Lăcătuş a fost numit antrenor la Steaua! Becali: "I-am spus să fie 'fiară' cu jucătorii"

27 sep 2010 77 afişări Comentează şi tu Liga 1
Lăcătuş a fost numit antrenor la Steaua! Becali: "I-am spus să fie 'fiară' cu jucătorii" Becali :"Lăcătuş e noul antrenor al Stelei! I-am zis să fie "fiară" cu jucătorii!"

Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, s-a decis, după odiscuţie cu apropiaţii săi, ca începând de azi, fostul marefotbalist al roş-albaştrilor, Marius Lăcătuş, să fie antrenorulStelei.

Gigi Becali nu a mai avut răbdare şi a ascultat până la urmăsfatul apropiaţilor săi, care l-au rugat imediat după înfrângereade la Galaţi să nu-l mai lase absolut niciun meci pe Edi Iordănescusă conducă echipa din Ghencea. "Gigi, gândeşte-te că nu mai e dejoacă! Urmează meciul cu Napoli, iar stadionul va fi plin. Dacăpierdem ruşinos şi acest meci, vezi că lumea o să înnebunească. Netrebuie urgent antrenor cu experienţă, iar Marius Lăcătuş deja avorbit pe la televizor că vrea să se întoarcă la Steaua. Sună-l şispune-i să preia echipa", i-au spus apropiaţii lui Becali.

Ascultând aceste sfaturi, Gigi Becali a pus mâna pe telefon, iardupă o discuţie care a durat zece minute, a primit acceptul"Fiarei". "Gata, m-am înţeles cu Lăcătuş. De mâine (n.r. - azi) elva fi antrenorul Stelei. M-am înţeles cu el foarte repede. I-amspus că am în vizor trei jucători să-i dau afară, iar el, în mareparte, a fost de acord cu politica clubului", a spus Becali la GSPTV.

"Szekelymă tot abureşte că semnează micşorareasalariului!"

În continuare, patronul clubului din Ghencea a dezvăluit cineeste unul dintre jucătorii care cel mai curând vor fi daţi afară."Szekely nu mai are timp de gândire. De un an mă tot abureşte că vasemna micşorarea contractului. Gata, s-a terminat! Ori semnează,ori pleacă. În plus, m-a mai deranjat faptul că, după ce a revenitpe teren după şase luni, voia să nu-l lase pe Stancu să bată olovitură liberă. Mai face şi figuri de fotbalist", a încheiatBecali.

Lăcă îşilasă familia în Spania

Surse din anturajul roş-albaştrilor ne-au dezvăluit că MariusLăcătuş va semna un contract cu echipa din Ghencea pe un an, cudrept de prelungire pe încă doi ani. "Este adevărat că voi preluaSteaua. Nu aveam cum să refuz şi de această dată propunerea luiGigi Becali. I-am explicat care este proiectul meu şi i-am zis căeu nu vreau să vin la echipă ca manta de vreme rea. La sfârşittragem linie, vedem dacă am făcut treabă, iar dacă nu, atunci nedespărţim şi ne vedem fiecare de drumul lui. Până atunci vreaulinişte", a încheiat Lăcătuş.

I-am zis lui Gigi că nu vreau să vin ca manta de ploaie. Spersă nu fiu dat afară după câteva etape. Vreau să rămân până lafinal
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

Edi Iordănescu va fi păstrat ca secund la echipa dinGhencea


Le-auspart geamul la autocar!

La ieşirea din Galaţi, autocarul Stelei a fost atacat de niştesusţinători, iar la un moment dat s-a auzit o bubuitură în geamchiar în dreptul lui Edi Iordănescu. "Din fericire pentru noi nu aufost victime, deşi toţi ne-am speriat atunci când am văzut că Edişi-a pus mâinile pe cap. O piatră s-a oprit în geamul din dreptulsău, iar spre norocul lui, geamul respectiv era dublu", ne-a spusun apropiat al roş-albaştrilor.

Pe Marius l-am convins imediat! I-am zis că trebuie să fie fiară cujucătorii. I-am spus să nu fie aşa blând cum a fost în mandateleprecedente

Gigi Becali, finanţator Steaua

Probabil că îşi va lua nişte măsuri să fie mai bine ca datatrecută. Eu îi doresc succes din tot sufletul meu

Emeric Ienei, fost antrenor Steaua

30 de victorii aobţinut antrenorul Lăcătuş cu Steaua în Liga I şi a pierdut de optori

Nu sunt Mesia şi să nu credeţi că dacă vine Lăcătuş succesuleste garantat. E un risc pe care mi-l asum
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

Mutarea lui Lăcătuş e cea mai bună soluţie. Voi vorbi şi eu cupatronul despre situaţia mea
Edi Iordănescu, antrenorsecund Steaua

1 succes areLăcătuş cu Steaua în cupele europene şi patru înfrângeri

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.