"Lista neagră" a lui Dan Petrescu: Cinci jucători se despart de CFR, chiar dacă iau titlul!

12 mai 2019 20789 afişări Liga 1
"Lista neagră" a lui Dan Petrescu: Cinci jucători se despart de CFR, chiar dacă iau titlul!

În paralel cu lupta la titlu, clujenii îşi fac strategia de transferuri pentru sezonul viitor. Oficialii echipei au făcut şi “lista neagră” şi vor să se şi despartă de mai mulţi jucători, pe care Dan Petrescu a anunţat că nu se mai bazează din vară. Finanţatorul Nelu Varga a garantat că va exista un buget de achiziţii pentru ca CFR să încerce intrarea în grupele Champions League sau Europa League şi sunt aşteptate mai multe schimbări în lot.

Lang pleacă, Manea este greu de păstrat

Dintre apărători, Adam Lang are şanse mici să rămână. Adus în vară de la Dijon, internaţionalul maghiar a fost titular în doar 12 partide din campionat, iar evoluţiile sale au fost mai degrabă dezamăgitoare. Dan Petrescu nu l-a folosit deloc şi şansele sale să rămână sunt aproape nule. Clujenii se vor despărţi şi de Cristi Manea. Fundaşului dreapta îi expiră împrumutul de la Apollon Limasol şi sunt şanse mici ca acesta să mai fie lăsat de ciprioţi încă un sezon, în condiţiile în care există oferte atractive pentru el.

Males, Hoban şi Ioniţă, gata de plecare

Dintre mijlocaşi, CFR va renunţa aproape sigur la Hoban, Males şi Ioniţă. Lui Hoban nu i s-a prelungit contractul care expiră în această vară şi mijlocaşului central de 36 de ani i s-ar putea propune un post în cadrul clubului. Croatul Males s-a dovedit şi el un transfer nefericit. Venit în vara anului trecut, acesta a bifat doar 522 de minute în campionat şi se va despărţi de CFR. Cea mai mare problemă rămâne Alexandru Ioniţă. Fotbalistul pe care s-au plătit aproape 2 milioane de euro a dezămăgit şi Petrescu nu este dispus să-i mai acorde şanse. Totuşi, oficialii CFR-ului vor încerca să-l transfere pe acesta, pentru a recupera o parte din banii investiţi pe el, U Craiova fiind o echipă interesată să-l transfere. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.