IMAGINEA ZILEI | Ionel Ganea, la Hollywood Walk of Fame. "Fata mea ne-a invitat în State. Am făcut o poză cu actorul meu preferat"

31 ian 2018 7050 afişări Liga 1
IMAGINEA ZILEI | Ionel Ganea, la Hollywood Walk of Fame. "Fata mea ne-a invitat în State. Am făcut o poză cu actorul meu preferat"
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Fostul internaţional Ionel Ganea şi-a petrecut vacanţa alături de soţia sa, Dana, în Statele Unite, în Los Angeles şi San Diego, la invitaţia fiicei cuplului, Ioana, stabilită în America.

"La băiat, în Italia (n.r. - George Ganea evoluează la Roma), tot mergem mereu. Acum am răspuns afirmativ invitaţiei fiicei noastre şi am dat o fugă până în America. De mult timp voiam să ajung pe Aleea Celebrităţilor de la Hollywood şi mi-am văzut visul cu ochii. Mi s-au derulat parcă prin faţa ochilor toţi marii actori pe care i-am văzut în filme. Ştiţi cum e, în cantonamente, vedeam tot!

Am dat şi de Johnny Depp, preferatul meu. Desigur, sosia lui, dar semăna perfect. Dacă eram prea tânăr la World Cup 1994 şi am privit performanţele băieţilor la televizor, măcar am ajuns acum", a declarat Ganea pentru ProSport. Fostul golgheter din Bundesliga e în prezent antrenor liber de contract.

România - Columbia 3-1, primul meci din grupe de la World Cup 1994, s-a jucat în Los Angeles.

19 goluri în 45 de meciuri pentru naţională a reuşit fostul fotbalist de la Vfb Stuttgart

Foto: arhivă personală

Holywood Walk of Fame este o alee ce se întinde de-a lungul Bulevardului Hollywood şi Străzii Vine din Los Angeles, California, în trotuarele căreia au fost încorporate la distanţă de 1,8 m una de alta stele realizate din terrazzo şi alamă şi inscripţionate cu numele diverselor vedete din industria de divertisment americană, cărora s-a dorit să li se aducă astfel un omagiu.

Orientat de la Est la Vest pe Bulevardul Hollywood, de la Strada Grover la Bulevardul La Brea (2,1 km), şi de la Nord la Sud pe Strada Vine, între Strada Yucca şi Bulevardul Sunset (0,7 km), Hollywood Walk of Fame a fost creată în 1958 şi avea la 8 noiembrie 2011 2454 de stele în cinci colţuri cu numele unor celebrităţi din diverse domenii ale industriei de divertisment: regizori, actori, muzicieni, producători şi chiar personaje fictive.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.