"În Emirate ai face puşcărie!". Olăroiu face comparaţie între ce se întâmplă în România şi mediul în care trăieşte de 10 ani

23 iul 2017 8875 afişări Liga 1
"În Emirate ai face puşcărie!". Olăroiu face comparaţie între ce se întâmplă în România şi mediul în care trăieşte de 10 ani

Într-un amplu interviu pentru Adevărul, Cosmin Olăroiu (48 de ani), antrenor la Ahli Dubai, a vorbit despre mediul toxic al fotbalului românesc şi ce găseşte în ţară de fiecare dată când se întoarce în vacanţă.

"Nu e vorba doar de fotbalul românesc, ci de societate! Până la urmă, oamenii percep, ceea ce li se induce. Şi despre mine s-au scris fel şi fel de mizerii, câţi bani am, cum îi fac...Pe mine, nu mă afectează deloc aceste lucruri pentru că sunt nişte aberaţii atât de mari, încât nici nu le poţi lua în considerare. Dar te dezamăgesc şi cred că asta e la nivel de societate, nu doar la nivel de fotbal. De exemplu, în Emirate, nu poţi să faci pe ascuns o poză unui om şi să o publici tu. N-ai cum. Faci puşcărie! Acolo, oamenii nu sunt preocupaţi să vadă ce fac ceilalţi. Noi, după Revoluţie, neştiind să gestionăm libertatea nici după atâţia ani, suntem undeva într-o căutare de identitate, în continuare", a spus Olăroiu pentru Adevărul.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.