Incredibil! Mario Camora, eliminat după ce a trântit o sticlă cu apă pe teren. Sebastian Colţescu, decizie de neînţeles + Dan Petrescu şi Vâtcă au văzut şi ei cartonaşul roşu

31 aug 2019 23176 afişări Liga 1
Incredibil! Mario Camora, eliminat după ce a trântit o sticlă cu apă pe teren. Sebastian Colţescu, decizie de neînţeles + Dan Petrescu şi Vâtcă au văzut şi ei cartonaşul roşu
GALERIE (18 de imagini) VEZI GALERIA

Sebastian Colţescu a luat două decizii corecte şi una greşită atunci când a scos cartonaşul roşu în timpul partidei dintre Astra şi CFR Cluj! Dan Petrescu a fost eliminat corect în minutul 43, Mario Camora a fost trimis la vestiare doar pentru că a trântit o sticlă cu apă, iar Cosmin Vâtcă a făcut un gest necugetat în repriza a doua şi a fost eliminat pe bună dreptate. 

Roşu pentru Dan Petrescu

Prima eliminare din tabăra lui CFR Cluj a venit în minutul 42, atunci când Dan Petrescu nu a putur accepta că Sebastian Colţescu l-a avertizat cu galben pe Pereira. "Bursucul" l-a înjurat pe centralul partidei şi a primit roşu direct. 

Din partea lui Petrescu au mai venit câteva jigniri adresate arbitrului, iar apoi a părăsit terenul. Astfel, antrenorul CFR-ului va fi suspendat în următoarele etape. 

Mario Camora, eliminat degeaba

În minutul 59, Colţescu s-a îndreptat spre banca lui CFR Cluj pentru a-i linişti pe cei aflaţi în aceas zonă. Oamenii din staff-ul CFR-ului aveau o altă nemulţumire, mai ales că erau iritaţi în urma fazei eliminării lui Dan Petrescu. Căpitanul Camora s-a apropiat şi el pentru a asista la discuţie şi apoi a trântit o sticlă de apă, în timp ce Colţescu se afla cu spatele la cinci metri distanţă de el. 

Colţescu a interpretat faza ca pe o provocare la adresa brigăzii conduse de el, iar Camora a văzut al doilea cartonaş galben, într-un moment cum rar se vede pe un teren de fotbal. 

Vâtcă i-a aplicat un pumn lui Radunovic

A treia eliminare a venit în minutul 62, atunci când, pe bună dreptate, Vâtcă a văzut cartonaşul roşu. Astra a aruncat o minge în careu spre Radunovic, iar Vâtcă a prins mingea. Totuşi, portarul a făcut un gest necugetat şi i-a aplicat un pumn lui Radunovic, iar imediat Colţescu l-a trimis la vestiare. 

GALERIE FOTO aici cu incidentele din Astra - CFR Cluj

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.