Învinşi doar de natură! "U" Cluj - FC Vaslui 1-1

6 aug 2010 120 afişări Liga 1
Învinşi doar de natură! "U" Cluj - FC Vaslui 1-1 LIVE TEXT "U" Cluj - FC Vaslui 1-1! Cvirik egalează pentru "studenţi" 30 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/6795150/4/img-5823-resize.jpg

Caro şi Pană rămân fără victorie şi după etapa a treia după unmeci serios afectat de starea vremii şi în care Wesley şi Cvirik aumarcat într-un final nebun.

Circumstanţele în care "U" Cluj şi FC Vaslui începeau meciul de laAlba Iulia erau asemănătoare. "Şepcile roşii" şi vasluienii au avuto săptămână la fel de tensionată, după începutul slab de campionat.Degeaba s-au ambiţionat însă jucătorii să-şi recâştige liniştea înmeciul de ieri. Fotbal s-a jucat doar 16 minute. Atunci s-anăpustit "potopul" peste stadion. Timp de 35 de minute jucătorii auprivit din tunelul de la vestiare furia naturii dezlănţuite. Ceruls-a întunecat, bucăţi de gheaţă de mărimea unor monede au acoperitgazonul, iar panourile publicitare şi-au luat zborul. Imagineaapocaliptică i-a speriat pe majoritatea spectatorilor, mai puţin pecei din galeria Universităţii care a continuat să cânte şi pecentralul Augustus Constantin, care s-a încăpăţânat să decidăreluarea jocului chiar dacă mingea mai sărea în puţine locuri de pegazon.

Constantin a acordatuşor penalty

Ceea ce a urmat cu greu se poate numi fotbal. Printre bucăţile degheaţă mingea se oprea unde jucătorii se aşteptau cel mai puţin.Combinaţiile de pase au lipsit cu desăvârşire şi rezistenţa laefort sau hazardul au fost singurele argumente pentru victorie alejucătorilor. Singurele faze care au dus cu gândul la un meci defotbal au fost şutul lui Niculescu, scos de Kuciak (22), sautrasorul din unghi al lui Lemnaru, care l-a nimerit pe acelaşiKuciak (48). Vasluienii au fost şi ei periculoşi prin Bodipo, carea reluat cu capul peste poartă (50) şi Costin, a cărui "bombă" dela 30 de metri a fost respinsă de Matache (56). Clujenii au avut obară la reluarea cu capul al lui Delgado şi apoi AugustusConstantin a devenit "omul negru" pentru "şepci". A dictat uşorpenalty la o obstrucţie al lui Balde la Pancu, Wesley a marcat(82), dar Cvirik n-a fost de acord cu victoria vasluienilor şi amarcat la debutul în Liga I (84), când se lăsa deja seara. 1-1într-un meci pe care ploaia şi centralul l-au stricat.


CLICK AICI PENTRU AVEDEA ECHIPELE DE START ŞI COMENTARIUL LIVE TEXT ALMECIULUI


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.