"În Ghencea e templul fotbalului românesc! Cine va juca acolo, 'ciulinii Bărăganului'?"

20 mai 2010 112 afişări Comentează şi tu Liga 1
"În Ghencea e templul fotbalului românesc! Cine va juca acolo, 'ciulinii Bărăganului'?" "Templul fotbalului românesc este pe Ghencea! Cine va juca acolo, 'ciulinii Bărăganului'?"

Gigi Becali a anunţat că mută Steaua la Buzău din cauzaconflictului cu MApN. Patronul "roş-albaştrilor" este convins căstadionul din Crâng va fi plin meci de meci şi că echipa va fisusţinută mai bine decât în Bucureşti.

Adrian Porumboiu crede că Steaua ar trebui să joace încontinuare în Ghencea şi spune că Becali este nedreptăţit, deoarecea investit foarte mult în stadion.

"E nedrept ce se întâmplă cu Becali. Nu fac parte dintreapărătorii lui, dar mi se pare nedrept. Să muţi Steaua e ca şi cumai dezrădăcina pe cineva. Steaua e cel mai important brand dinfotbalul românesc, nu are niciun sens ceea ce întâmplă acum. Steauanu poate să joace în altă parte niciodată. Steaua e născută săjoace în Ghencea. Templul fotbalului românesc este pe Ghencea,acolo şi naţionala a avut cele mai bune rezultate din istorie. Cinese va muta pe Ghencea, "ciulinii Bărăganului"? Becali a băgat baniîn acel stadion, arată de nivel european, este nedemn şi nedrept săse arunce cu pietre înspre cineva care băgat bani. O altă echipăadusă în Ghencea nu poate fi adusă, acolo e o istorie întreagă,care nu poate fi ştearsă cu buretele. Steaua nu poate fi comparatăcu nicio echipă din România.", a declarat Porumboiu laSport.ro.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.