Începe revoluţia lui Ionuţ Negoiţă! PLANUL prin care vrea să o readucă pe Dinamo în top

15 mar 2013 17911 afişări Liga 1
Începe revoluţia lui Ionuţ Negoiţă! PLANUL prin care vrea să o readucă pe Dinamo în top Începe revoluţia lui Ionuţ Negoiţă

Dinamo a intrat oficial, de ieri, pe mâinile lui Ionuţ Negoiţă, care a cumpărat acţiunile lui Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu

Noul acţionar vrea să aducă în structura administrativă profesionişti din Germania şi Olanda

Liniştea poate să se instaleze în sfârşit la Dinamo. După luni întregi de discuţii şi incertitudine, Nicolae Badea, Ionuţ Negoiţă şi Dragoş Săvulescu au ajuns în sfârşit la un acord în privinţa tranzacţionării acţiunilor pe care cei trei le deţineau la clubul din "Ştefan cel Mare". Ieri dimineaţă, cu puţin înaintea orei 7:00, cei trei au parafat actele care îl transformă pe şeful de la RIN în unic patron la Dinamo.

ProSport a anunţat de două zile că tranzacţia este parafată şi că, până la finalizarea ei, mai rămân de pus la punct actele. Acest lucru s-a întâmplat ieri dimineaţă, după, susţin cei implicaţi, 17 ore de negocieri între avocaţi, iar în acest moment Negoiţă deţine 88,88% din acţiuni. Restul acţiunilor au rămas în contul fostei societăţi pe baza căreia a funcţionat clubul, 11,08%, şi la Cornel Dinu, 0,04%, procent pe care noul proprietar al "câinilor" vrea totuşi să-l răscumpere.

A plătit cât a promis

Negoiţă a acţionat imediat ce-a parafat actele şi a respectat promisiunea pe care o făcuse jucătorilor în urmă cu două săptămâni. Astfel, acesta a virat 500.000 de euro în conturile jucătorilor şi angajaţilor, bani ce reprezintă plata pentru lunile noiembrie, decembrie şi ianuarie. În plus, noul acţionar majoritar va achita astăzi şi rata către ANAF, 170.000 de euro, dar şi salariul pentru luna februarie.

Cele mai mari schimbări vor fi făcute însă la nivel administrativ. Negoiţă şi-a exprimat în mai multe rânduri opinia despre actualii angajaţi, pe care îi consideră, pe cei mai mulţi dintre ei, neperformanţi. De aceea, se pare că în scurt timp se vor face restructurări masive. În locul actualilor salariaţi ai "câinilor", noul proprietar al lui Dinamo şi-a exprimat dorinţa să aducă profesionişti din străinătate.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.