IMAGINEA ZILEI | Filip, Iancu şi glumele de la naţionala de tineret

10 oct 2014 2493 afişări Liga 1
IMAGINEA ZILEI | Filip, Iancu şi glumele de la naţionala de tineret
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA
  • Victoria echipei naţionale de tineret a României în faţa reprezentativei similare a Albaniei, 3-1 (1-0), într-un meci amical disputat miercuri, la Buzău, a destins atmosfera în lotul lui Viorel Moldovan după înfrângerea dezastruoasă, 8-0, din Germania.

Atmosfera nu a fost atât de încordată la finalul meciului din Crâng. Din contră, a fost una destinsă. Supărat în timpul meciului că selecţionerul l-a înlocuit rapid cu fostul dinamovist Valentin Balint (minutul 67), stelistul Gabriel Iancu (foto, în centru) nu s-a răzbunat pe Steliano Filip, actualul mijlocaş al lui Dinamo, ci şi-a intrat în rol şi a participat la o glumă binecunoscută în rândul fotbaliştilor.

La iniţiativa lui Alexandru Mitriţă de la FC Viitorul (foto, în roşu jos), Iancu i-a întins o capcană lui Filip şi l-a împins peste mijlocaşul aşezat în spatele dinamovistului. Căzătura şi lovitura pot fi trecute la capitolul pedepse pentru Filip, care, în meciul cu Albania, nu a reuşit să înscrie, aşa cum a făcut-o stelistul.


Iancu îl împinge pe Filip peste Mitriţă, aşezat jos în spatele dinamovistului. Foto: Adi Soare


Mitriţă şi Iancu s-au distrat pe seama căzăturii luate de Filip. Foto: Adi Soare

Golurile "tricolorilor" în meciul cu Albania au fost marcate de Iancu '16, Neag '77 şi Fl. Tănase '83, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Murriqi, în minutul 60.


Cojocaru, Mitriţă şi Iancu s-au relaxat după meciul cu Albania pe gazonul stadionului din Buzău. Foto: Adi Soare

Selecţionerul Viorel Moldovan a folosit următoarea formulă de echipă: Cojocaru - Bălaşa, Neag, Boldor, Mitache (Filip '46) - I. Cristea (Nedelcu '73), Al. Dan (Şerban '73) - Rotariu (Bumba '46), Mitriţă (Ştefănescu '67), Fl. Tănase - Iancu (V. Balint '67).

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.