Istoria se repetă! Steaua – Viitorul 2-0. Centralul partidei a ieșit în evidență mai mult decât trebuia

Istoria se repetă! Steaua - Viitorul 2-0. Centralul partidei a ieșit în evidență mai mult decât trebuia
  • Publicat:
  • Actualizat:

Steaua – Viitorul 2-0 (Boldrin 17, Momcilovic 22)

Echipele de start:

  • Steaua: Niță – Ov. Popescu, Tamaș, Moke, Momcilovic – Muniru, Achim – Enache, Boldrin, De Amorim – A. Popa
  • Rezerve: Stancioiu – Man, Tudorie, Alin Tosca, Golubovic, Aganovic, Bourceanu
  • Viitorul: Râmniceanu –  Hodorogea, Țîru, Brandan (Ganea 34), Boli – R. Marin, Nedelcu, Purece – Chițu, Iancu, Fl. Coman.
  • Rezerve: Buzbuchi, Rădoi, Carp, Ganea, Cicăldău, Stoica, Nimely

22:34 FINAL pe Arena Națională! Steaua și-a asigurat cele trei puncte după golurile lui Boldrin și Momcilovic din prima repriză, iar Viitorului nu a mai reușit să întoarcă rezultatul, deși Hagi a efectuat câteva mutări ofensive. 


22:18 Meciul s-a „stins” în cea de-a doua repriză, contrar mutărilor făcute de Hagi. Se pare că, astăzi, Steaua va bifa alte trei puncte în lupta pentru titlu. Elevii lui Hagi nu au găsit drumul spre gol, fiind opriți undeva în marginea careului de fundașii Stelei. 


22:14 Deși era anunțat ca o mare inovație în atacul Stelei, „Kun Aguero”, așa cum îl numea Mihai Stoica pe Adi Popa, nu a convins în această seară și a fost din nou oprit din acțiune de defensiva Viitorului.


22:04 Cei doi tehnicieni au luat câteva decizii interesante: Reghecampf l-a scos pe Aganovic după numai 25 de minute și l-a introdus pe Toșca, în timp ce Hagi l-a scos pe Stoica, tot după 25 de minute, și l-a introdus pe Cicăldău.


22:00 Steaua are șansa de a ajunge la cota trei, în această seară, dar șutul lui Aganovic este respins de defensiva Viitorului, ca mai apoi De Amorim să șuteze pe lângă poartă, din 11 metri. 


21:57 Steaua s-a retras puțin în această repriză secundă, dar atacurile Viitorului sunt „timide” și nu pot străpunge defensiva gazdelor, care amortizează șarjele adverse. Elevii lui Reghecampf joacă la posesie, iar puținele atacuri ale Viitorului se opresc undeva în marginea careului. 


21:49 Hagi nu mai rezistă la ratările și simulările elevilor săi și erupe pe bancă. Niță a fost aproape de a gafa, la o fază la care nou-intratul Stoica a șutat de la 25 de metri, iar Niță a respins cu greu, fiind aproape de a gafa.


21:45 Încep simulările în această seară. După penalty-ul ușor acordat de Găman, la căderea lui Popa, Florinel Coman a încercat și el obținerea unei lovituri de la 11 metri și a simulat grosolan. Centralul nu s-a lăsat impresionat și i-a acordat fotbalistului cartonașul galben. 


21:39 Dublă schimbare operată de Reghecampf: Muniru și Achim sunt înlocuiți cu Aganovic și Bourceanu. 


21:35 Repriza a doua debutează cu o nouă schimbare la Viitorul, iar Hagi îl scoate pe Iancu, care a ratat câteva ocazii și îl introduce pe Stoica. Ne așteptăm la un iureș ofensiv din partea oaspeților pentru a nu înregistra al-11-lea rezultat negativ consecutiv în fața Stelei. 


21:18 Pauză pe Arena Națională!


21:14 Centralul Găman este la a doua eroare în acest meci, ultima la o fază la care Purece și Muniru au asărit la cap, iar jucătorul oaspeților i-a aplicat un cot în figură adversarului, care are are nevoie de îngrijiri medicale. Mijlocașul Stelei este tumefiat în acest moment și va juca pentru restul meciului cu un bandaj pe cap. Interesant e că Găman i-a acordat cartonașul galben lui Tamaș, pentru proteste, la o fază la care Purece ar fi trebuit eliminat. 


21:08 Se înmulțesc ocaziile la poarta lui Niță, cu Viitorul care încearcă o revenire în meci. Chițu a avut o ocazie excelentă de a reduce din diferență, din șapte metri, dar atacantul oaspeților a fost blocat de Niță, care a avut un reflex incredibil.


21:05 Brandan este primul jucător sacrificat de Hagi și îl înlocuiește pe acesta cu Cristi Ganea, care ar trebui să aducă un plus în ofensivă. Brandan a plecat direct la cabine, după schimbare. 


20:58 Hagi e un car de nervi pe banca tehnică a Viitorului, după o nouă ratare a elevilor săi. Iancu primește o pasă ideală în careu, de la Purece, dar este blocat în ultimul moment de Niță. Se pare că penalty-ul ușor acordat de Găman i-a iritat pe oaspeți.

20:54 GOOL Steaua! Nici bine nu și-au revenit elevii lui Hagi că au mai scos mingea din poartă încă o dată. Boldrin a executat o lovitură liberă până la Tamaș, care a trimis pentru Popa, iar atacantul din seara aceasta a întors mingea în careu, de unde a fost reluată de Momcilovic în plasă. 


20:49 GOOL Steaua! Prima fază controversată a meciului, după ce Găman a acordat ușor un penalty pentru gazde, după ce Brandan a intrat la Adi Popa, care s-a aruncat spectaculos în careu. Boldrin a pus mingea la punctul de la 11 metri și a transformat pentru a-și aduce echipa în avantaj. La faza următoare, Țîru primește un cartonaș galben, după o intrare pe la spate la Adi Popa, cel mai faultat jucător până în acest moment.


20:44 Cele două echipe au început să joace cu toate armele pe masă și avem premizele necesare pentru un meci spectaculos, după ce De Amorim l-a pus la încercare pe Rîmniceanu iar Chițu și Purece au răspuns cu șuturi de la distanță, respinse de Niță.


20:37 Contrar așteptărilor, Viitorul este echipa care a stat sus în acest început de meci și a avut prima șansă prin fostul jucător al Stelei, Gabi Iancu, care a beneficiat de o pasă a lui Muniru, dar șutul atacantului la colțul lung a fost parat de Niță. Oaspeții fac un pressing agresiv, fapt care-i face pe jucătorii lui Reghecampf să facă multe greșeli. 


20:32 Viitorul are lovitura de start în această seară, pe Arena Națională, unde ne-am obișnuit deja să avem o audiență de până în 1000 de fani. Dacă în tribune nu vom avea parte de spectacol, sperăm ca măcar pe teren să avem, într-o revansă pe care Hagi caută s-o ia în fața Stelei.  


20:20 Să râdem cu Marius Șumudică. Astra a învins Pandurii, scor 2-0, iar la finalul partidei antrenorul campioanei a oferit o replică în stilul caracteristic atunci când a fost întrebat de un pronostic la Steaua – Viitorul: „Păi, ce? Nu se știe rezultatul deja?” 


20:15 Mihai Stoica a oferit o declarație înainte de meciul cu Viitorul și a explicat, la microfonul Digi Sport, titularizarea lui Adi Popa în atacul Stelei: „Să înțeleg că n-aveți încredere în Kun Aguero… A fost o tactică gândită în funcție de adversar. Avem mare încredere în jucători, sper să câștigăm. Ținând cont de această avalanșă de accidentări, numărăm etapele până se încheie prima parte a sezonului și sperăm să nu mai avem parte de accidentări în cea de-a doua parte a sezonului„.


19:50 În această seară, Viitorul încearcă să întrerupă recordul negativ în fața Stelei, în fața căreia nu a mai câștigat de 10 meciuri, ultima victorie fiind  înregistrată în mai 2013, într-un 5-2, în Ghencea. Gheorghe Hagi propoune, în această seară, „11”-le standard, cu o linie de atac formată din trei jucători foarte ofensivi: Chițu, Iancu și Florinel Coman. 


19:45 Avem echipa de start a Stelei, din această seară, iar în primul 11 propus de Reghecamf regăsim două surprize. Așa cum anunța Gigi Becali în urmă cu câteva ore,  Adi Popa va evolua pe postul de atacant, în timp ce Ovidiu Popescu va juca încă din primul minut, împotriva Viitorului, după accidentarea suferită în urmă cu o săptămână, în meciul cu CSM Poli Iași.

 


17:40 Adi Popa, atacant contra Viitorului? Cel puțin asta anunță, în stilu-i caracteristic, finanțatorul Gigi Becali cu doar câteva ore înainte de startul partidei de pe Național Arena. „Diseară va juca Popa atacant. Dennis Man va fi pe bancă, el nu trebuie riscat, trebuie jucat 20-30 de minute. Eu zic că Man va fi unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României la ce calități are„, a spus Becali la Sport.ro


Steaua – Viitorul, ora 20:30, este meciul vedetă al etapei a 15-a. Craiova a câștigat meciul de ieri cu ASA și a egalat la puncte Steaua, astfel că roș-albaștrii nu își permit vreun pas greșit.

Viitorul poate urca pe podium dacă se impune pe terenul Stelei, însă echipa lui Hagi are un palmares negativ. Din 8 partide jucate contra Stelei, elevii „Regelui” nu au câștigat niciuna.

Reghecampf ar putea începe partida cu Dennis Man titular. Golubovic și Tudorie nu au dat randament, astfel că puștiul adus de la UTA are șanse mari de a începe confruntarea din primul minut.

Meciul din această seară ar putea fi decisiv și pentru viitorul lui Răzvan Marin. Gigi Becali și Gică Hagi se vor așeza la masa negocierilor, în contextul în care finanțatorul Stelei este dispus să achite două milioane de euro în schimbul mijlocașului.

Cristian Scutariu / Redactor
Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Singurele echipe din Superligă care au felicitat-o pe FCSB după ce a devenit campioana României
Singurele echipe din Superligă care au felicitat-o pe FCSB după ce a devenit campioana României
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE impresionante
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE impresionante
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a…
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de regretata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de regretata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu…
Oţelul se impune în meciul cu Hermannstadt. Moldovenii, pe primul loc în play-out
Oţelul se impune în meciul cu Hermannstadt. Moldovenii, pe primul loc în play-out
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în…