Iftime, ţinta spectatorilor după ce echipa a remizat cu Clinceniul: ”Atâtea înjurături ce am primit n-am mai luat de la sărbătorile de iarnă, când eram mascat. Nenorocitule...”

1 sep 2019 1764 afişări Liga 1
Iftime, ţinta spectatorilor după ce echipa a remizat cu Clinceniul: ”Atâtea înjurături ce am primit n-am mai luat de la sărbătorile de iarnă, când eram mascat. Nenorocitule...”

Valeriu Iftime a ieşit cam şifonat după egalul Botoşaniului de pe teren propriu cu Academica Clinceni (scor 2-2), înregistrat vineri, în debutul etapei a 8-a a Ligii 1. Spectatorii de la tribuna a doua şi-au vărsat nervii pe patronul clubului FC Botoşani, pe care l-au acuzat că tot vinde jucători şi nu aduce alţii de valoare apropiată.

După meci, Valeriu Iftime s-a arătat nemulţumit de ceea ce a văzut în meciul cu Clinceni şi a recunoscut că spectatorii l-au apostrofat.

„Avem un progres la nivel de spectacol fotbalistic, dar ca eficienţă nu suntem mai buni ca în anii precedenţi. Ceva pare a nu fi matur. S-ar putea să fie ceva din tactica, mintea şi teoria antrenorului. E prea tânăr. La 2-0, o echipă se închide şi poate începe altceva. Noi am fost deschişi, să le dăm 7-0, şi am luat două goluri pe nişte greşeli copilăreşti. Echipa şi Marius merită tot respectul. Problema este că oamenii nu înţeleg. Atâtea înjurături ce am luat în seara asta, nu am luat de la sărbătorile de iarnă când eram mascat şi nu ştiau dacă sunt eu. Nenorocitule, ai luat bani pe Golofca şi îţi faci casă. Oamenii sunt nervoşi. Trebuie să se descarce pe cineva. Din păcate, nici eu nu sunt chiar aşa de bun pentru toate afuriseniile oamenilor. Lumea vrea rezultate. Cu 2-0 crezi că eşti cineva iar la 2-2… Cel mai grav a fost spectacolul sportiv, avariat de antifotbalul făcut de oamenii ăia. Să stai numai pe jos…Dacă toată echipa are crampe, se opreşte jocul? Hai să jucăm fotbal. Clinceniul este o echipă de judeţ care a stricat fotbalul. Nu vine lumea la stadion să vadă tăvălelile alea”, a spus Valeriu Iftime care a mai adăugat: „Sper să ne maturizăm. Noi azi suntem ca nişte copii de la ţară care s-au dus prima dată la liceu şi şi-au pierdut ghiozdanul”.

Cu 11 puncte acumulate în opt etape, FC Botoşani ocupă, momentan, locul 6 în Liga 1. Moldovenii au avut 2-0 cu ilfovenii, însă au fost egalaţi până la pauză, ca în repriza secundă să nu se înscrie deloc.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.