FCSB s-a încheiat 2-1, partidă transmisă în format live text pe ProSport.ro.

 

Formațiile de start:

Dinamo: Piscitelli – Kostrna, Puljic, Grigore, Sin – Mrzljak, Filip – Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu – Perovic

FCSB: Bălgrădean – Crețu, Cristea, Planic, Soiledis – Moruțian, Filip, Olaru – Man, Tănase, Coman


Minutul 90: FINAL de meci! Victorie pentru Dinamo! A fost spectacol

Minutul 77: Încă un banner în peluza dinamovistă: „Brânză ca$h” scrie pe el.

Minutul 71: Ratare uriașă a lui Deian Sorescu! Cristi Bălgradean a apărat în primă fază, iar apoi a intervenit miraculos Soiledis

Minutul 68: Un nou mesaj în galeria dinamovistă: „În palat, la poartă, oare cine bate? / Eu sunt, dragă Gigi, absolvent de facultate”.

Minutul 65: S-a reluat jocul.

  • Jucătorii celor două formații discută cu galeriile pentru a calma spiritele

Minutul 64: Centralul Feșnic trimite jucătorii la vestiare după ce mai mulți suporteri au aruncat cu petarde în teren. Conflictul a escaladat după ce Florin Tănase a ripostat la adresa lui Lazăr pentru că s-a bucurat în fața galeriei roș-albastre.

Minutul 62: GOOOL DINAMO! Vali Lazăr deschide scorul după o pasă din flancul stâng, a lui Sorescu! Adevăratul „arhitect” al fazei a fost Filip, cu o pasă filtrantă de excepție! 

Minutul 58: Se joacă din ce în ce mai alert! Am putea avea parte de goluri în următoarele minute!

Minutul 47: Se încing din nou spiritele în galeria FCSB!

 

Minutul 46′: S-a reluat partida! Bogdan Vintilă a făcut două schimbări! A intrat Adrian Popa în locul lui Olimpiu Moruțan și Răzvan Oaidă în locul lui Darius Olaru.

 

Minutul 45+9: GOOOL FCSB! Florin Tănase înscrie de 11 metri! Atacantul trimite puternic, iar mingea intră în plasă după ce atinge bara transversală!

Minutul 45+8: Bogdan Planic este faultat de Filip în careu dinamovist. Penalty pentru FCSB!

Minutul 45+2: Iulian Cristea este eliminat pentru lovitura sa aplicată lui Perovic!

Minutul 45: De la margine se arată 6 minute de prelungiri!

Minutul 44: Clipe de coșmar pe Arena Națională! Slavko Perovic a căzut inert pe teren, după ce Iulian Cristea l-a lovit în zona bărbiei cu piciorul! Ambulanța a intrat pe teren!

Minutul 37: GOOOL DINAMO! Andrei Sin deschide scorul cu un șut fabulos, la vinclul porții! Bălgrădean, nicio șansă! (Citește știrea)

Minutul 27: Florinel Coman șutează pe poartă! Piscitelli se opune cu brio.

Minutul 20: Mrzljak nu-l lasă pe Bălgrădean să degajeze și a încasat cartonașul galben.

Minutul 20: Mrzljak șutează slab, Bălgrădean prinde fără probleme!

Minutul 17: Ocazie uriașă FCSB! Florinel Coman șutează puțin pe lângă poarta lui Piscitelli!

Minutul 14: Cele două formații nu riscă foarte mult în acest start de meci.

Minutul 5: Tensiuni în tribune! Suporterii de la FCSB ar fi aruncat mai multe petarde spre fanii dinamoviști! (Citește știrea)

Minutul 1: A început partida!


 

UPDATE: Iată coregrafiile celor două galerii:

 

 

UPDATE: Cosmin Olăroiu este prezent la meci împreună cu fiul său.

 

 

UPDATE: Jucătorii lui FCSB au ieșit la încălzire. Suporterii dinamoviști i-au primit cu fluierături.

UPDATE: Antrenorul Dusan Uhrin și-a explicat alagerile din atac: Am muncit toată săptămâna pentru acest meci. Robert Moldoveanu s-a prezentat foarte bine la antrenamente și de ce să nu încerc și cu el?”.

Bogdan Vintilă, declarații cu câteva minute înainte de startul partidei: „Este o echipă care vreau să atace și care știe să atacem dar care știe să se și apere. Sunt încrezător și vreau să câștigăm. Este un meci care face parte din istorie și ne dorim să ne facem suporterii fericiți. Am pregătit mai multe variante și surprize și sunt convins că vom câștiga. Știu că FCSB are galerie mare și sunt cu noi. Ne dorim să câștigăm pentru ei”, a declarat antrenorul FCSB.

 

 

UPDATE | Fabbrini a susținut o „sesiune” de autografe ad-hoc.

 

UPDATE | Jucătorii celor două formații au ieșit pe gazon pentru a lua pulsul atmosferei.

 

 

UPDATE | Și autocarul lui FCSB a ajuns la Arena Națională.

 

UPDATE | Autocarul dinamoviștilor a ajuns la stadion.

 

UPDATE | Suporterii FCSB se deplasează spre stadion. Imagini spectaculoase:

 

UPDATE | „Amorțeală” la casele de unde pot cumpăra bilete fanii FCSB. Roș-albaștrii au la dispoziție 8.000 de tichete pentru partida programată pe „Arena Națională”.

UPDATE |Anunțul oficial al STB. Din cauza restricțiilor rutiere din zona Arenei Naționale, mai multe linii de troleibuz și autobuz își modifică traseul:

Troleibuzele liniei 86 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Troleibuzele liniei 90 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Valea Argeșului” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Autobuzele liniei 143 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/ Șos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, prin Șos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (comun cu cel al liniilor 69, 86 și 682), cu întoarcere prin Str. Baicului, Str. Paharnicul Tuturea, după care vor urma traseul actual.

UPDATE | Se umple Arena Națională! Până la ora 15:30 s-au vândut 30.000 de bilete, dar numărul spectatorilor la meciul Dinamo – FCSB poate fi mai mare deoarece fanii își pot achiziționa tichete până la ora partidei. Mai mult, suporterii din Peluza Nord au cumpărat până acum 7.000 de bilete din cele 8.200 oferite oaspeților și sunt șanse mari să se vândă toate până la ora 20.00.


UPDATE |  Derby-ul dintre Dinamo și FCSB va fi deschis de luptătorul Alin Alexuc. Campionul european de la Roma va da lovitura de start a derby-ului care are loc pe Arena Națională. Acesta este fan înfocat al echipei antrenate de Dusan Uhrin și este legitimat la CS Dinamo, anunță cancan.ro.


UPDATE | FCSB a anunțat că mai sunt disponibile 2.000 de bilete dintre cele 8.200 primite de oaspeți, dar în total s-au vândut 24.000 de tichete cu aproape 8 ore înaintea derby-ului. Organizatorii se așteaptă ca pe Arena Națională să fie prezenți peste 30.000 de spectatori.


UPDATE | Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al roș-albilor, a dezvăluit cum vor arăta echipamentele celor două echipe în derby-ul Dinamo – FCSB. Elevii lui Dusan Uhrin vor avea pe tricouri sigla Doar Dinamo București, proiectul socios menit să salveze clubul.


  • Dinamo nu a reușit calificarea în play-off (locul 9, 31 de puncte), iar FCSB se poate apropia la doar trei puncte de liderul CFR (49 de puncte). Rămâne însă un meci al orgolilor, unul în care specialiștii îi consideră pe oaspeți favoriți. 

Dinamo – FCSB – Echipele probabile:

Dinamo: Piscitelli – Kostrna, Puljic, R. Grigore, Sin – Mrzljak, Filip – Sorescu, Fabbrini, Mihaiu – Perovic
Rezerve: Straton, Kilyen, Răuță, Lazăr, D. Popa, Bani, Moldoveanu
Antrenor: Dusan Uhrin

FCSB: Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Soiledis – Oaidă, Filip, Tănase – Gnohere, Man, Coman
Rezerve: Vlad, Moruțan, Momcilovic, Ov. Popescu, Olaru, Ad. Popa
Antrenor: Bogdan Vintilă

Stadion: Arena Națională

Arbitru: Horațiu Feșnic

Asistenți: Marius Marica și Marius Badea

Dusan Uhrin – Bogdan Vintilă

În toamna lui 2019, Duşan Uhrin Jr. a revenit în campionatul României după mai bine de opt ani (ultimul meci: 21 mai 2011, FC Timişoara – Dinamo 4-1). Tehnicianul ceh a impresionat pe banca timişorenilor, atunci când s-a aflat cu studenţii bănăţeni în lupta pentru titlu până în ultimele etape din sezonul 2010/2011. A bifat 91 de meciuri în CASA Liga 1, 46 victorii, 24 remize şi 21 înfrângeri.

Bogdan Argeş Vintilă a debutat ca principal în Liga 1 pe 16 septembrie 2013, în Viitorul – FC Botoşani 0-0. Pe lângă gruparea constănţeană, acesta a mai antrenat-o pe FC Voluntari în șase meciuri din sezonul 2015/2016. A strâns 59 de jocuri în principala competiţie internă, 24 victorii, 16 remize şi 19 înfrângeri.

Duşan Uhrin jr. vs Bogdan Vintilă: un joc – o remiză (2019/2020, FCSB – Dinamo 1-1);
Duşan Uhrin vs FCSB: 5 jocuri – o victorie – patru remize;
Bogdan Vintilă vs Dinamo: 3 jocuri – o victorie – o remiză – o înfrângere (statistică lpf.ro)

Cinci statistici Dinamo

– 25 dintre cele 35 de goluri reuşite de Dinamo au fost izbutite în repriza secundă;
– 10 goluri cu capul a marcat gruparea roş-albă, o cifră întâlnită la finele rundei precedente doar în dreptul celor de la CFR Cluj;
– Elevii lui Duşan Uhrin stau foarte bine la capitolul goluri marcate din faze fixe – 13 reuşite (37,1 %);
– A primit cel puţin un gol în 18 jocuri din ediţia curentă;
– 10 dintre cele 39 de goluri încasate au avut la bază o fază fixă (patru din corner, trei din penalty, trei în urma unor lovituri libere). (statistică lpf.ro)

Cinci statistici FCSB

– Cu 19 goluri marcate şi 10 primite, roş-albaştrii au cel mai bun golaveraj pe teren advers;
– 82,9 % este procentul golurilor înscrise de FCSB din acţiune în ediţia curentă, unul de-a dreptul formidabil;
– 18 dintre cele 35 de goluri marcate au fost reuşite de fotbaliştii autohtoni din lot născuţi după 1 ianuarie 1998. Aceştia şi-au mai trecut în cont şi 12 pase decisive.
– Elevii lui Bogdan Vintilă au strâns 10 meciuri fără gol primit, locul secund la acest capitol.
– 14 dintre cele 26 de goluri primite au fost încasate în primele 45 de minute. (statistică lpf.ro)

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup