"Iese Man. Intră Roman!". Gigi Becali a creat o situaţie nemaiîntâlnită: a vrut să-i dea SMS lui Teja în timpul meciului, dar i l-a trimis unui jucător. Reacţie extrem de confuză a finanţatorului FCSB

26 apr 2019 12419 afişări Liga 1
"Iese Man. Intră Roman!". Gigi Becali a creat o situaţie nemaiîntâlnită: a vrut să-i dea SMS lui Teja în timpul meciului, dar i l-a trimis unui jucător. Reacţie extrem de confuză a finanţatorului FCSB

Gigi Becali (60 de ani) a fost protagonistul unei situaţii imposibile în fotbalul de top: a trimis un SMS pentru o schimbare, dar nu la Mihai Teja, aşa cum dorea, ci la Florinel Coman!

UPDATE 11:50 Gigi Becali a avut o reacţie confuză în momentul în care a vorbit despre schimbarea lui Coman cu Roman. S-a bâlbâit şi nu a fost în stare să vină cu un discurs coerent: "Ce? Păi ce? Nu ştiu despre ce vorbiţi, ce SMS? Nu ştiu eu aşa ceva, nu e adevărat aşa ceva. Dar nu am dat eu SMS. Păi, în primul rând, nu am fost. Am fost...Dar nici nu putean să dau SMS în primul rând, de abia acum puteţi să mă prindeţi că sunt pe drumul spre Piteşti. Nici nu ştiu despre ce vorbiţi, habar nu am despre ce vorbiţi. Nici nu am văzut meciul...Aaaa, meciul cu Viitorul l-am văzut. Şi ce e cu meciul cu Viitorul. Habar nu am!", a încercat să explice finanţatorul FCSB, vineri dimineaţă, la televiziunea Pro X.


Ştirea iniţială:

În timpul meciului cu Viitorul (1-1), latifundiarul din Pipera a simţit, din nou, nevoia de a face o modificare în echipă din faţa televizorului, iar Mihai Teja ar fi trebuit să primească un mesaj pe telefon cu textul "Iese Man. Intră Roman". Doar că SMS-ul nu a ajuns la omul de pe bancă, ci la FLorinel Coman, scrie gsp.ro.

Cum s-a ajuns aici? Enervat că a fost schimbat după doar 51 de minute, Florinel Coman, cel mai scump jucător transferat de Becali (2,7 milioane de euro), l-a ignorat pe Mihai Teja în momentul schimbării, s-a dus glonţ în vestiar şi a pus mâna pe telefon. L-a sunat pe Becali, nu a primit un răspuns, dar, ulterior, după ce a insistat cu un nou mesaj către patronul său, a primit un SMS în care omul de afaceri ordona o altă schimbare în echipa FCSB-ului.

Cum mesajul nu şi-a găsit destinatarul, pe Mihai Teja, FCSB a terminat meciul de la Ovidiu fără să facă a treia schimbare. E o noutate în acest sezon, fiind pentru prima dată când Becali şi antrenorul său nu apelează la toate cele trei modificări permise de regulament.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.