Încă o despărţire cu scandal la CS U Craiova: "Preşedintele mi-a spus că-mi va termina cariera!"

24 mar 2017 8369 afişări Liga 1
Încă o despărţire cu scandal la CS U Craiova: "Preşedintele mi-a spus că-mi va termina cariera!"

CS U Craiova s-a despărţit de încă un jucător important. Olteanii i-au reziliat contractul lui Madson, jucător care se afla în echipă din vara lui 2014. Madson mai avea contract cu CS U până în vară şi fusese trimis la echipa secundă.

Craiova se desparte de încă un jucător important, după ce zilele trecute i-au reziliat contractul lui Acka. Potrivit Dolce Sport, Madson a fost pus şi el pe liber. Mijlocaşul de 25 de ani mai avea contract până în vară, însă olteanii au decis să-l lase să plece încă de acum.

Conducerea lui CS U Craiova a fost, probabil, deranjată şi de mesajul postat de jucător pe Facebook, în urmă cu câteva zile. Madson a criticat atunci felul în care este tratat:

”Stau şi mă uit la situaţie, eşti trimis la echipa a doua, mă întreb care este explicaţia. Nu ţi se răspunde, nu te respectă, dar vor să-i respecţi. Antrenorule, fii bărbat, nu copil! Când am jucat contra lui Dinamo tu ştiai că nu eram apt. Am fost să ajut echipa. Am avut ruptură şi am astat trei luni şi tu nu ai venit să-ţi ceri scuze.

Am dat totul pentru această echipă şi nu pentru bani, pentru că am avut oferte mai bune. Am respectat, dar nu am fost repectat în acest an. Preşedintele mi-a spus că-mi va termina cariera. Patronul echipei a spus la televizor anumite lucruri care m-au deranjat. A uitat că anumiţi jucători erau la zi cu salariile, iar alţii nu primiseră de două luni. Şi aşa eu am jucat!

La meciul cu Voluntari, când am bătut cu 5-0, tu, antrenorule, ai dat mâna cu cei care au jucat, dar la cei de pe bancă nici măcar nu te-ai uitat! Cine trebuie să-şi ceară scuze, eu?”
, a fost mesajul postat de Madson pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

Madson a semnat cu CS U Craiova în vara lui 2014 şi a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lotul oltenilor. Însă, în acest sezon, a prins doar 8 meciuri, fără să marcheze vreun gol.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.