LIVE BLOG | CFR Cluj – Dinamo 0-3. Greșeala lui Marc, sclipirea lui Hanca și penalty-ul lui Bumba îi duc pe „câini” pe primul loc. Gazdele au terminat meciul în zece oameni

LIVE BLOG | CFR Cluj - Dinamo 0-3. Greșeala lui Marc, sclipirea lui Hanca și penalty-ul lui Bumba îi duc pe
  • Publicat:
  • Actualizat:

CFR ClujDinamo 0-3 (Filip 50, Hanca 87, Bumba-pen. 90+6)

  • CFR Cluj: T. Marc – T. Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora – L. Rus, C. Deac – Al. Păun, Omrani, Nouvier – Bud
  • Dinamo: Penedo Cano – Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Busuladzic, Mahlangu – Hanca, Palic, D. Nistor – Nemec

23:11 GOOOL DINAMO! Bawab e faultat în careu de Andrei Mureșan, Marius Avram arată penalty, iar Bumba îl învinge pe Marc cu o execuție sigură! Tiago Lopes a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben. FINAL DE MECI în Gruia, echipa lui Contra bate la Cluj, scor 3-0, și devine lider în Liga 1, cu 39 de puncte, unul peste FCSB și Viitorul, care au un meci mai puțin disputat.


23:09 Lovitură de pedeapsă pentru Dinamo!


23:05 Patru minute de prelungire în Gruia. Clujenii își pot lua adio de la locul al treilea, în timp ce Dinamo speră la primul titlu după zece ani. Omrani a trecut pe lângă golul de onoare după o lovitură de colț.


23:00 GOOOL Dinamo! Gol a la Rivaldo, reușit de Hanca și nu de Rivaldinho. Omul momentului la Dinamo l-a driblat cu o piruetă pe Larie, după care a finalizat cu sânge rece la colțul lung. 2-0 pentru alb-roșii, care vor termina ziua pe prima poziție, până joacă FCSB și Viitorul.


22:55 Am intrat în ultimele zece minute ale partidei! CristiBud a fost înlocuit de fostul golgheter al Ligii 1, Liviu Antal. Atacantul CFR-ului a refuzat să dea mâna cu Vasile Miriuță după ce a părăsit terenul. Penedo a fost avertizat pentru că a întârziat reluarea jocului.


22:50 Tiago Lopes e avertizat după ce a protestat la adresa centralului Marius Avram. Fundașul lateral de la CFR a solicitat acordarea unei lovituri de la 11 metri, dar arbitrul nu a fost impresionat de căderea portughezului, deși au existat circumstanțe de penalty. Cristi Bud a trecut pe lângă egalare! Vârful clujenilor a reluat din plonjon o centrarea venită de la același Tiago Lopes, dar mingea a trecut peste poarta apărată de Penedo. Alexandru Păun a fost înlocuit de Sîrbu cu un sfert de oră înainte de finalul partidei. A fost prima modificare din această seară.


22:45 Atmosferă superbă creată de galeria dinamovistă în Gruia. Suporterii bucureșteni îi scandează periodic numele regretatului ex-dinamovist, Patrick Ekeng.


22:37 CFR-ul caută egalarea după gafa lui Marc. Bud a fost angajat foarte bine de Omrani în marginea careului mic, dar fundașii dinamoviști l-au blocat în momentul șutului. Va fi lovitură de colț pentru gazde. Căpitanul dinamovist, Palic, a fost avertizat pentru proteste la adresa arbitrului.


22:28 O petardă aruncată din galeria dinamovistă a explodat lângă portarul CFR-ului, Traian Marc! Jocul este întrerupt, jucătorul gazdelor primind îngrijiri medicale. Jocul va fi reluat cu minge de arbitru, Marc poate continua jocul fără probleme.


22:23 GOOOL Dinamo! Palic a centrat în careul advers și Traian Marc a scăpat mingea în fața lui Steliano Filip care a îndeplinit o simplă formalitate. Clujenii au cerut fault în atac, dar centralul Avram a indicat centrul terenului. 1-0, iar Dinamo este pe primul loc în acest moment. Alexandru Păun a fost avertizat pentru proteste.


22:19 S-a reluat jocul la Cluj! Dinamo a avut lovitura de începere, bucureștenii atacă de la stânga la dreapta. Nu s-au efectuat modificări la pauză.


22:03 Pauză în Gruia! Ne putem aștepta la o repriză secundă mai spectaculoasă, având în vedere că egalul nu ajută pe nimeni.

Clasamentul play-off-ului în acest moment:


22:00 Mai sunt cinci minute până la finalul primei reprize! Ocaziile cu adevărat importante întârzie să apară, dar pe alocuri este de înțeles dată fiind clasarea celor două echipe. Dinamoviștii au avut posesia până în acest moment, însă defensiva gazdelor s-a prezentat impecabil.


21:50 Marc le-a dat din nou emoții colegilor săi în urma unei lovituri de colț. Portarul clujenilor nu și-a calculat bine pașii iar mingea l-a depășit. Din fericire pentru CFR, niciun dinamovist nu a reușit să împingă mingea în poartă. 0-0 în Gruia după prima jumătate de oră, niciuna dintre echipe nu riscă deocamdată. Ambele formații așteaptă greșeala adversarului.


21:40 Dinamoviștii au produs panică în careul advers în urma unei lovituri de colț. Hanca a centrat, Marc nu a reușit să boxeze, balonul a căzut în apropierea porții, dar defensiva gazdelor a degajat mingea din preajma careului. Camora a fost avertizat după o ținere asupra lui Romera, a fost primul cartonaș galben al partidei. Am trecut de jumătatea primei reprize!


21:35 Nu s-au înregistrat ocazii importante după primele 15 minute. Nistor a șutat pe lângă poartă din marginea careului, în timp ce Mureșan a reluat mult peste dintr-o lovitură de colț. Acestea ar fi singurele momente mai periculoase de până acum. Nouvier a semnat primul șut pe spațiul porții în minutul 17. Francezul a tras pe jos la colțul lung, dar Penedo a reținut din doi timpi, fără mari emoții.


21:25 Dinamo are posesia în acest debut de partidă, dar se simte tensiunea meciului. Ambele echipe au nevoie de victorie pentru a termina sezonul cât mai sus în clasament. Galeria dinamovistă, acompaniată de „frații” de la Universitatea Cluj, domină fundalul sonor în Gruia.


21:15 Cele două echipe și-au făcut apariția pe teren! Dinamoviștii au intrat cu deja celebrul mesaj „Vrem stadion fără pistă”. Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, a primit un trofeu din partea clubului. Se va ține un moment de reculegere pentru regretatul Patrick Ekeng. Gazdele au avut lovitura de începere a partidei.


20:50 Fanii CFR-ului au fost chemați la meci printr-un filmuleț distribuit de echipa lor favorită pe rețelele de socializare.


20:45 Aproximativ 11.000 de suporteri vor fi prezenți în această seară în Gruia. Dintre aceștia, 5.000 vor fi dinamoviști și fani ai Universității Cluj care vor face front comun.


20:35 Intrăm pe ultima sută de metri în lupta pentru titlu! Dinamo are nevoie de două victorii în ultimele două etape pentru a spera la trofeu. CFR-ul mai are doar șanse teoretice la titlu. Clujenii pot termina pe prima poziție dacă își câștigă meciurile, FCSB pierde ambele partide rămase, Viitorul nu câștigă cu Craiova și Dinamo nu câștigă cu Astra.


19:55 Avem cele două echipe de start. Miriuță schimbă în centrul defensivei, unde Andrei Mureșan joacă în locul tânărului Horj, iar Bud revine în primul 11. Contra intră cu cea mai bună echipă pe care o poate alinia, iar Rivaldinho e nevoit să ia loc pe bancă.


CFR Cluj – Dinamo, ora 21:15, este prima partidă a etapei a noua a play-off-ului și singurul meci programat astăzi în Liga 1.

Ardelenii au ieșit din lupta pentru titlu, o dată cu înfrângerea din meciul cu Craiova, și au lăsat locul celor de la Dinamo în bătălia pentru campionat. Dinamoviștii au câștigat meciul cu FCSB, iar acum sunt pe podium, la doar două puncte în spatele liderului. Astfel, pentru bucureștenii meciul din Gruia este unul extrem de important, o victorie fiind vitală dacă vor să-și păstreze șansele pentru trofeu.

Dinamo nu a mai câștigat pe terenul CFR-ului de patru ani, însă Cosmin Contra nu a pierdut niciodată în fața lui Miriuță. E drept, cei doi tehnicieni s-au confruntat de doar două ori: o remiză și o victorie pentru Contra este bilanțul.

În sezonul regulat, Dinamo a remizat în Ardeal, scor 0-0, și a pierdut pe teren propriu, scor 0-2. În turul play-off-ului, ‘câinii’ și-au luat revanșa și au câștigat cu 2-0.

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen