Jumătate de an de la câştigarea titlului şi zero prime în cont! Situaţia de la CFR, explicată în sfârşit: "De asta nu le-am dat banii până acum!"

15 dec 2018 6540 afişări Liga 1
Jumătate de an de la câştigarea titlului şi zero prime în cont! Situaţia de la CFR, explicată în sfârşit: "De asta nu le-am dat banii până acum!"

Daniel Stanciu a lămurit situaţia de la CFR Cluj şi a explicat de ce jucătorii nu şi-au primit încă primele cuvenite pentru cucerirea titlului anul trecut. Zilele viitoare, e de aşteptat ca Ţucudean şi colegii săi să aibă în conturi banii promişi de conducere.

A trecut jumătate de an de când CFR s-a încununat campioană pentru a patra oară în istorie, dar fotbaliştii nu au văzut niciun ban pentru performanţa reuşită sub bagheta lui Dan Petrescu. Actualul preşedinte, Daniel Stanciu, a ţinut să lămurească situaţia şi a explicat că totul se datorează unor contracte pe care fotbaliştii au acceptat să le semneze: „Da. A fost o discuţie pentru că jucătorii şi-au negociat contractele în funcţie de... s-a stabilit sezonul trecut ca primele să se primească după încasarea drepturilor de televizare şi participării în cupele europene, oarecum să relaxezi din punct de vedere financiar. Au fost stipulate prin acorduri între jucători şi conducere, însă au fost eşalonate pe mai multe luni. Din octombrie până în decembrie. S-a stabilit ca ele să fie plătite în decembrie. Urmează ca zilele viitoare să se achite la toată lumea pentru că aşa s-a stabilit la sfârşitul verii”, a spus fostul jurnalist, la Telekom Sport.

Iar motivul pentru care jucătorii nu şi-au primit banii e legat de strategia financiară a campioanei en-titre: „S-au adunat foarte multe cheltuieli în acestă perioadă. Cred că avem plăţi care sar de un milion, pentru că au venit foarte multe taxe, impozite, care trebuiesc plătite. am plătit cantonamentul, deplasările...”, a mai dezvăluit Stanciu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.