Ilie Dumitrescu a refuzat o afacere de 10 milioane de euro! VEZI de ce

15 aug 2010 835 afişări Liga 1
Ilie Dumitrescu a refuzat o afacere de 10 milioane de euro! VEZI de ce Ilie Dumitrescu a refuzat o afacere de 10.000.000 de euro! VEZI de ce

Pe lângă pasiunea pentru fotbal, Ilie Dumitrescu mai are încăuna, cea pentru obiectele de artă. El deţine galeria "Hanul cu Tei"din centrul vechi al Bucureştiului, unde comercializează obiecte deartă.

"Pot să spun că aici este a doua mea casă",mărturiseşte fostul atacant.

Tehnicianul de 41 de ani a acceptat să antreneze Steaua contrasumei simbolice de 1 leu, dar a refuzat o ofertă de 10 milioane deeuro pentru galeria sa de artă. El spune că în cei şase ani de cânddeţine Hanul cu Tei nu a recuperat nici 25% din investiţii.

"Un om de afaceri mi-a pus pe masă 10 milioane de euro, casă-i vând galeria. Nici n-am stat pe gânduri, l-am refuzat pe loc.Nici 25% nu am recuperat, de şase ani, de când sunt aici, însă vaveni momentul în care va fi un loc eficient", a dezvăluitIlie Dumitrescu în Libertatea.

Tehnicianul se declară un iubitor al picturii, iar la un momentdat, pe când evolua în Mexic, a cochetat cu această ramură a artei,dar după scurt timp şi-a dat seama că nu este făcut pentru aşaceva.

"Pe când jucam în Mexic, am cochetat cu pictura. Mi-am luatşevalet, pensule, vopsele. Însă trebuia să ai imaginaţie şi oanumită stare, iar eu, fiind mai temperamental, mi-am dat seama cănu am nici o treabă cu pictura", a mai povestit IlieDumitrescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.