Ilie Dumitrescu: "Szekely nu va reveni într-un meci oficial prea curând" Ce spune despre transferul lui Brandan?

7 sep 2010 19 afişări Comentează şi tu Liga 1
Ilie Dumitrescu: "Szekely nu va reveni într-un meci oficial prea curând" Ce spune despre transferul lui Brandan? Ilie: "Szekely nu va reveni într-un meci oficial prea curând" Ce spune de transferul lui Brandan?

Steaua pare să se fi consolat cu ideea că l-a ratat pe Brandan.Argentinianul a avut pretenţii financiare exagerate şi oficialiidin Ghencea au sistat negocierile, deoarece ar fi creat undezechilibru foarte mare între salariile jucătorilor. În schimb,pista Marinescu rămâne de actualitate şi sunt şanse mari camijlocaşul să devină jucătorul Stelei, garantează IlieDumitrescu.

"Nu cunosc în acest moment situaţia lui Brandan. Nu ştiu exact undes-a oprit. Am încercat cu Brandan, nu s-a putut. Pretenţiile suntfoarte mari. Nu putem să facem o diferenţă de salarii de la unjucător la ceilalţi. Sunt discuţii privind transferul luiMarinescu. Eu nu m-am implicat în problemele financiare aleclubului. În momentul de faţă sunt discuţii şi sperăm într-un finalfericit, pozitiv, ca Marinescu să vină", a spus Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu consideră că nu va fi un meci uşor pentru Steauapartida din etapa viitoare a Ligii I, cu Unirea Urziceni, chiardacă gruparea ialomiţeană a pierdut o mare parte din jucători,cinci fiind transferaţi de "roş-albaştri". "Nu există meci uşor. Vafi un meci pe care noi îl vom trata cu toată seriozitatea. Vom ficoncentraţi şi mobilizaţi. Mergem să câştigăm acel joc şi vomcâştiga acel joc. Sunt probleme la Urziceni, dar s-a văzut ceînsemană o mobilizare din partea adversarului sau o relaxare. Esteun fenomen complex. Toate meciurile sunt grele. Până la urmă, euconsider că doar Rapid şi Vaslui au avut un altfel de tratamentprivind Unirea, dar în rest toate echipele vor juca cu Urziceni deacum. Doar echipele care au pierdut puncte cu Unirea pot fidezavantajate", a explicat el.

Tehnicianul stelist a aprobat decizia finanţatorului Gigi Becali dea nu permite jucătorilor împrumutaţi de Steaua formaţiei UnireaUrziceni să evolueze în partida din etapa viitoare. "Noi am datîmprumut jucători la Unirea Urziceni. Foarte bine a făcut GigiBecali că a zis că niciun jucător pe care l-am împrumutat noi acolosă nu joace împotriva noastră", a menţionat el.

Antrenorul a aprobat şi hotărârea lui Becali de a desfiinţa echipaa doua a clubului. "Cred că există un echilibru în această decizie.Jucătorii sunt tot ai Stelei în continuare. Ei vor juca în Liga I,cei care vor fi, deci e un pas înainte pentru jucător. Bineînţeles,echipa a II-a era foarte importantă, dar în momentul de faţă, credcă oricând putem lua jucătorii înapoi şi să avem a doua echipă.Cred că a fost o decizie înţeleaptă a lui Gigi Becali", a mai spusel.

Situaţiajucătorilor accidentaţi

Ilie Dumitrescu a anunţat situaţia jucătorilor accidentaţi dinlotul pe care îl pregăteşte. "Răduţ a făcut 75 la sută dinprogramul echipei, cred că de azi va intra în programul normal alechipei. Cu Tănase avem semne bune, dar concludentă va fi rezonanţamagnetică de luni. Cosmin Matei va sta trei săptămâni dupăaccidentarea din meciul echipei a doua", a precizattehnicianul.

Fostul internaţional este mulţumit de revenirea la antrenamente amijlocaşului Janos Szekely, dar nu crede că acesta va evolua curândîntr-un meci oficial al echipei. "Janos Szekely face antrenamentnormal, îl protejez cât pot. Este un tip care are o ambiţie foartemare, se pregăteşte, dar încă nu-l bag la exerciţii care necesităcontact cu adversarul. Este un jucător care a făcut foarte multpentru echipă şi unul, din punctul meu de vedere, dintre puţiniijucători care ies cu mingea la picior din presiune, din contact cuadversarul. Un jucător foarte bun. Este important că a începutantrenamentul. Nu va reveni totuşi într-un meci oficial preacurând", a explicat el.

Antrenorul este mulţumit de jucătorii veniţi de la Unirea Urziceni,precizând că mijlocaşii Apostol şi Ricardo au nevoie de o pregătirefizică mai bună. "Sunt băieţi receptivi, muncesc foarte bine.Apostol şi Ricardo încă nu sunt la nivelul celor trei, al luiGalamaz, Bilaşco şi Onofraş, din punct de vedere fizic. Nu sunt laun nivel maxim. Lucrăm la acest aspect. În rest, am văzut coeziune,s-au adaptat la condiţiile acestui club, sunt băieţi deosebiţi", aadăugat el.

Ilie Dumitrescu a reamintit că Robinson Zapata este a treia saopţiune pentru postul de portar. "Zapata se pregăteşte cu noi. Estea treia opţiune în momentul de faţă. Nu ştii ce-ţi rezervăviitorul. Este un jucător care se pregăteşte, este important, faceparte din lot şi trebuie respectat. Tătăruşanu este prima opţiunepentru mine pentru că este cel mai bun portar în momentul de faţă",a anunţat Dumitrescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.