Laurenţiu Rus a cerut rezilierea contractului cu Poli Iaşi. Reacţia clubului din Copou

5 nov 2018 17918 afişări Liga 1
Laurenţiu Rus a cerut rezilierea contractului cu Poli Iaşi. Reacţia clubului din Copou

Meciul cu U Craiova ar putea fi ultimul pentru Laurenţiu Rus în tricoul Politehnicii Iaşi. Eliminat direct în minutul 10 al partidei dintre Poli şi U Craiova, după o intrare oribilă la mijlocaşul craiovean Valentin Mihăilă, experimentatul jucător al Politehnicii are şanse foarte mici să mai continue în Copou.

Conştient că va fi suspendat drastic de către Comisia de Disciplină după intrarea brutală la Mihăilă, gest prin care a pus în pericol sănătatea tânărului fotbalist al Craiovei, ba chiar viaţa, Rus a fost primul care le-a propus oficialilor clubului Politehnica rezilierea contractului.

Conducerea clubului nu a luat încă o decizie privind viitorul lui Rus, dar tot mai multe voci au lăsat să se înţeleagă că şansele fotbalistului de a continua la Iaşi sunt extrem de mici: ”Este un gest incalificabil şi din păcate Rus nu este la prima abatere de acest fel. A mai scos din circuit doi jucători în trecut. Nu cred că el va mai continua la Poli Iaşi”, a declarat preşedintele Comitetului Director al Politehnicii, Leonid Antohi.

”Gestul lui Rus este reprobabil. Este în dezacord cu ceea ce cred eu despre fotbal, despre sport. Sigur, vor fi luate măsuri împotriva lui. Consecinţele le-am văzut. Vreau mai întâi să vorbesc cu mai multe persoane care se pricep la fotbal, care cunosc foarte bine fenomenul, pentru a-mi da seama dacă a existat intenţie sau nu. Dacă a existat intenţie, atunci va plăti pe măsură. Dar chiar dacă nu a fost intenţie, măsuri oricum vom lua”, a reacţionat şi directorul general Horia Sabo.

Oficialii din Copou aşteaptă decizia Comisiei de Disciplină, apoi vor decide situaţia lui Rus.

”Încă nu am luat o decizie în privinţa lui Rus. Aşteptăm să vedem ce va hotărî Comisia de Disciplină şi după aceea vom decide şi noi dacă vom rezilia cntractul”, a punctat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.