Ioniţă, 4 ani la FC Koln! Vezi aici toate detaliile contractului!

2 feb 2010 120 afişări Comentează şi tu Liga 1
Ioniţă, 4 ani la FC Koln! Vezi aici toate detaliile contractului! Ioniţă, 4 ani la FC Koln! Vezi aici toate detaliile contractului!

Alexandru Ioniţă va călca pe urmele lui Jean Vlădoiu şi vaîmbrăca tricoul celor de la FC Koln. Astfel, Ioniţă a semnat astăzicontractul cu gruparea germană, înţelegere ce se întinde peparcursul a patru ani, atacantul urmând să câştige 1,4 milioane deeuro pe parcurs. Rapidul va primi 2,5 milioane de euro în contultransferului, plus un procent dintr-un viitor transfer înstrăinătate al atacantului. Mutarea se va face din vară, pânăatunci Ioniţă urmând să joace la Rapid.

Impresarul jucătorului, Traian Gherghişan, a confirmattransferul: "Ne-am înţeles cu Koln. Jucătorul a efectuatvizita medicală, iar astăzi urmează să-i fie prezentată baza deantrenament. Mai târziu va avea loc o discuţie cu antrenorulZvonimir Soldo" a spus agentul de jucători pentruProSport.

În Bild, antrenorul lui Koln, Zvonimir Soldo a confirmatmutarea: "L-am urmărit tot turul de campionat", întimp ce managerul Meier a spus că "Este un jucător care vajuca la noi din vară. Ne poate ajuta pentru viitor".

Sursa foto: Bild

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.