În grija "Căpitanului"! Tătăruşanu îşi creşte urmaşul din poarta Stelei

29 mar 2011 1241 afişări Liga 1
În grija "Căpitanului"! Tătăruşanu îşi creşte urmaşul din poarta Stelei În grija "Căpitanului"! Tătăruşanu îşi creşte urmaşul din poarta Stelei

Valentin Alexandru Cojocaru este puştiul de 15 ani în caresteliştii îşi pun mare încredere să apere poarta roş-albaştrilor peviitor. Acesta a debutat pentru echipa mare în amicalul cu DaciaChişinău.

Ciprian Tătăruşanu a făcut un gest frumos zilele trecute. El l-asunat pe Valentin Alexandru Cojocaru, tânărul de numai 15 ani carea fost aruncat în luptă de Cîrţu în a doua repriză a amicalului dela Chişinău.

Telefonuldin Bosnia
Deşi se afla la echipa naţională, căpitanul roş-albaştrilor i-atelefonat lui Cojocaru şi l-a felicitat pentru faptul că a jucatprimul său meci pentru Steaua. Ba mai mult, i-a spus că va aveagrijă de el atunci când amândoi se vor afla în lotul echipei mari.Tânărul a fost impresionat de gestul lui Ciprian Tătăruşanu.

ProSport a anunţat ascensiunea lui Cojocaru la începutul anului,când a publicat un reportaj cu cei mai înalţi juniori de laAcademie.

1,93 metrimăsoară deja, la 15 ani, Valentin Cojocaru

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.