INEDIT | Fotbaliştii, cei mai bine îmbrăcaţi români! ”Au gusturi, sunt tineri, se îmbracă bine, au bani, au şi personaje feminine”. Jucătorii de la ACS Poli vor defila pe podium la Timişoara Fashion Week

8 mai 2018 1733 afişări Liga 1
INEDIT | Fotbaliştii, cei mai bine îmbrăcaţi români! ”Au gusturi, sunt tineri, se îmbracă bine, au bani, au şi personaje feminine”. Jucătorii de la ACS Poli vor defila pe podium la Timişoara Fashion Week Foto: Sebastian TĂTARU (Mediafax foto)
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Deşi în play-out nu se simt foarte confortabil şi au emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea, jucătorii de la ACS Poli se mai implică şi în activităţi „extraşcolare”. Un exemplu concret este prima ediţie a Timişoara Fashion Week, unde pe scenă va urca din ipostaza de manechin fundaşul Răzvan Raţ.

Evenimentul este organizat şi de analistul de modă Alin Gălăţescu, care e de părere că fotbaliştii sunt cei mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din România. ”Sunt unii dintre cei mai eleganţi bărbaţi din ţară. Nu ştiu cu cine pot fi comparaţi, poate cu bancherii sau cu nişte băieţi de afaceri care sunt mai mult sau mai puţini pozitivi în ţara asta. Dar, oricum, ei sunt pozitivi. Ei au o selecţie extraordinară în zona feminină. Ei au gusturi! Sunt tineri, se îmbracă bine, au şi bani, au şi personaje feminine, deci au toate ingredientele să ne fie aproape, şi le mulţumim. Sunt şi pe sufletul timişorenilor”, a precizat Gălăţescu, la conferinţa de lansare a evenimentului.

Profitând că ”manechinul” Raţ a absentat, colegii au făcut şi mici ironii. ”Vom avea un coleg care va prezenta. Poate nu va fi cel mai drăguţ dintre noi, dar o să-l susţinem. Noi fotbaliştii suntem conectaţi în general cu lumea modei. Fotbaliştii sunt, de bine, de rău, cei care au situaţia financiară ce le permite să îşi procure haine de bună calitate, şi vârsta, şi condiţia fizică, şi mediul”, a glumit Răzvan Raţ.

Marţi, în prima zi a evenimentului, când Straton va defila într-un costum Felix Ramiro, seara se va încheia cu un concert Anda Adam.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.