Ioan Andone lasă uşa deschisă pentru Gnohere: "Dacă e cu gândul la Dinamo..." Ce replică i-a dat lui Alin Toşca: "Îl pun faţă în faţă cu persoana care s-a rugat de mine să-l iau la Dinamo!"

17 sep 2016 14690 afişări Liga 1
Ioan Andone lasă uşa deschisă pentru Gnohere: "Dacă e cu gândul la Dinamo..." Ce replică i-a dat lui Alin Toşca: "Îl pun faţă în faţă cu persoana care s-a rugat de mine să-l iau la Dinamo!"

Dinamo s-a impus cu 3-1 în faţa lui CSMS Iaşi, la capătul unui meci dominat de jucătorii lui Ioan Andone. Antrenorul lui Dinamo se declară mulţumit, însă spune că mai sunt unele probleme care trebuie rezolvate.

Ioan Andone a făcut mai multe schimbări cu CSMS Iaşi şi i-a ieşit. Nemec, atacant ce trebuie să-l înlocuiască pe Gnohere, a reuşit să înscrie, Nistor a avut un meci destul de bun, în vreme ce Maric a reuşit şi el să marcheze. Ioan Andone îşi laudă jucătorii pentru prestaţie şi lasă uşa deschisă pentru Gnohere.

"Am făcut o partidă bună, cu toate că am avut 4 schimbări faţă de meciul de la Tg. Mureş. Sunt mulţumit de Maric şi Nemec, ei trebuie să se acomodeze uşor-uşor. Am avut ceva probleme în a doua repriză, pentru că ei au schimbat în 4-4-2. Mai avem probleme pe care trebuie să le rezolvăm.

Nistor va rămâne căpitan. El rămâne, poate să vorbească şi cu arbitrii, poate să-şi încurajeze colegii. I-am explicat şi lui Palic decizia mea. Nistor a mai fost căpitan şi la Pandurii. Cel puţin doi ani rămâne aici, vrea să câştige trofee cu Dinamo. Nemec nu se aseamănă cu Gnohere, asta ne obligă să ne schimbăm jocul de atac. Dacă Gnohere e cu gândul la Dinamo... eu mereu îmi doresc jucători buni. Vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare”, a declarat Ioan Andone la Dolce Sport.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre conflictul cu Alin Toşca. Andone a declarat că fundaşul Stelei şi-a dorit să vină la Dinamo, iar replica lui Toşca nu s-a lăsat aşteptată. Internaţionalul român a afirmat că este foarte bine plătit la Steaua şi n-ar fi mers la un club unde ar fi avut 3.000 de euro salariu. Andone îşi susţine în continuare părere: "Lui Toşca o să-i aduc persoana care mi-a spus că vrea să vină la Dinamo. Eu nu am vorbit direct cu el... Şi acum o să-i pună în faţă persoana care s-a rugat de mine să-l iau la Dinamo. Aţi văzut, m-a şi jingit. El era atunci într-un moment delicat la Steaua. O să am o discuţie cu el între patru ochi, o să-i spun şi persoana, şi perioada... El nu are voie să jignească în primul rând. Eu nu l-am jignit!"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.