"La FCSB există un patron!". Edi Iordănescu i-a oferit replica lui Mihai Stoica, după ce MM i-a transmis că el e numărul unu în club

25 mai 2019 5325 afişări Liga 1
"La FCSB există un patron!". Edi Iordănescu i-a oferit replica lui Mihai Stoica, după ce MM i-a transmis că el e numărul unu în club

Relaţia dintre Edi Iordănescu, actualul antrenor de la Gaz Metan Mediaş dorit de FCSB, şi Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, pare una destul de tensionată, în ciuda faptului că ambele părţi au negat acest lucru.

Vineri seară, Mihai Stoica a avut o reacţie vehementă la adresa zvonurilor cum că Edi Iordănescu nu ar accepta o colaborare cu el la FCSB, transmiţându-i antrenorului de la Mediaş că dacă nu vrea să lucreze cu el, nu are ce să caute la formaţia patronată de Gigi Becali.

Iordănescu Jr. i-a răspuns lui MM, transmiţându-i că nu a discutat concret cu Becali legat de o eventuală mutare. În plus, fiul fostului selecţioner Anghel Iordănescu a lăsat de înţeles că tot patronul echipei ar urma să aibă ultimul cuvânt în privinţa lui MM, în cazul în care va ajunge la FCSB.
 
"Eu cu Mihai Stoica am vorbit şi vorbeam chiar şi în perioada când eram certaţi. Am mai avut discuţii, uneori chiar şi în contradictoriu, nu este nicio problemă, fiecare are viziunea lui şi ideile lui. Noi nu am întrerupt total dialogul, am vorbit şi în ultima perioadă. Dar nu am discutat despre colaborare, despre condiţiile mele. La Steaua există un patron, există o organigramă, există o ierarhie. Fiecare are rolul lui, e un club care are o experienţă bogată în spate şi un club foarte bine structurat din punctul meu de vedere, cu minusurile pe care le are. Daca nu avea, lua campionatul. Daca nu l-a mai luat de patru ani de zile, înseamnă că se întâmplă nişte lucruri care ar trebui să se întâmple diferit. 
 
Acum, ce a spus Mihai Stoica este problema lui, este dreptatea lui, este logica lui, viziunea lui. Nu are nicio legătură cu mine, pentru că eu nu am discutat până în momentul de faţă despre o colaborare în mod concret", a declarat Edi Iordănescu la PRO X. 

"Nu mă inflamez, dar eu nu vreau să se creeze confuzii. Păi citesc prin ziare că un antrenor poate să condiţioneze că eu trebuie să fac un pas în spate. Păi nu vrea să lucreze cu mine, nu vine, să fie clar", a spus Mihai Stoica, vineri, la DigiSport, pentru ca apoi Narcis Răducan să intervină şi să-i ia apărarea lui Edi: "Meme, dar eu tocmai am spus că Edi nu are vreo problemă să lucreze cu tine". Stoica a continuat pe tonul "aprins". "Păi iar intrăm în aceeaşi discuţie. El nu poate să aibă vreo problemă să lucreze cu mine. Orice antrenor vine la Steaua trebuie să ştie că nu poate să pună condiţii cu privire la persoana mea", a mai spus directorul sportiv al FCSB.

Iordănescu jr, "la cuţite" cu Mihai Stoica: ”Nu jignesc femeile sensibile şi tandre”
 
De-a lungul anilor, între Mihai Stoica şi Edward Iordănescu au avut loc mai multe schimburi dure de replici. În 2012, după ce Stoica îl ironiza pe fiul fostului selecţioner, Iordănescu reacţiona dur. ”Acest parvenit al fotbalului romanesc continuă să îşi dea cu părerea despre toţi şi toate, dar îl înţeleg şi încerc să îl tolerez. El nu încearcă astfel decât să compenseze lipsa unor calităţi reale în domeniul în care activează”, spunea Edi Iordănescu atunci. Un an mai târziu, după ce MM Stoica îl acuza că a comentat prea acid înfrângerea FCSB-ului cu VfB Stuttgart, Iordănescu replica: ”Nu mai am eu cum sa ajung la Steaua? Pai eu am ajuns la Steaua la vâstra de cinci ani , când Meme făcea şuruburi la fabrica din Galaţi! Nu vreau să comentez, am lucruri mai importante de făcut. Oricum, eu am educaţie şi nu îmi permit să jignesc femeile în general. Mai ales pe cele sensibile şi tandre”.
 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.