INTERVIU Şomer după episodul Dinamo, Andone îşi anunţă revenirea: "Din vară, mă întorc în iarbă"

11 feb 2012 3605 afişări Liga 1
INTERVIU Şomer după episodul Dinamo, Andone îşi anunţă revenirea: "Din vară, mă întorc în iarbă" "Din vară, revin în iarbă"

Andone vede aceleaşi Dinamo, CFR şi Rapid ca favorite la titlu şi spune că Steaua va intra în luptă doar dacă o elimină pe Twente. Tehnicianul spune că a fost şi el aproape să ajungă în China, dar preferă să mai aştepte până la vară.

Domnule Andone, ne vorbeaţi despre un posibil angajament în Statele Unite. De ce n-aţi mai ajuns acolo?
Au fost nişte discuţii, nu pot să spun cu ce echipă, dar nu s-au concretizat. Am fost aproape să ajung şi în China, la o formaţie de acolo, dar nu ne-am înţeles. Acum au început campionatele, aşa că mai aştept până la vară.

Cine credeţi că s-a întârit cel mai mult în această iarnă ?
Steaua este echipa care a făcut cele mai interesante transferuri. Nici Vasluiul nu s-a mişcat rău. "U" Cluj, de asemenea, s-a întărit cu jucători buni de tot.

Pe cine mizaţi în lupta pentru titlu?
În continuare cred că cele trei din faţă, Dinamo, CFR şi Rapid, rămân favorite. Şi Steaua poate să intre în luptă, la fel şi Vasluiul. Steaua depinde de ce va reuşi în dubla cu Twente. Dacă se califică, va avea un moral foarte bun în campionat şi moralul te poate urca. Dacă trece de olandezi, Steaua se bate şi la titlu.

Are şanse la calificare?
Nu vor fi meciuri uşoare, dar se poate califica. E un meci foarte important pentru ei şi pentru tot fotbalul românesc.

Vorbeaţi de transferurile lui "U" Cluj. Cum vi se pare Adrian Cristea folosit ca atacant?
Adi, atacant? Poate juca. Al doilea vârf poate să joace. Are calităţile necesare să o facă. Are o tehnică foarte bună şi gândeşte repede, este şi un jucător cu talie destul de bună, nu e un jucător mic de statură. Se va descurca sigur!


Steaua depinde de ce va reuşi în dubla cu Twente. Dacă trece de olandezi, se bate şi la titlu
Ioan Andone, antrenor


13 echipe a antrenat Andone până acum, ultima fiind Dinamo până în vara lui 2011

2 titluri de campion al României a cucerit Andone ca tehnician: cu Dinamo şi CFR

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.