Ionuţ Negoiţă a devenit numărul unu la Dinamo! Ce promisiuni a făcut noul acţionar majoritar şi ce spune despre o eventuală revenire a lui Mircea Lucescu în Ştefan cel Mare

14 mar 2013 8833 afişări Liga 1
Ionuţ Negoiţă a devenit numărul unu la Dinamo! Ce promisiuni a făcut noul acţionar majoritar şi ce spune despre o eventuală revenire a lui Mircea Lucescu în Ştefan cel Mare

Situaţia tensionată de la Dinamo s-a rezolvat după ce Ionuţ Negoiţă a preluat oficial pachetul majoritar de acţiuni al clubului.

Acesta a vorbit despre planurile pe care le are cu echipa roş-albilor şi le-a prmis fanilor că va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca Dinamo să facă din nou performanţă.

Dinamo, primul club românesc cotat la bursă?

"Îmi doresc să fac lucrurile să meargă cât mai bine, ca acest club să aibă performanţă la cel mai înalt nivel. Normal că îmi doresc să ajungem în Liga Campionilor, dar important e ca fiecare să ne facem treaba pe care o avem. Nu pot să fac promisiuni că în doi sau trei ani vom ajunge să jucăm în Ligă.

Am plătit inclusiv salariile pe ianuarie, aşa cum am promis. Vom da un party, dar nu doar pentru că s-a rezolvat problema cu salariile, ci pentru a readuce spiritul lui Dinamo, aşa cum era în trecut. Voi face mult mai mult decât promit. Îmi doresc să depăşesc performanţele care s-au realizat în trecut, sper să şi reuşesc asta.

Sunt acţionar majoritar, cu 99% din acţiuni. Nu mai avem nicio grijă în privinţa neobţinerii licenţei pe viitor. Dinamo ar putea fi primul club care să apară pe bursă. Pentru la anul îmi doresc o echipă mult mai puternică, să avem un club stabil din puncte de vedere financiar şi al performanţelor." a spus Ionuţ Negoiţă la Sport.ro

Negoiţă a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu Mircea Lucescu, neexcluzând posibilitatea ca antrenorul român să revină într-o funcţie la un moment dat în Ştefan cel Mare.

"Am o relaţie foarte bună cu Mircea Lucescu, mi-aş dori ca odată să revină la club, măcar pe o poziţie de consultant, dacă mai mult nu se va putea. Am avut discuţii şi mi-a spus că la un moment dat ne va ajuta în proiectul nostru. Nu s-a discutat o colaborare cu Şahtior, ci doar cu domnul Mircea Lucescu.

Sper ca fanii să înţeleagă acest moment şi să vină din nou lângă echipă.", a mai spus noul acţionar majoritar al "câinilor".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.