La Craiova se repetă cazul "Ferfelea-Curelea". Doi importanţi jucători din lotul lui Mulţescu au fost trimişi la echipa a doua după ce n-au acceptat reducerea salariilor

21 sep 2016 9950 afişări Liga 1
La Craiova se repetă cazul "Ferfelea-Curelea". Doi importanţi jucători din lotul lui Mulţescu au fost trimişi la echipa a doua după ce n-au acceptat reducerea salariilor

Doi dintre jucătorii de bază în sezoanele trecute la CS Universitatea Craiova, Alexandru Mateiu (foto principal) şi Andrei Dumitraş (foto text), au fost lăsaţi în afara lotului pentru meciul cu Voluntari, deoarece nu sunt de acord să li se reducă salariile. Cei doi au fost trimişi la echipa a doua a Craiovei, antrenată de Corneliu Papură, după ce au fost folosiţi destul de puţin de Gigi Mulţescu la prima echipă.

Mateiu şi Dumitraş mai au un an de contract cu trupa din Bănie. Primul câştigă 8.000 de euro pe lună, iar cel de-al doilea are un salariu de 4.500 de euro.

Mateiu (26 de ani) a evoluat doar în partidele cu Pandurii şi Astra, în rest pe postul său fiind preferaţi Madson, Zlatinski sau chiar Popov, în timp ce Dumitraş (28 de ani) a devenit a patra soluţie pe postul de fundaş dreapta, deşi acolo au evoluat Briceag, jucător de picior stâng, Popov, care este stoper de meserie, şi chiar juniorul Vlădoiu. Antrenorul Gigi Mulţescu a declarat că Mateiu a negociat recent transferul la altă echipă, acesta picând în ultimă instanţă.

La Craiova se repetă astfel cazul "Ferfelea-Curelea", cei doi jucători aduşi pe vremea când echipa se afla în eşalonul secund prinzând foarte puţine meciuri în ultimele două sezoane de Liga 1, tot după ce au refuzat să-şi micşoreze salariile. Ferfelea şi Curelea s-au despărţit în vara aceasta de CS Universitatea, dar au încasat toţi banii din contract, chiar dacă nu au jucat, inclusiv bonusurile de performanţă, în urma unor litigii câştigate la Comisia de Disciplină.

Tot în urma unui litigiu cu un jucător, Ovidiu Dănănae, clubul din Bănie are o interdicţie de un an la transferuri, care va expira în iarnă.

Foto: csuc.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.