Lacina Traore către şefii CFR-ului: "Luaţi-l şi pe fratele meu!"

13 oct 2009 29 afişări Liga 1
Lacina Traore către şefii CFR-ului: "Luaţi-l şi pe fratele meu!" Lacina Traore către şefii CFR-ului: "Luaţi-l şi pe fratele meu!"

Lacina Traore nu se mai mulţumeşte să fie doar golgheterul luiCFR. Ivorianul a aflat de intenţia şefilor de a aduce africani laCluj şi îl propune pe unul dintre fraţii săi mai mici.

O declaraţie care a ajuns la urechile sale l-a pus pe gânduri peLacina Traore, atacantul ivorian al lui CFR Cluj. "Sunt foartemulţumit de Traore şi mă gândesc foarte serios să mă duc din nou înCoasta de Fildeş pentru a mai aduce jucători de acolo", mărturisea,în urmă cu câteva zile, Iuliu Mureşan, preşedintele "feroviarilor",încântat fiind de prestaţiile celui poreclit de colegi "Dumbo".Fără să stea prea mult pe gânduri, atacantul de 19 ani a şi găsitun nume pentru lista preşedintelui. "Fratele meu mai mic, de 16ani, Menene, joacă la şcoala de fotbal din Abidjan. Este unmijlocaş foarte bun. O să îl propun celor de aici", a mărturisitTraore.

Arefuzat-o pe Sparta Praga

Acesta dezvăluie că Menene a fost curtat şi de Sparta Praga,adversara CFR-ului din Europa League. "A fost dorit de Sparta, dari-am spus să nu plece acolo. Aş fi foarte fericit să joace cu minela CFR", a mai spus Traore, care ştie şi secretul reuşiteifotbaliştilor africani în Europa. "În Africa, fotbalul se joacă maimult din pasiune, fiindcă nu sunt bani, şi toţi copiii visează laun contract în Europa. Când ajung aici, trag cu dinţii să rămână şiaşa devin profesionişti adevăraţi", a opinat atacantul, convins căAfrica e un izvor nesecat de talente fotbalistice.

5 goluri amarcat Traore pentru clujeni în acest sezon

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.