Însă o demisie de la FC Botoşani. Heleşteanu pleacă alături de "fratele" său. "Aici am deprins o calitate pe care eu nu o aveam"

18 iun 2018 2640 afişări Comentează şi tu Liga 1
Însă o demisie de la FC Botoşani. Heleşteanu pleacă alături de "fratele" său. "Aici am deprins o calitate pe care eu nu o aveam"

FC Botoşani rămâne fără doi dintre cei mai importanţi oameni din conducerea clubului. Împreună cu Cornel Şfaiţer va pleca şi directorul sportiv Anton Heleşteanu. Fostul arbitru a declarat că i s-a propus prelungirea contractului, dar a refuzat. În acelaşi timp, a precizat că a venit la Botoşani pentru Cornel Şfaiţer.

"La mine este un capăt de drum. Este un contract care îmi expiră luna aceasta. Clubul şi-a manifestat intenţia de a prelungi contractul. Nu am intrat în niciun fel de negociere. Consider că e mai bine să aştept o nouă provocare. În cinci seazoane în Liga 1 şi acea jumătate de an în Liga 2 am reuşit performanţe care au semănat ca două picături de apă cu cariera mea de arbitru. Am reuşit împreună cu colectivul tehnic, jucători, administraţie şi cu bunul meu prieten Cornel Şfaiţer să-mi ating ce am realizat ca arbitru. Am reuşit să jucăm în cupele europene, am arbitrat în cupele europene. Partida cu Legia Varşovia este cea mai mare realizare la FC Botoşani. Nu o să uit niciodată. Am arbitrat în două semifinale de Cupa României, am reuşit cu tot stafful de aici să jucăm în premieră o semifinală de Cupa României. Sper că cei care vor veni, să tindă către mai sus", a spus Tony Heleşteanu.

Fostul arbitru dezvăluie că decizia de a plecat de la Botoşani a fost una de ultim moment, luată împreună cu fratele său Şfaiţer. "Am lucrat până noaptea trecută la transferuri, împreună cu stafful tehnic, cu Cornel. Cornel Şfaiţer îmi este ca un frate. La Botoşani am deprins o calitate pe care eu nu o aveam: discreţia. Nu sunt un flegmatic, ci un temperamental spre coleric. Pentru mine, Botoşaniul înseamnă foarte mult. Am căpătat deprinderea asta de a sta uşor în umbră, discret. La FC Botoşani am venit pentru Cornel Şfaiţer. Nu pentru altcineva", a mai declarat Tony Heleşteanu.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.