Ion Crăciunescu a dat verdictul în privinţa fazelor controversate din CFR - FCSB!

21 sep 2017 16337 afişări Liga 1
Ion Crăciunescu a dat verdictul în privinţa fazelor controversate din CFR - FCSB!

Ion Crăciunescu a analizat "la cald" cele mai controversate faze care au fost judecate mai mult sau mai puţin corect de Ovidiu Haţegan în CFR - FCSB, scor 1-1. 

CFR şi FCSB au remizat, scor 1-1, după golurile marcate de Vera, în minutul 45 şi Budescu, în minutul 64. Inevitabil, partida a "născut" şi câteva controverse care au fost judecate în timpul meciului de Ovidiu Haţegan şi comentate de fostul arbitru, Ion Crăciunescu, la finalul partidei.

Golul anulat al CFR după un presupus fault în atac al lui Nouvier asupra lui Benzar: "După părerea mea, Nouvier nu face fault, pentru că sare la cap şi duce mâna peste adversar, ceea ce nu constituie fault. El sare... nu se dă fault niciodată".

Cartonaşul galben primit de Pintilii în prima repriză: "Aici nu i-aş fi dat galebn lui Pintilii, pentru că joacă mingea. Îl atinge doar cu piciorul din faţă, nu şi cu cel din spate. Mi s-a părut că e un atac de deposedare. El îi atinge cu piciorul din spate călcâiul adversarului. Nu e atac de galben. Poate e un atac aşa... dăm fault, dar nu dai galben. Îi lipseşte ceva pentru galben".

Golul CFR-ului, fază la care s-a pus în discuţie influenţa lui Vinicius, cel care s-a aflat în offside: "Să ştiţi că şi eu văzut la un moment dat jucătorul (n.r. Vinicius)care se află mai aproape de poarta Stelei. Jucătorul e afară din joc. Dar nu e Vera cel din offside. Astfel că nu este influenţată faza. E gol valabil".

Penalty neacordat pentru FCSB după ce Nouvier a căzut peste picioarele lui Benzar: "Aici nu există multe soluţii. Aici există doar două variante: dacă apărătorul joacă mingea cu piciorul şi cade asupra adversarului, atunci jocul continuă. Dacă nu atinge mingea cu piciorul şi cade peste adversar, atunci e lovitură de la 11 metri. Eu, din ce văd, dacă nu atinge mingea atunci e penalty", a declarat Crăciunescu la DigiSport. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.