"Jos labele de pe Hagi!" Caramavrov, comentariu dur după titlul câştigat de Viitorul

13 mai 2017 24028 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Jos labele de pe Hagi!" Caramavrov, comentariu dur după titlul câştigat de Viitorul

Jos labele de pe Hagi, voi toţi cei care îl denigraţi şi îi diminuaţi meritele! Omul ăsta a muncit, a tras din greu, şi ca fotbalist, şi ca antrenor, nu merită niciun cuvânt de ocară. Da, ştiu foarte bine, în România cei care muncesc sunt de râs şi de batjocură. Voi îi respectaţi pe ăia care fură. „Ei, şi ce dacă a furat Cutărescu, a dat şi pe la săraci, şi-a spălat din păcate” - ştiu foarte bine cum gândiţi.

Jos labele de pe Hagi, jos labele de pe fotbal! Hagi e un monument, e mai mult decât puteţi voi înţelege, e un simbol pentru generaţia noastră, cum a fost şi Steaua 86 sau Patzaichin sau Nadia. Da, simbol înseamnă un om care munceşte, care transpiră, care plânge şi care iubeşte.

Voi, cei care îl denigraţi pe Hagi, oare ştiţi să iubiţi? Aveţi un sistem al valorilor? Sau valorile voastre sunt şmecheria, hoţia, maneaua?

Hagi a iubit şi iubeşte, a pus suflet şi a trudit. Şi de aceea merită să fie iubit, la rândul lui, şi respectat.

Jos labele de pe Hagi! Lăsaţi-l aşa cum e el, cu greşelile lui de exprimare, cu poticnelile lui. Dar dacă aţi ieşi un pic din balonul vostru de ignoranţă şi dacă aţi încerca să gândiţi, aţi avea multe de învăţat de la Hagi.

Hagi ne-a arătat calea pentru salvarea fotbalului. Pornind de jos, din liga a V-a, construind an de an, descoperind şi crescând copii talentaţi. Tot muncă se numeşte, exact ce urâţi voi cel mai mult.

Hagi merită titlul şi merită respect! Fiţi şi voi bărbaţi o dată şi recunoaşteţi valoarea şi munca, lăsaţi ironiile ieftine şi tertipurile!

Jos labele şi jos balele de pe Hagi şi de pe Viitorul, campioana României!

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.