Ieşenii au pus piciorul în prag! CSM Poli a rupt colaborarea cu moldovenii de la "Fotbal Hebdo"! Decizia luată în cazul lui Flavius Stoican

5 oct 2017 8955 afişări Liga 1
Ieşenii au pus piciorul în prag! CSM Poli a rupt colaborarea cu moldovenii de la "Fotbal Hebdo"! Decizia luată în cazul lui Flavius Stoican

Nemulţumiţi de colaborarea cu firma de impresariat “Fotbal Hebdo” a lui Arcadie Zaporojanu şi de numeroasele promisiuni neonorate ale moldovenilor, oficialii clubului CSM Poli Iaşi au decis, miercuri, să rupă colaborarea cu firma impresarului de peste Prut.

Membrii Consiliului Director şi executivul clubului din Copou au hotărât, în unanimitate, ca relaţia dintre CSM Politehnica şi firma Fotbal Hebdo să continue doar pe segmentul de impresariat sportiv. Totodată, oficialii din Copou au decis să-i rezilieze contractul antrenorului cu porterii denis Romanenco, în locul acestuia urmând să revină ieşeanul Benone Dohot. Şi preparatorul fizic Denis Zmeu a fost pus pe liber, locul acestuia urmând să fie luat de Cezar Honceriu.

Zmeu şi Romanenco au fost impuşi în staff de către firma lui Arcadie Zaporojanu, cei doi luând locul ieşenilor Dohot şi Honceriu, trecuţi la Centrul de Copii şi Juniori.

Antrenorul Flavius Stoican este singurul dintre cei aduşi la Iaşi de firma « Fotbal Hebdo » care rămâne pe poziţie.

Jucătorii rămân în lot

Clubul ieşean şi firma moldoveană vor continua colaborarea doar pe partea de impresariat, asta însemnând că jucătorii aduşi pe filiera Zaporojanu vor rămâne în Copou cel puţin până în iarnă.

“Decizia a fost luată din cauza nerealizării promisiunilor verbale, făcute la începutul acestei veri, de persoanele din Republica Moldova care şi-au manifestat interesul de a investi la clubul nostru. Consiliul Director işi manifestă, în continuare, susţinerea faţă de antrenorul Flavius Stoican în vederea realizării obiectivului propus în actualul sezon. Consiliul Director işi arată deschiderea faţă de eventuale colaborări cu agenţi economici din judeţ şi nu numai în vederea dezvoltării activităţii la echipa fanion a Iaşului, a realizării obiectivelor pe termen mediu şi lung, care să ofere satisfacţii părţilor implicate. Consiliul Director al CSM Politehnica Iaşi face un apel la consilierii judeţeni şi la preşedintele C.J. Iaşi, Maricel Popa, ca instituţia pe care o reprezintă să sprijine financiar Fundaţia Sportului Ieşean, a cărei fondator este alături de Consiliul Local Iaşi, Universitatea Tehnică “Ghe. Asachi” din Iaşi şi Universitatea Agronomică “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi. De asemenea, Consiliul Director mulţumeşte suporterilor, Fundaţiei Sportului Ieşean şi tuturor celor care sunt alături de echipa de fotbal şi îi asigură ca vor fi făcute toate eforturile pentru ca CSM Politehnica să reprezinte cu cinste comunitatea ieşeană aşa cum ne dorim cu toţii, la cel mai înalt nivel”, anunţă clubul din Copou printr-un comunicat semnat de preşedintele Leonid Antohi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.