Început perfect de sezon pentru elevii lui Stoican: „U” Cluj – Dinamo 2-3. Gaz Metan – CSMS Iași s-a terminat 0-0

Redactor:
Bitescu Wili
Început perfect de sezon pentru elevii lui Stoican:
  • Publicat:
  • Actualizat:

Etapa a doua a Ligii 1 a programat luni ultimele două întâlniri: Gaz Metan Mediaș – CSMS Iași, de la ora 18:30, (Look TV) și „U” Cluj – Dinamo, de la ora 21:00 (Look TV Plus).


  • Gaz Metan Mediaș – CSMS Iași 0-0
  • Universitatea Cluj – Dinamo 2-3 (’26 Ninu, ’82 Boutadjine / ‘9 C. Matei – pen, ’34 V. Lazăr, ’44 Bilinski)

22:56 Final de meci pe Cluj Arena. Fai a încercat să îl lobeze pe Panagopoulos la ultima fază a dinamoviștilor. Imediat după, clujenii au fost blocați de apărarea oaspeților și Balaj a fluierat finalul întâlnirii.

După această victorie, Dinamo acumulează 6 puncte după două etape, iar „U” Cluj doar un singur punct, după egalul de la ASA Târgu Mureș.


22:44 GOL „U” CLUJ. Karim Boutadjine înscrie pentru gazde cu o lovitură de cap din șase metri, după o centrare perfectă venită din banda stângă, de la Târnăcop. La numai un minut distanță, Raul Costin trece pe lângă egalare, cu o lovitură de cap care trimite mingea pe plasa porții lui Samoilă.


22:42 Dinamo beneficiază de o lovitură liberă în preajma careului. Cosmin Matei execută însă în yid. Mai sunt 10 minute și victoria pare că nu le poate scăpa oaspeților.


22:35 Gazdele cer penalty pentru o intervenție la limită a lui Colins Fai. Camerunezul lovește însă mingea înainte de a se lovi de Mușat, astfel că decizia lui Balaj, de a lăsa jocul liber, pare corectă.


22:32 Mengolo este trimis pe teren la U Cluj. Jucătorul în vârstă de 21 de ani îl înlocuiește pe Jula.


22:25 Colins Fai urcă în flancul drept și trage de la circa 20 de metri. Mingea se duce pe lângă poarta celor de la „U” Cluj.


22:12 Schimbare la Dinamo. Flavius Stoican l-a trimis în teren pe Dorin Rotariu. Acesta i-a luat locul lui Elton.


22:15 Bilinski trece pe lângă golul patru al lui Dinamo și a cincea reușită personală a polonezului în acest sezon. Atacantul nu ajunge însă la o centrare care trece prin fața porții lui Panagopoulos.


22:12 Dacă oaspeții înving în această seară, Dinamo este a patra echipă care obține maximul de puncte în acest debut de campionat. Alături de echipa antrenată de Flavius Stoican se mai află Steaua, Asta și Petrolul.


22:06 Teja a mutat la pauză: Lungu a fost înlocuit de Dan Bucșa. A început a doua repriyă pe Cluj Arena. Meciul se reia de la scorul de 3-1 în favoarea dinamoviștilor.


21:48 S-a terminat prima parte a meciului U cluj – Dinamo. Bucureștenii sunt în superioritate numerică și au avantaj de două goluri pe tabelă. Rămâne de văzut dacă Mihai Teja va reuși să-și motiveze elevii la pauză sau dacă Dinamo se va distanța pe tabelă.


21:46 GOL DINAMO. Lazăr centrează de pe partea stângă, iar Kamil Bilinski reia cu capul în poartă, nemarcat fiind la colțul lung al porții clujene. Polonezul a ajuns astfel la cota patru în clasamentul golgheterilor și ocupă prima poziție după două etape scurse din această ediție a Ligii 1.


21:36 GOL DINAMO. Lazăr reușește un gol superb, cu un șut de la 16 metri. Mingea lovește bara înainte de a intra în poarta lui Panagopulos, al cărui plonjon a fost doar spectaculos, nu și eficient.


21:33 Elton trimite o pasă în fața porții, însă Bilinski nu poate ajunge la minge. Panagopoulos nu are probleme în a prinde centrarea pe jos trimisă în careul de șase metri.


21:29 GOL U CLUJ. Ninu reia cu capul o centrare de pe partea dreaptă, mingea lovește pământul înainte de a intra în plasă și îl păcălește pe Samoilă, care a ezitat să iasă la balonul înalt trimis din lovitură liberă de Mușat.


21:23 Karim Boutadjine șutează din nou foarte bine. Mingea șterge însă bara porții lui Samoilă și se duce în aut. Gazdele nu acuză omul în minus și traversează o perioadă excelentă.


21:21 Târnăcop are un șut bun de la peste 20 de metri. Mingea este deviată și trece puțin peste poarta lui Samoilă. Gazdele au trei lovituri de colț consecutive, dar nu reușesc să-l întrebuințeze pe portarul dinamovist.


21:17 Cosmin Matei trage puțin pe lângă poarta clujenilor. Replica gazdelor vine de la Boutadjine, dar francezul nu nimerește spațiul porții lui Samoilă.


21:11 GOL DINAMO. Cosmin Matei deschide scorul pentru oaspeți. Jucătorul lui Dinako a trimis calm, plasat, în dreapta lui Panagopoulos


21:08 Cosmin Matei scapă singur cu Veselovsky, dar portarul comite un fault în careu și se dictează penalty. Goalkeeper-ul este eliminat, iar Panagopoulos este trimis pe teren în locul lui Kovacs.


21:04 Bărboianu trece pe lângă deschiderea scorului. Veselovsky are o intervenție excelentă și blochează șutul mijlocașului lui Dinamo.


21:00 A început meciul de pe Cluj Arena. Gazdele au avut lovitura de start.


20:35 Golgheterul la zi al Ligii 1, Kamil Bilinski, este titular în echipa lui Flavius Stoican. Polonezul a înscris un hattrick în meciul contra celor de la Oțelul Galați, cu 4-0. De cealaltă parte, apărarea clujenilor nu a primit gol la ASA Târgu Mureș, cu care a terminat la egalitate, 0-0, în prima etapă.


20:24 Meciul Gaz Metan Mediaș – CSMS Iași se termină cu același scor cu care a început, 0-0. Chiar dacă au jucat mai bine de o repriză în superioritate numerică, după eliminarea lui Mihalache, gazdele nu au reșit să marcheze în poarta lui Caparco.


20:20 De la marginea se arată trei minute de prelungire. Ieșenii irosesc poate ultima ocazie a lor din această partidă. La cealaltă parte Torea și Muth nu reușeșs să înscrie.


20:14 Ratare mare pentru Crețu. Acesta nu reușește să trimită spre poartă din poziție bună, după o centrare în adâncime primită de pe partea stângă.


20:11 Probleme pentru Târnovan. Fostul jucător al Stelei iese de pe teren după ce a jucat numai 20 de minute. Jucătorul acuză o accidentare și este înlocuit de Răzvan Avram.


20:06 A rămas mai puțin o oră pâna la începutul meciului Universitatea Cluj – Dinamo, ultimul din etapa a doua a Ligii 1. Iată echipele de start ale celor două combatante.

FC „U” Cluj: Veselovsky – Jovanovic, Ninu, I. Neag, Mușat – R. Costin, A. Lungu – Boutadjine, L. Kovacs, Tîrnăcop – Jula
Rezerve: Panagopoulos – R. Ciupe, Skvroc, Bucsa, Viveiros, Stojanovic, Mengolo
Antrenor: Mihai Teja

FC DIinamo București: Samoilă – Fai, Durimel, Ad. Popa, Grecu – Bărboianu, Boubacar, Elton – V. Lazăr, Bilinski, C. Matei
Rezerve: Marc – H. Crișan, Cordoș, D. Rotariu, I. Șerban, S. Filip, Gavrilă
Antrenor: Flavius Stoican

Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare)
Asistent 1: Sebastian Gheorghe (Suceava)
Asistent 2: Dragoș Iliescu (Craiova)
Rezervă: Paul Unimatan (Zalău)
Observator LPF: Romulus Gabor (Hunedoara)
Observator CCA: Nicolae Grigorescu (Timișoara)


20:02 Figliomeni ratează o ocazie bună de a marca. Șutul italianului din interiorul careului se duce însă pe lângă poartă. La faza următoare, Caparco reține un șut bun al lui Todea de la circa 25 de metri. Presiunea la poarta ieșenilor se intensifică.


19:55 Alexandru Târnovan, jucătorul împrumutat de Steaua la Gaz Metan Mediaș, a intrat în locul lui Butiuc în minutul 62.


19:48 Minutul 59 aduce și cea mai mare ocazie a partidei! Roberto Romeo șutează de la 14 metri direct în brațele lui Caparco, goalkeeperul ieșean reținând excelent șutul italianului.


19:45 Gaz Metan Mediaș atacă în startul reprizei secunde, însă nu reușește să ajungă la poarta adversă. Plămadă a văzut cartonașul galben, pentru un fault destul de dur la Romeo, care a exagerat însă ieșirea.


19:35 A început repriza secundă a partidei de la Mediaș. La gazde, Cristi Dulca a făcut prima schimbare: A ieșit Llukaku și a intrat Ciprian Petre.


19:20 Pauză la Mediaș! După 45 de minute fără prea multe evenimente, highlight-ul fiind eliminarea lui Mihalache, Gaz Metan și CSMS Iași se află la egalitate, scor 0-0.


19:15 După eliminarea lui Mihalache, Lăcătuș e obligat să facă prima schimbare: Plămadă intră în locul lui Dedu.


19:12 Istvan Kovacs nu se dezminte. Arbitrul din Carei, cunoscut pentru duritatea sa, i-a acordat al doilea cartonaș galben fundașului central Mihalache pentru un fault la Buziuc, iar Iașiul joacă din minutul 40 în doar 10 jucători.


19:06 Deocamdată, medieșenii nu au tras niciun șut pe poartă, în timp ce Iașiul are trei șuturi pe buturile lui Pleșca. Însă ieșenii nu au avut nicio mare ocazie de poartă. 


18:56 Șansă bună pentru Mediaș! Muth reia cu capul din 10 metri, puțin peste poartă, după o fază fixă executată din banda stângă.


18:52 Avem un meci foarte, foarte slab la Mediaș. E drept, fiecare dintre echipe a tras cel puțin o dată pe poartă, dar jocul nu se leagă la mijlocul terenului. Ieșenii par mulțumiți, deocamdată, de rezultatul înscris pe tabelă.


18:43 Voicu vede cartonașul galben, după un fault dur la Muzdragic. Fundașul medieșean se resimte, însă poate continua partida.


18:38 Transferat de ieșeni în această vară, Wesley nu poate juca încă pentru echipa moldavă. Motivul îl reprezintă faptul că brazilianul nu a primit cartea verde de la fosta sa echipă, Millonarios, din Columbia.


18:30 A început meciul dintre Gaz Metan Mediaș și CSMS Iași. Oaspeții evoluează în tricouri verzi-neon, în timp ce medieșenii joacă în alb.


18:25 Dan Roman, atacantul lui Gaz Metan Mediaș, e prezent în tribune la meci. Roman a suferit în luna decembrie a anului trecut o accidentare teribilă, o fractură la gleznă, care îl ține departe de teren.


18:20 Echipele de start:

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Crețu, Muth, Mujdragic, Szilagyi – Tahar, Todea, Romeo Roberto, Figliomeni, Llullaku – Buziuc
Rezerve: Butcha, Florin Ilie, Buzean, Petre, Enescu, Avram, Târnovan

CSMS Iași: Caparco – Mitici, Crețu, Mihalache, Voicu – Liviu Mihai, Ciucur, Olah, Dedu, Munteanu – Pălimaru
Rezerve: Grahovac, Plămadă, Vladu, Dobre, Johnson, Novan, Boșoi


Din echipa lui Marius Lăcătuș lipsește brazilianul Wesley, cea mai tare achiziție a verii. Fostului jucător al lui FC Vaslui nu i-a sosit cartea verde din Columbia.

Rezultatele din etapa a doua:
Ceahlăul – ASA Târgu Mureș 1-4
Viitorul – Rapid 1-2
Oțelul – Concordia 1-2
Steaua – CSU Craiova 3-1
Petrolul – FC Botoșani 4-1
Astra – FC Brașov 5-0
Pandurii –  CFR 0-0
Gaz Metan Mediaș – CSMS Iași ora 18.30
„U” Cluj – Dinamo ora 21:00

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…