"În Ghencea e templul fotbalului românesc! Cine va juca acolo, 'ciulinii Bărăganului'?"

20 mai 2010 116 afişări Liga 1
"În Ghencea e templul fotbalului românesc! Cine va juca acolo, 'ciulinii Bărăganului'?" "Templul fotbalului românesc este pe Ghencea! Cine va juca acolo, 'ciulinii Bărăganului'?"

Gigi Becali a anunţat că mută Steaua la Buzău din cauza conflictului cu MApN. Patronul "roş-albaştrilor" este convins că stadionul din Crâng va fi plin meci de meci şi că echipa va fi susţinută mai bine decât în Bucureşti.

Adrian Porumboiu crede că Steaua ar trebui să joace în continuare în Ghencea şi spune că Becali este nedreptăţit, deoarece a investit foarte mult în stadion.

"E nedrept ce se întâmplă cu Becali. Nu fac parte dintre apărătorii lui, dar mi se pare nedrept. Să muţi Steaua e ca şi cum ai dezrădăcina pe cineva. Steaua e cel mai important brand din fotbalul românesc, nu are niciun sens ceea ce întâmplă acum. Steaua nu poate să joace în altă parte niciodată. Steaua e născută să joace în Ghencea. Templul fotbalului românesc este pe Ghencea, acolo şi naţionala a avut cele mai bune rezultate din istorie. Cine se va muta pe Ghencea, "ciulinii Bărăganului"? Becali a băgat bani în acel stadion, arată de nivel european, este nedemn şi nedrept să se arunce cu pietre înspre cineva care băgat bani. O altă echipă adusă în Ghencea nu poate fi adusă, acolo e o istorie întreagă, care nu poate fi ştearsă cu buretele. Steaua nu poate fi comparată cu nicio echipă din România.", a declarat Porumboiu la Sport.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.