Îşi bat joc de "Papă". Tertip incredibil folosit de CFR în încercarea de a-l avea 'la mână' pe Gabi Mureşan. Claro şi Tony au păţit la fel

19 apr 2013 3785 afişări Comentează şi tu Liga 1
Îşi bat joc de "Papă". Tertip incredibil folosit de CFR în încercarea de a-l avea 'la mână' pe Gabi Mureşan. Claro şi Tony au păţit la fel

Gabi Mureşan a câştigat opt trofee cu CFR, dar are şi zece “roşii”, ultimul încasat marţi, în Cupă, cu Astra (0-0)

Prin eliminarea din semifinala de cupă cu Astra, Gabi Mureşan şi-a semnat sentinţa: la vară va pleca de la echipa din Gruia după şase ani fantastici, în care a pus umărul la cucerirea tuturor celor opt trofee din istoria CFR-ului: trei titluri, trei cupe şi două supercupe. Însă, în ciuda acestui lucru, despărţirea nu se va face cu mulţumiri şi strângeri de mâini. Aşa cum au mai păţit şi alţi jucători ai campioanei intraţi în dizgraţie, Mureşan va pleca din Gruia pe uşa din dos. Semnele unui divorţ cu scântei au apărut imediat după ultimul fluier al partidei de marţi seara. Atunci, ajuns în vestiar, preşedintele Iuliu Mureşan l-a ironizat pe mijlocaş. În plus, i-a şi cerut să nu se mai prezinte la antrenamentele primei formaţii şi să meargă la echipa secundă.

A evitat capcana lui Iuliu Mureşan
Preşedintele a vrut, de fapt, să îi întindă o capcană jucătorului. Dacă ar fi absentat de la antrenamentele primei formaţii, Gabi Mureşan ar fi fost amendat! Mijlocaşul a neutralizat repede tentativa şefului prin solicitarea unui document oficial din partea clubului prin care să i se transmită că nu se mai poate antrena alături de Cadu şi compania. Aproape firesc, conducerea a renunţat la ideea iniţială şi i-a permis “renegatului” să se pregătească în continuare sub comanda lui Eugen Trică. Mureşan n-a scăpat însă şi de sancţiunea financiară, urmând să lase la casierie 8.000 de euro.

Potrivit unor informaţii, şefii din Gruia vor să îl aibă la mână pe Gabi Mureşan, pentru a putea forţa o plecare a acestuia în Rusia, Ucraina sau China, acolo de unde vor veni, foarte probabil, cele mai bune oferte. Mijlocaşul se fereşte să vorbească cu presa pentru a nu fi amendat de club.

8 trofee a cucerit Mureşan cu CFR, el jucând pentru clujeni 175 de partide

10 cartonaşe roşii şi 44 de „galbene” a primit Mureşan în tricoul CFR-ului

Nuno Claro şi Tony au păţit la fel


Şefii din Gruia au uitat repede că Mureşan a contribuit decisiv la cele opt trofee luate până acum. Nu e însă singurul care a păţit acest lucru. Nuno Claro a fost trimis la juniori după mai multe gafe comise în partidele primei echipe, iar Stăncioiu s-a antrenat de asemenea, la un moment dat, cu puştii CFR-ului. Totodată, Tony, un alt jucător adulat de galerie, a fost ironizat în vestiar de Iuliu Mureşan înainte să fie dat afară.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.