Ioan Mărginean şi-a dat demisia de la U Cluj: "Am crezut că pot redresa un vapor în derivă" Vlad Munteanu, noul administrator special al clubului

12 dec 2013 1164 afişări Liga 1
Ioan Mărginean şi-a dat demisia de la U Cluj: "Am crezut că pot redresa un vapor în derivă" Vlad Munteanu, noul administrator special al clubului 11 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/11761154/1/ale-2869.jpg

Azi a avut loc Adunarea Generală la U Cluj în care s-a decis înlocuirea lui Ioan Mărginean cu Vlad Munteanu ca administrator special al grupării ardelene.

"Mi-am dat demisia din mai multe motive. Am întâmpinat foarte multe greutăţi din partea autorităţilor locale, după ce am crezut că pot redresa un vapor in deriva. Am trăit din drepturie TV şi astfel am fost nevoit să bag clubul in insolvenţă. După ce mi-am dat demisia, am avut plăcuta surpriză ca domnul Walter să revină. Acum salariile sunt plătite de dânsul, nu avem probleme din acest punct de vedere", a declarat Ioan Mărginean.

"Cu un ochi râd şi cu unul râd. Astăzi am confirmarea oficială că am agăţat ghetele în cui, dar de acum voi avea posibilitatea şi onoarea de a lucra la un club ca U Cluj. Vreau să reidentificăm oamenii din Ardeal cu ideea de U Cluj. Vom relua legăturile cu universitatea din Cluj pentru că voi pune accentul pe pregătirea educativă a jucătorilor. Din punctul meu de vedere, U Cluj este un monstru rănit în orgoliu, un monstru adormit", a declarat vlad Munteanu.

Cei de la U Cluj vor să renegocieze şi contractul cu autorităţile locale în ceea ce priveşte închirierea Cluj Arena. În acest moment, clubul plăteşte 7.500 de euro chirie, iar organizarea unei partide costă aproximativ 11.000 de euro. "Şepcile Roşii" au dorit să închirieze doar 50% din stadion pentru meciurile jucate pe teren propriu, dar cererea le-a fost refuzată.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.