Liga 1, tot cu 18 echipe! "Mai trebuie să se stabilească formula în care vom completa tabloul." Rămâne Rapid în primul eşalon?

27 iun 2013 7451 afişări Liga 1
Liga 1, tot cu 18 echipe! "Mai trebuie să se stabilească formula în care vom completa tabloul." Rămâne Rapid în primul eşalon?

Dumitru Dragomir a declarat că Liga 1 va avea tot 18 echipe în sezonul viitor. Preşedintele Ligii a dezvăluit că a obţinut aprobarea pentru această formulă, dar că rămâne de stabilit modalitatea în care va fi completat numărul de echipe.

Rapid şi U Cluj au astfel mari şanse să rămână în primul eşalon. Pentru acest lucru trebuie ca CEx să nu mai ţină cont de procesul de licenţiere, lucru pe care îl recomandă şi Dragomir.

"Am obţinut aprobarea pentru ca în viitorul sezon să avem 18 echipe. Mai rămâne ca juriştii să stabilească formula în care vom completa numărul de echipe. Nu avem timp de baraj, nu se pune problema. Ar trebui să se joace cu loturile din sezonul trecut, iar majoritatea echipelor au tot schimbat jucătorii. LPF are o opţiune pe care a trimis-o la FRF, dar nu vă pot spune. Pe cale sportivă, Rapid ar putea rămîne în prima ligă", a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Dragomir: "Trebuie să luăm exemplul ţărilor europene, unde se foloseşte licenţa doar pentru cupele europene"

"Comitetul Executiv trebuie să voteze atunci, nu acum. Am făcut din Duru cel mai puternic om din fotbalul românesc. Noi suntem singurii tâmpiţi cu licenţe. E o mare pacoste şi cu regulamentul ăsta. Să luăm exemplul ţărilor europene, unde se foloseşte licenţa doar pentru cupele europene", a mai spus Dumitru Dragomir.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.